2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

benm minnacık oldu ona bile çok korktum sen alıştın galiba ya 😂 ben dayanamadım bugün gitcem minnağiımın kalp atışını duycam inşallah
Yok canım ne alışması ben elin memleketinde tek basımayım bir de arkadası aradım beni acile goturun diye o keseyi görene kadar saatlerce ıkı hastane dolandım bekledım 3 saat sonunda doktor muayne ettı . Öldüm o 3 saatte ama bi de yalnız olmak çok koydu ya hastane yatıs verdi kimsem olmadıgı ıcın kalamadım eve geldım. Uçak yoktu eşim vs gelemedi. Allah bir daha böyle sıkıntı yasatmasın ınsaallah

Kızlar yarın kalp atışı için gidicez
Bugün peçete açık pembe çok silik bi kan geldi benm gibi olan var mi ya ne güzel huzurluydum hiç kanama vs olmuyodu diye 🥺
Benimde oldu ilk kırmızı gibi geldi sonra normal adet kanaması gibi geldi hemen doktora gittik kese duruyor bi düşük tehlikesi yok yerleşme kanamaso dedi bugunde kahverengi olarak geliyo damla damla korkma bi doktor muaynesine git bence gidebiliyorsan

Benimde oldu ilk kırmızı gibi geldi sonra normal adet kanaması gibi geldi hemen doktora gittik kese duruyor bi düşük tehlikesi yok yerleşme kanamaso dedi bugunde kahverengi olarak geliyo damla damla korkma bi doktor muaynesine git bence gidebiliyorsan
Gittim canım çok şükür herşey yolunda kalp atışını da duyduk 🫠☺️

Kizlaarr biz kontrolumuzu olduk onceki olcume gore 8+2 olmasi gerekti 8+5 olmus masaAllahhh hersey iyi dedi. Kusmam icin serum taktilar salgin bulasmis... kanama alanimda 11m den 4m ye dusmus 1 hafta daha yatış dedi cok sukur dua eder dua bekleriz ❤️🥹
Rabbim şifalar versin canım ohhh çok şükür sevindim bebişin iyi olmasına 🤍🤍🤍🤍🤍

Çok sıcak değildiki ama normalde yakacak sıcaklıkta yıkanırım ben sımdı oyle yapmadım . Bu sıcaklık muhabbetınden olmuş olabilir mı gercekten? Yada bebek hala yerleşme calısmaları ıcınde mı anlamadım
Bizim bebeler hep yerlesme calismasinda masaAllah ama bana hep sicak suyla degil soguga yakin suyla yikanmam solendi transferden beri hic sicakla yikanmadim. Cok yogunmu geldi ?

2 Günde bir en az yüzde 66 artmasi gerekiyor ama son ölçümde yuzde 30larda artti
O herkeste ve her zaman aynı oranda ilerlemez. Bu kadar sıkıntıya sokmayın kendinizi. Bilakis ağlamanız bebişi kötü etkiler. Ben sadece 9. Ve 13. Gün test verdim doktor bu şekilde söyledi yani sürekli olarak takip etmek sizi sadece strese sokar nihayetinde olacak olan zaten olur kimse engel olamaz. 6. Ayda dahi bebeğini düşüren yada doğumda kaybedenler var. Kendini harap etme Allah hakkımızda hayırlı olanı eylesin değerlerin güzel :)

Kızlar yarın kalp atışı için gidicez
Bugün peçete açık pembe çok silik bi kan geldi benm gibi olan var mi ya ne güzel huzurluydum hiç kanama vs olmuyodu diye 🥺
Sıkma canını vaginal kanama olabilir. Benden bir peçete dolusu kan gelmişti korkmuştum kesenin çok aşasında ufak bir kanama alanım olmuş. Ve çok araştırdım bir çok kişide olabiliyormuş ben düşürüyorum sanmış çok üzülmüştüm :) sen içini ferah tut yalnız değilsin.

Çok sıcak değildiki ama normalde yakacak sıcaklıkta yıkanırım ben sımdı oyle yapmadım . Bu sıcaklık muhabbetınden olmuş olabilir mı gercekten? Yada bebek hala yerleşme calısmaları ıcınde mı anlamadım
Benim kanamam da duştan sonra olmuştu yüksel ihtimal sebebi duş tetiklemiştir.

Kizlar ben geceden beri cok kotuyum su kusuyorum sadece mide boş artik oğürcek cikarcak bisey kalmiyo kan kusuyorum nedendir ki
Geçmiş olsun canım ya kusmak da sıkıntı tüm vücut sarsılıyor bı acile filan mı gitsen belki soğuk algınlığı belki de hamilelikten dolayı biraz rahatlarsın inşallah

Evet canım gittim çok şükür herşey yolundaymış kalp atışını da duyduk 🫠
İçim çok rahatladı kanama alanı vs yokmuş
Herşey normal dedi doktorum
kanamamam Zaten çok azdı şuan yok kamam çok şükür
Ohh çok şükür gözünüz aydın canım 💫🤗🌸

Sıcak suyun düşük sebebi olduğunu hepimiz duymuşuzdur kuzum, özellikle ilk 3 ay ılık suyla yıkanmayı önerirler. Bende soğuğa yakın ılık suyla yıkanıyorum ve duştan çıkar çıkmaz banyonun kapısını açıyorum ki buhar filan oluşmasın..

O herkeste ve her zaman aynı oranda ilerlemez. Bu kadar sıkıntıya sokmayın kendinizi. Bilakis ağlamanız bebişi kötü etkiler. Ben sadece 9. Ve 13. Gün test verdim doktor bu şekilde söyledi yani sürekli olarak takip etmek sizi sadece strese sokar nihayetinde olacak olan zaten olur kimse engel olamaz. 6. Ayda dahi bebeğini düşüren yada doğumda kaybedenler var. Kendini harap etme Allah hakkımızda hayırlı olanı eylesin değerlerin güzel :)
Evet haklısınız dün hayal kırıklığı olmustu ama bugün kabullendim herseyin hayırlısı yapılabilecek bisey yok.doktor iki güne bir takip istemişti binli değerleri görene kadar. Allah hepimize hayırlı şekilde evlatlar nasip etsin inş

X