- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
-
- Konu Sahibi ffestinalente
Bende biliyormusunuz hatta kaç tane hastane aradım reglimin 3. Günü mesaide olacağım ofise yakın gidip geleceğim yer olsun diyeValla ben de mayısta korunma hapını bıraktım, vucudum bi kafayı yedi. Eşime dedim korunma sen de zaten tutmaz.Onda da tek taraflı ileri derece varikosel var. Bikaç ay böylece geçti. Tabi korunmasız 1 bilemedin 2 kez oluyor, diğerlerinde geri çekiliyor eşim istemediğinden :) En son bu ay ateş takibi yaparken dedim bu ay da olmadı adet gelecek agrım da var falan bir gün çok terledim ve yüzüm al al oldu guzelleştim allık sürülü gibi oldum :) Şüpheli tek ilişkim vardı .22 si sabah salı günü yaptım negatif. Dedim uyduruk da olsa 2 test alayım da zaten adet gelecek, gelmezse yaparım:) 23 ü akşamı Eve geldim dedim birini yapayım. 2 saat de su almamıştım idrara cıkmamıştım. Yaptım çat silik çizgi ama bariz. :)24ü sabah yeniden test belirgin çizgi ve ateşim de yükselmişti. Kan verdim 56 çıktı şaşkınım halaBen adet olup 2. günü hormon baktıracaktım yumurtalıklarıma baktıracaktım , ne umdum ne oldu
Ne mutlu size bakalım 2. Cinsiyeti ne olacakYa çok sevindim sizin adiniza benim 3 hamileliğim 2 çocuğum olacak bende kendimde birşey fark ettim belki inanmayacaksınız ama ben hep 11 ay hamile kalıyorum 3 hamileliğimde aynı bu şekil oldu spontane gelişti tüm aylar deniyoruz olmuyordu 11 ay korunmamiza rağmen hamile kaldim kızımda da şimdi de ama mutluyum çünkü kizimin ufak olmasına rağmen (16aylik) ikisini beraber buyutecegim ve sonra rahat olacagim kızım çok sakin bir bebeklik geçirdi yörümeye 12 aylik başladığından beri çok fenaa olduinşallah bu bebeğimde onun gibi sakin olur ki ikisiyle de anlaşabileyim tek başima bakacağim çunku yardim alabileceğim kimsem yok yarın sabah da doktora gideceğim hayırlisiyla
Bende burdayım amin inşallah:)Bende buradayım, sağlıkla kucağımıza alırız inşalalh hepimiz <3
Önüme gelen 100 bin kişi oğlun olucak diyo ama ben nedense kız hissediyorum ya da biraz kıza daha yatkınım diye mi bilmiyorumYa minnoslarımızın cinsiyeti suan belli ve biz bunu bilmiyoruzçok sinir bozucu değil mi teknoloji acilen ilerlemeli daha fazla
Hic hisleriniz var mı?
Tamam sağlıklı olsun hayırlısı olsun elbette ama işin eğlence kısmı icine doğan var mı cinsiyeti
Hoşgeldinnn inşallah sağlıkla büyür minikBende burdayım amin inşallah:)
Ahahahhah gen takı töreni diye bir video var her izlediğimde çok gülerim babasindan kemer burun anneden boy haladan fellik bakislar diyeYa minnoslarımızın cinsiyeti suan belli ve biz bunu bilmiyoruzçok sinir bozucu değil mi teknoloji acilen ilerlemeli daha fazla
Hic hisleriniz var mı?
Tamam sağlıklı olsun hayırlısı olsun elbette ama işin eğlence kısmı icine doğan var mı cinsiyeti
Benim içime kız doğuyorÖnüme gelen 100 bin kişi oğlun olucak diyo ama ben nedense kız hissediyorum ya da biraz kıza daha yatkınım diye mi bilmiyorumsizlerde var mııı
Ya Aykut elmasın videosu hahahaha aşırı aşırı gülmüştüm o videoyaAhahahhah gen takı töreni diye bir video var her izlediğimde çok gülerim babasindan kemer burun anneden boy haladan fellik bakislar diyebakalım yavrularimiz kime benzeyecek ama erkek hissediyorum nedense sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez
Ay bi dk hemen yapıyorumYa şu esprisine yüzük totemleri varmış duydunuz mu hiç denediniz mi merak ettim
Aaaa o ne kiYa şu esprisine yüzük totemleri varmış duydunuz mu hiç denediniz mi merak ettim
Ahahah ay sesli güldüm
Beklemedigin anda oluyor hep...Bende biliyormusunuz hatta kaç tane hastane aradım reglimin 3. Günü mesaide olacağım ofise yakın gidip geleceğim yer olsun diyeçok şükür
Valla benim iki oğlum var, benden erkek dışı bişey çıkmaz gibi geliyorYa minnoslarımızın cinsiyeti suan belli ve biz bunu bilmiyoruzçok sinir bozucu değil mi teknoloji acilen ilerlemeli daha fazla
Hic hisleriniz var mı?
Bence kız senin kiBeklemedigin anda oluyor hep...
Valla benim iki oğlum var, benden erkek dışı bişey çıkmaz gibi geliyor
Nedense herkes kizin olcak derken ben erkek hissediyorumYa minnoslarımızın cinsiyeti suan belli ve biz bunu bilmiyoruzçok sinir bozucu değil mi teknoloji acilen ilerlemeli daha fazla
Hic hisleriniz var mı?
Tebriklerrr kaçıncı haftanızdı acabaİyi akşamlar kızlarinşallah hepimiz sağlıklı sıhhatlice yavrularımızı kucağımıza alırız doktorum karnımdan baktı 8x5 mm büyüklüğünde bebeğimiz ordaydı ama kalp atışı için haftayı beklememiz gerekiyormuş