2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba hanımlar 28 ağustos dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bugün idrar testinde silik çizgi görünce kan verdim 53.82 çıktı. Transferin 6. Günü değer normal mi sizce yorumlarınızı bekliyorum
Normal bence gergin 2 katına yakın artıyor benim 10. Gün 313 olduğuna göre ideal olması lazım

Bir kez beta baktım zaten 314 ti , kese gözüktü minicik bir kesen var dedi resim de verdi:) sonra başka doktora gittim 5 gün sonra falan orda da karından ultrasonla gözüktü
Benim 8.gün betam 237 çıktı pazartesi tekrar istediler 11.gün olcak belki yüksek çıkarsa erken çağırır mı diye bi heves var 😂 maşallah erken gözükmüş sizinki darısı başıma🥹💕

Merhaba hanımlar 28 ağustos dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bugün idrar testinde silik çizgi görünce kan verdim 53.82 çıktı. Transferin 6. Günü değer normal mi sizce yorumlarınızı bekliyorum
Hayırlı olsun, sağlıcakla ilerlesin inşallah🙏🏻💐 Ben 4. ve bugün 5. gün erken gebelik testi yaptım, çizgi göremedim😔 29 Ağustos’ta da benim transferim gerçekleşti. Siz daha önce test yapmış mıydınız? İlk kez 6. günde mi gördünüz silik çizgiyi?

Birinci gün değerim 309 ikinci gün değerim 1400 küsür 5. Gün tek embriyo ama lekelenme devam gündüzleri kasık ağrım oluyor ayaklarım buz gibi

Hayırlı olsun, sağlıcakla ilerlesin inşallah🙏🏻💐 Ben 4. ve bugün 5. gün erken gebelik testi yaptım, çizgi göremedim😔 29 Ağustos’ta da benim transferim gerçekleşti. Siz daha önce test yapmış mıydınız? İlk kez 6. günde mi gördünüz silik çizgiyi?
İnşallah teşekkür ederim ☺️ aslında 4. Günde yaptım çok silik bir çizgi vardı emin olamadım, bugün yaptığım gibi çizgi daha belirgin çıktı hemen kan vermeye gittim erken sevinmemek için bu şekilde çıktı yani şükür. Darısı başınıza

Kanama durdu sadece arada cok nadir bole minnak kahverengi leke oluyo oda doktorum olur demisti. Beni sadece agrilarim korkutuyo yoksa iyiz coook sukur hep yatiyoruz kıpraşmıyoruz😀
Kasık ağrısı bende bile var kuzum senin bebiş büyüdü bide olur okadar 🥰 kıpraşma kıpraşma 1.5 ayı yemişsin kaldı 7.5 ay sonra durmıycan zaten öyle düşün😁

Kızlar dün uyurken kedim karnıma atladı. Korkuyla uyandım haliyle, çok korkuyorum bir şey oldu diye. Sakinleşemedim dünden beri ağlıyorum.

Kasık ağrısı bende bile var kuzum senin bebiş büyüdü bide olur okadar 🥰 kıpraşma kıpraşma 1.5 ayı yemişsin kaldı 7.5 ay sonra durmıycan zaten öyle düşün😁
14 yildir o kadar cok kurdum ki o hayali ben 💖 seve seve hasretle bekliyorum o gunleri kuzum💖

Evet canım değerin güzel bir değer 6.gün için inşallah sağlıkla ilerler 🥰

Hiç telaş yapma canım ben 8.gün verdim 48,97 di bugun 10.gün 199.3 cıktı içini ferah tut değerin artar inşallah 🙏

Yaa çok güzel hayırlı olsun canım 🤗 bebiş sana uğuruyla geldi demekki 🥰
Hatırlıyorum lekelenmem oldu demiştin ama çok şükür değerin bence çok güzel 🤗
Bende salı günü kese için gidicem 😂 yok idrara sıkışık gitmiyoruz galiba yani hiç duymadım öle bişe😂😂 inşallah öle değildir 😂😂
Beni idrara sıkışık çağırdılar kese de canim

X