2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Nasıl hamile olduğunuzu anladıniz test ne zaman yaptıniz planlı miydı hanımlar merak ettim doktora gittinizmi ?

Ben7/8 gün önceye kadar bi çay içiyordum zayiflamak için ama kizimda yaşadıgım belirtiler olmaya başlayınca braktım kabızlık gece uykusuzluk gündüz hep uyku isteği göğüs şişmesi,sızlaması normalde bu ayın 25 de adet olmam gerekti olmadı 27 kalktım kızıma yiyecek yaparken midem bulandı birden ben sigra kulanan biriyim sigara yaktım sabah ondan da midem bulandı hemen eşimi aradım eve gelirken test al diye aldı geldi hemen yaptım hiç beklemedim bile hemen ikinci çizgi ortaya çıktı

Son düzenleme:
Son adet tarihine göre kaç hafta kaç gün
Mesela 4 hafta 5 gün olduk biz son adetim 26 ekimdi sizin son adet ne zamandı
Benim de 23 Ekimdi ama muhtemelen geç döllenme olduğu icin daha keseye var bende ☺ cumartesi günüme randevu verdi doktor şimdilik folik asit kan sulandirici progestan ve haftada bir igne vuruluyorum bakalim artik

Ayy ne güzell ben 3-4 haftadır aşırı hastaydım işe birkaç gün gidemedim diğer günler kafam kalkmıyor sürekli yatmak istiyorum vs çocuk istiyorduk ama bu ay bikaç doktor müsvettesi bu yumurtayla çocuğun falan olmaz boşuna bekleme bidahaki ay ilaç kullanıcaz dedi benimde o yüzden hiç umudum yoktu. En son 4 gün önce sabaha kadar çok öksürdüm eşim hastaneye gidicez işe gitme antibiotiksiz olmıcak dedi benimde sanki içime doğdu evde bi tane gebelik testim vardı aman öylesine yapıyım çıkmıcak zatende kenarda durmasın dedim anında çizgi......

Gözünüz aydın çok sevindim sağlıkla kucağınıza almak nasip oldun inşallah antibiyotik almadiniz mi sonra ne yaptiniz

Progestan ben de sinir ve uyku yaptı ayrica biraz afalliyorum ara ara yan etkileri olan bir ilaç. Neyse ki yarım gün çalışıyorum idare ediyorum bir şekilde

Beni ekimde doktor çok korkutmuştu polikistik var yumurtlama olmamıştı Ekimde
Kasım içinde ovulasyon testine başladım ama biz de her gün İlişki oldu o şekil tutmuş sanırım
Pilates yaptım meditasyon yaptım sağlıklı beslendim hep bir ay boyunca
Aslında planlı şöyle eşim yazın yapalım istiyordu ama doktor yumurtlama olmamış pco var zaten korunmanın diyince o da olursa olur olmazsa yazın çare bakarız demişti ilk ay oldu

Benimde ovulasyon testiyle ilk ayda oldu hatta ben gebelik testini sabahın köründe eşime gösterince yavrum ovulasyon sanmış uyku sersemi günü mü gelmiş dedi

Valla ben de mayısta korunma hapını bıraktım, vucudum bi kafayı yedi. Eşime dedim korunma sen de zaten tutmaz.Onda da tek taraflı ileri derece varikosel var. Bikaç ay böylece geçti. Tabi korunmasız 1 bilemedin 2 kez oluyor, diğerlerinde geri çekiliyor eşim istemediğinden :) En son bu ay ateş takibi yaparken dedim bu ay da olmadı adet gelecek agrım da var falan bir gün çok terledim ve yüzüm al al oldu guzelleştim allık sürülü gibi oldum :) Şüpheli tek ilişkim vardı .22 si sabah salı günü yaptım negatif. Dedim uyduruk da olsa 2 test alayım da zaten adet gelecek, gelmezse yaparım:) 23 ü akşamı Eve geldim dedim birini yapayım. 2 saat de su almamıştım idrara cıkmamıştım. Yaptım çat silik çizgi ama bariz. :)24ü sabah yeniden test belirgin çizgi ve ateşim de yükselmişti. Kan verdim 56 çıktı şaşkınım hala Ben adet olup 2. günü hormon baktıracaktım yumurtalıklarıma baktıracaktım , ne umdum ne oldu

Merhaba ben de ağustosta yavrumu kucağıma alacağım inşallah ama bu gruba nasılüye olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…