2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Benimde kedim var ama kucağıma alıp çok seviyorum ben hiçte dikkat etmiyorum 🤦 hatta onu sevmek uğraşmak daha iyi geliyor bana. kumuna asla yaklaşmiyorum ama 😂 umarım kedişimden bir zarar gelmez. Benm doktorum kediniz dışarı çıkmıyorsa bir sorun olmaz demişti
Benim de kedim var. Öpüyorum ben onu. Ev kedisi toksoplazma taşıyıcısı olmaz ki. Olsa bile kedi ile direkt temastan bulaşmaz dışkı ile temasınız olursa bulaşır. Ev kedisinde olmaz merak etmeyin.

İnşallah hayırlı haber alırsınız 😊 bende şu an tatildeyim diye transfer oluyorum dinlenme fırsatım olur umarım 🙏
Bana doktor günde 4 progesteron fitil, oksapar, prednol verdi. Onları özenli kullanmaya çalışıyorum 🙏 umarım emekler boşa çıkmaz
Transfer gününden beri her gün 4 tane benimde progestan fitilim var. Neyse ki günlük pedler var 😂 Ama birkaç gündür sanki fitil artık gitmiyo gibi baya darlaşma hissediyorum.

Benim de kedim var. Öpüyorum ben onu. Ev kedisi toksoplazma taşıyıcısı olmaz ki. Olsa bile kedi ile direkt temastan bulaşmaz dışkı ile temasınız olursa bulaşır. Ev kedisinde olmaz merak etmeyin.
Biraz araştırdım o konuyu bende içim çok rahat o yüzden kedim Kuru maması dışında başka bir mama yemiyor zaten, dışarıda çıkmıyor o yüzden hiçbir sorun yok. Sizinde dediğiniz gibi dışkısından bulaşıyor o hastalık dışkıyıda eşim hallediyor zaten.
Onun dışında sadece bu konuda değil diğer her konuda bence vesvese yapılmaması gerekli.
Bu süreçte bize ne iyi geliyorsa onu yapalım hep 🤗

Arkadaşlar benim bugün regli günüm ve hafif kanamam geldi çok endişlendim
pozitif sonucum bu arada arkadaşlar
Varmı yaşayan ne yapmalıyım yatıyorum şuan ALLAH sağlıkla ilerlemesini Nasip etsin çok Aminnn🙏

Pastorıze olmadıgından bakterı rıskı var ondan pastorıze sut urunlerı kullanılması onerılıyor ıstersenız bı arastırın

Ama hrp uht var her yere baktım ayrıca pastorıze yazan bulamadım:KK43:
Genelde cam şişelerdeki sütler ve eskiden satılan günlük sütler (hala var mı bilmiyorum) pastörizedir. Uht de güvenle içebilirsiniz yeterki çiğ süt ve çiğ sütten yapılmış ürünler tüketmeyin

27temmuzda transfer oldum 2bb ve 3ab 5.gun embriyolari
8.gün 53.67
10.gün 98.52
12.gün 145.17
15.gün 395.40
20.gün 1030.32
Nasıl sizce kizlar😔

Genelde cam şişelerdeki sütler ve eskiden satılan günlük sütler (hala var mı bilmiyorum) pastörizedir. Uht de güvenle içebilirsiniz yeterki çiğ süt ve çiğ sütten yapılmış ürünler tüketmeyin
Tesekkurler mecburi kutu sut ıcıcem cunku mıgrosta bıle yok

Pastorıze olmadıgından bakterı rıskı var ondan pastorıze sut urunlerı kullanılması onerılıyor ıstersenız bı arastırın
Ben bu konuda epey araştırdım canım. Yıllarca hastalıklarla mücadele ettim, sonunda ben nerede hata yapıyorum dediğimde iyileşmenin yolunu doğal tedaviler ve gıdalarla bulduğum için artık mümkün olduğunca uzak duruyorum paketli, katkılı vs ürünlerden.. Tabii herkesin kendi doğruları var, hangi yolu seçiyorsak Allah şifamıza vesile eylesin 🥰

