Gözüktü mü peki keseniz birde en son betanız neydi acaba?Benim doktorum 6. Gün çağırıyordu normalde ama acil işi çıkacakmış diye testten 4 gün sonra yani transferin 14. Günü çağırdı baktı:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözüktü mü peki keseniz birde en son betanız neydi acaba?Benim doktorum 6. Gün çağırıyordu normalde ama acil işi çıkacakmış diye testten 4 gün sonra yani transferin 14. Günü çağırdı baktı:)
Normal bence gergin 2 katına yakın artıyor benim 10. Gün 313 olduğuna göre ideal olması lazımMerhaba hanımlar 28 ağustos dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bugün idrar testinde silik çizgi görünce kan verdim 53.82 çıktı. Transferin 6. Günü değer normal mi sizce yorumlarınızı bekliyorum
Bir kez beta baktım zaten 314 ti , kese gözüktü minicik bir kesen var dedi resim de verdi:) sonra başka doktora gittim 5 gün sonra falan orda da karından ultrasonla gözüktüGözüktü mü peki keseniz birde en son betanız neydi acaba?
Benim 8.gün betam 237 çıktı pazartesi tekrar istediler 11.gün olcak belki yüksek çıkarsa erken çağırır mı diye bi heves var maşallah erken gözükmüş sizinki darısı başımaBir kez beta baktım zaten 314 ti , kese gözüktü minicik bir kesen var dedi resim de verdi:) sonra başka doktora gittim 5 gün sonra falan orda da karından ultrasonla gözüktü
Hayırlı olsun, sağlıcakla ilerlesin inşallah Ben 4. ve bugün 5. gün erken gebelik testi yaptım, çizgi göremedim 29 Ağustos’ta da benim transferim gerçekleşti. Siz daha önce test yapmış mıydınız? İlk kez 6. günde mi gördünüz silik çizgiyi?Merhaba hanımlar 28 ağustos dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bugün idrar testinde silik çizgi görünce kan verdim 53.82 çıktı. Transferin 6. Günü değer normal mi sizce yorumlarınızı bekliyorum
4 agustos transferiyim ben canim 5. Gun embriyosu transfer eldi banaCanım senin transferin ne zaman olmuştu? Kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti?
Kanama durdu sadece arada cok nadir bole minnak kahverengi leke oluyo oda doktorum olur demisti. Beni sadece agrilarim korkutuyo yoksa iyiz coook sukur hep yatiyoruz kıpraşmıyoruzMaşallah büyümüş kanaman durdu mu peki
Birinci gun degerin kacinci gün canim anlamadim benBirinci gün değerim 309 ikinci gün değerim 1400 küsür 5. Gün tek embriyo ama lekelenme devam gündüzleri kasık ağrım oluyor ayaklarım buz gibi
İnşallah teşekkür ederim aslında 4. Günde yaptım çok silik bir çizgi vardı emin olamadım, bugün yaptığım gibi çizgi daha belirgin çıktı hemen kan vermeye gittim erken sevinmemek için bu şekilde çıktı yani şükür. Darısı başınızaHayırlı olsun, sağlıcakla ilerlesin inşallah Ben 4. ve bugün 5. gün erken gebelik testi yaptım, çizgi göremedim 29 Ağustos’ta da benim transferim gerçekleşti. Siz daha önce test yapmış mıydınız? İlk kez 6. günde mi gördünüz silik çizgiyi?
10. Günde kan vermiştim canım sonra 12. GünBirinci gun degerin kacinci gün canim anlamadim ben
Çok özür 13. Gün yani ilk testten üç gün sonra verdim10. Günde kan vermiştim canım sonra 12. Gün
Kasık ağrısı bende bile var kuzum senin bebiş büyüdü bide olur okadar kıpraşma kıpraşma 1.5 ayı yemişsin kaldı 7.5 ay sonra durmıycan zaten öyle düşünKanama durdu sadece arada cok nadir bole minnak kahverengi leke oluyo oda doktorum olur demisti. Beni sadece agrilarim korkutuyo yoksa iyiz coook sukur hep yatiyoruz kıpraşmıyoruz
Ikizmi acaba ?10. Günde kan vermiştim canım sonra 12. Gün
14 yildir o kadar cok kurdum ki o hayali ben seve seve hasretle bekliyorum o gunleri kuzumKasık ağrısı bende bile var kuzum senin bebiş büyüdü bide olur okadar kıpraşma kıpraşma 1.5 ayı yemişsin kaldı 7.5 ay sonra durmıycan zaten öyle düşün
Evet canım değerin güzel bir değer 6.gün için inşallah sağlıkla ilerlerMerhaba hanımlar 28 ağustos dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bugün idrar testinde silik çizgi görünce kan verdim 53.82 çıktı. Transferin 6. Günü değer normal mi sizce yorumlarınızı bekliyorum
Olucak olucak iyi düşüncez hep sağlıkla kavuşçaz aminn14 yildir o kadar cok kurdum ki o hayali ben seve seve hasretle bekliyorum o gunleri kuzum
Hiç telaş yapma canım ben 8.gün verdim 48,97 di bugun 10.gün 199.3 cıktı içini ferah tut değerin artar inşallahMerhaba hanımlar 28 ağustos dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bugün idrar testinde silik çizgi görünce kan verdim 53.82 çıktı. Transferin 6. Günü değer normal mi sizce yorumlarınızı bekliyorum
Beni idrara sıkışık çağırdılar kese de canimYaa çok güzel hayırlı olsun canım bebiş sana uğuruyla geldi demekki
Hatırlıyorum lekelenmem oldu demiştin ama çok şükür değerin bence çok güzel
Bende salı günü kese için gidicem yok idrara sıkışık gitmiyoruz galiba yani hiç duymadım öle bişe inşallah öle değildir