- 1 Kasım 2022
- 2.620
- 4.245
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende aynı sizin gibiyim gaviscon ise yaradı mıBende fitil ve iğneden şüphelndim böyle biley olamaz ya kusmuyorum afedersiniz böğürüyorum ve sadece hava cıkıyo cok berbat bişey gaviscon yazdırdm doktoruma 10 hftalık olana kdr kullnıcam fitili ve ipneyi 8. Hftadayiz Allahım yardimcimz olsun
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. İlk beta değerleriniz nasıl çıkmıştı merak ettimBenim ikiz canım. Bencede çok iyi fikir iyi yapmışsınız
Allah'ım korusun inşallah korktuğunuza uğratmasın dualarım sizinle bize de haber verinKızlar iki üç hafta önce kanamam vardı iğne falan bir sekilde geçmişti bir haftadır uyum haftasında anasinifinda çok yoruldum şimdi tekrar kanamam başlamış koyu renk adet sancısı da var saat üç de kadın doğum da randevum var hayırlısı olsun
Rabbim korusun demekki bünyeniz hassas yokmu bu dönemde yükünüzü hafifletecek birisi, eşiniz falan izin alsaymış bu hafta (tabi mümkünse ) size yardım etseymiş Rabbim şifalar versinKızlar iki üç hafta önce kanamam vardı iğne falan bir sekilde geçmişti bir haftadır uyum haftasında anasinifinda çok yoruldum şimdi tekrar kanamam başlamış koyu renk adet sancısı da var saat üç de kadın doğum da randevum var hayırlısı olsun
Kızlar iki üç hafta önce kanamam vardı iğne falan bir sekilde geçmişti bir haftadır uyum haftasında anasinifinda çok yoruldum şimdi tekrar kanamam başlamış koyu renk adet sancısı da var saat üç de kadın doğum da randevum var hayırlısı olsun
Ben bir tane daha çocuğunuz var o uyum haftasında diye düşündüm ama sanırım öğretmensiniz. En iyi çözüm rapor almak en azından şu 3 ay bitene kadarKızlar iki üç hafta önce kanamam vardı iğne falan bir sekilde geçmişti bir haftadır uyum haftasında anasinifinda çok yoruldum şimdi tekrar kanamam başlamış koyu renk adet sancısı da var saat üç de kadın doğum da randevum var hayırlısı olsun
Bu ağrı neden oluyor anlamıyorum sanki içerde bir yara var arada dokununca sızlıyor ağrıyor gibi hissediyorum. Eğer sağlıklı olacaksa bebeğimiz razıyız tabi ama insanı tedirgin ediyor. Sağlıklı bir hamilelik geçirelim Allah’ın izniyle imkanın varsa rapor al canım tabi yoksa elden bişey gelmez. Bebeklerimiz Allah’a emanetKızlar iki üç hafta önce kanamam vardı iğne falan bir sekilde geçmişti bir haftadır uyum haftasında anasinifinda çok yoruldum şimdi tekrar kanamam başlamış koyu renk adet sancısı da var saat üç de kadın doğum da randevum var hayırlısı olsun
Benim doktorumda şahin beyAaa öyle mi bende Bursa'da yaşıyorum.
Benm doktorum da şahin zeteroğlu
Ya öyle mi siz hangi aşamadasınız peki şuanBenim doktorumda şahin bey
Allah'ım sana şükürler olsun gelmiş geçmiş olsun bundan sonraki süreciniz çok rahat geçsin inşallahKızlar hepinizden Allah razı olsun çok şükür bebeğim iyi kalp atışlarını da duyduk istersen rapor yazarım dedi ama ben anasinifi öğretmeniyim bir hafta uyumla uğraştım haftaya dinlene dinlene işimi yapmayı düşünüyorum kanama icin devam ederse iğne yazarız şimdilik problem yok dedi icine sinmezse bir hafta sonra gel dedi yoksa bir ay sonrada gelebilirsin iyisin dedi sadece oksapar için rapor yazdı kızlar üç kutu elimde şuan çok şükür çok pahalı çünkü
Dün başladim henüz bir işe yaradığını söyleyemem tamamen fitil ve iğneyi bırakınca düzelecek die umud ediyorum bugün miniğimi görmeye gittik büyümüş o an herşeyi unuttum ama sonrasi başa sarıyo iki hafta daha sık dişini dedi doktorum sizindemi midemiz bulaniyo koşuyosunuz lavaboya kusmayı bekliyosunuz ama sadece bögürtü ve gaz çıkıyo değilmiMerhaba bende aynı sizin gibiyim gaviscon ise yaradı mı
Maşallah gün içerisinde sürekli öyleyim anlattığınız gibi,ama sabahları artık öğürmekten kusuyorum da ben özellikle sabahları çok fena gebelikten mi ilaç yan etkisi mi bir türlü anlayamıyoruz ilaçsız gebeliğe geçebilsek keşke neyse sağlıklı olsun da inşallah bebeklerimiz nelere katlandık buna da katlanırızDün başladim henüz bir işe yaradığını söyleyemem tamamen fitil ve iğneyi bırakınca düzelecek die umud ediyorum bugün miniğimi görmeye gittik büyümüş o an herşeyi unuttum ama sonrasi başa sarıyo iki hafta daha sık dişini dedi doktorum sizindemi midemiz bulaniyo koşuyosunuz lavaboya kusmayı bekliyosunuz ama sadece bögürtü ve gaz çıkıyo değilmi
5.gün 53Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. İlk beta değerleriniz nasıl çıkmıştı merak ettim
Kaçıncı haftanizdasiniz?Maşallah gün içerisinde sürekli öyleyim anlattığınız gibi,ama sabahları artık öğürmekten kusuyorum da ben özellikle sabahları çok fena gebelikten mi ilaç yan etkisi mi bir türlü anlayamıyoruz ilaçsız gebeliğe geçebilsek keşke neyse sağlıklı olsun da inşallah bebeklerimiz nelere katlandık buna da katlanırız