Benim de kedim var. Öpüyorum ben onu. Ev kedisi toksoplazma taşıyıcısı olmaz ki. Olsa bile

İnşallah hayırlı haber alırsınız 😊 bende şu an tatildeyim diye transfer oluyorum dinlenme fırsatım olur umarım 🙏
Bana doktor günde 4 progesteron fitil, oksapar, prednol verdi. Onları özenli kullanmaya çalışıyorum 🙏 umarım emekler boşa çıkmaz
Prednol bana da verdi dr ama transfere son 3 gün kala kullanıp bırakacaksın dedi bebeği yapışrıralım dedi :) işte ne yapsın kadın halk diliyle anlatmaya çalıştı.sizin transferiniz ne zaman?

Benim 7 gun beta 154 cikmisti 9 gun 354 10 gun 512 😍
Benim 3gün embriyo 8.gün 70 10.gün268 12.gün 684 14.gün de 1714 çıktı ilk artışı saymazsak genelde 2.5 kat arttı bende çok istiyorum inşallah benimde ikizdir Rabbimin izniyle 🤲🏻☺️

Sizin sonucunuzu özellikle çok merak ediyordum ve bol dua ettim malum yaşlarımız gereği ne kadar çabuk olursa o kadar iyi. Benim de kedilerim var kumlarını eşim temizliyor uzun zamandır.öpüyorum sarılıyorum valla. Toksoplazma iyi yıkanmamış sebzelerden bile geçebilir dikkatli olmak lazım.kan sonucunuz belli olmadı sanırım umarım ikiz olur 🌺

Ben bu konuda epey araştırdım canım. Yıllarca hastalıklarla mücadele ettim, sonunda ben nerede hata yapıyorum dediğimde iyileşmenin yolunu doğal tedaviler ve gıdalarla bulduğum için artık mümkün olduğunca uzak duruyorum paketli, katkılı vs ürünlerden.. Tabii herkesin kendi doğruları var, hangi yolu seçiyorsak Allah şifamıza vesile eylesin 🥰
Amin insallah:KK66:

Kötü alışkanlıkların varsa hemen bırakmalısınız. Ben sigara kullanıyordum azaltmıştım. Transfer sonrası ilk gün bir tane içmek istedim fakat dumanı içime bile çekemedim tiksindim ve attım. Asitli içecekler ve poşetli kapalı gıdaları kestim. İlaçlarımın hepsini saatinde kullandım. Her gün aynı saatte içtim. Ceviz ve kabak çekirdeğini çok tükettim. Kabız olmamaya özen gösterin zaten hali hazırda ilaclarin vermiş olduğu şişkinlik var birde onun şişkinliği eklenince çok kötü oluyor. Bir şey olur diye ıkınamıyorsun korkudan. Lifli gıdalar yemek daha iyi olur. Ben çalışıyordum doktordan rica ettim rapor yazdı çünkü işim biraz ağır. 4 yıldır bu anı bekliyordum. Riske atamazdım 3 gün yattım sadece tuvalete gittim birde kendime yemek hazırlamak için kalktım. 4. günden sonra yavaş yavaş ayaklandım. Ara ara adet sancısı gibi sancılar oluyordu. Bı keresinde çok kötü olmuştum korktum ama çok uzun sürmedi. Günden güne eski şiskinligim kalmadı ama göğüslerim inanılmaz şiş şu an tranfer günü dahil 10. Gunumdeyim. Dün test yaptım dayanamadım cuma işe dönmem gerek raporum bitiyor. Çift çizgiyi gördüm fakat yeterli değil sağlık ocağına kan verdim o da cuma günü çıkar dedi 🤦🏼‍♀️ Pazartesi günü zaten kan verme günüm. Her şeyin hayırlısı. Biz elimizden geleni yapalım gerisi Rabbime kalmış. Stres yapmayın bu güzel günlerin tadını çıkarın 😊
Siz eNabız’ı kontrol ediyorsunuz değil mi?

X