2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Ya çok sevindim sizin adiniza benim 3 hamileliğim 2 çocuğum olacak bende kendimde birşey fark ettim belki inanmayacaksınız ama ben hep 11 ay hamile kalıyorum 3 hamileliğimde aynı bu şekil oldu spontane gelişti tüm aylar deniyoruz olmuyordu 11 ay korunmamiza rağmen hamile kaldim kızımda da şimdi de ama mutluyum çünkü kizimin ufak olmasına rağmen (16aylik) ikisini beraber buyutecegim ve sonra rahat olacagim kızım çok sakin bir bebeklik geçirdi yörümeye 12 aylik başladığından beri çok fenaa oldu inşallah bu bebeğimde onun gibi sakin olur ki ikisiyle de anlaşabileyim tek başima bakacağim çunku yardim alabileceğim kimsem yok yarın sabah da doktora gideceğim hayırlisiyla

Bende biliyormusunuz hatta kaç tane hastane aradım reglimin 3. Günü mesaide olacağım ofise yakın gidip geleceğim yer olsun diye çok şükür

Ne mutlu size bakalım 2. Cinsiyeti ne olacak

Ya minnoslarımızın cinsiyeti suan belli ve biz bunu bilmiyoruz çok sinir bozucu değil mi teknoloji acilen ilerlemeli daha fazla
Hic hisleriniz var mı?
Tamam sağlıklı olsun hayırlısı olsun elbette ama işin eğlence kısmı icine doğan var mı cinsiyeti

Önüme gelen 100 bin kişi oğlun olucak diyo ama ben nedense kız hissediyorum ya da biraz kıza daha yatkınım diye mi bilmiyorum sizlerde var mııı

Ahahahhah gen takı töreni diye bir video var her izlediğimde çok gülerim babasindan kemer burun anneden boy haladan fellik bakislar diye bakalım yavrularimiz kime benzeyecek ama erkek hissediyorum nedense sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez

Önüme gelen 100 bin kişi oğlun olucak diyo ama ben nedense kız hissediyorum ya da biraz kıza daha yatkınım diye mi bilmiyorum sizlerde var mııı
Benim içime kız doğuyor ama severken kızım demiyorum hissetmesin erkekse bilinçaltına işlenir vs inanıyorum o tür olaylara ama erkek olursa şaşırırım kız gibi hissediyorum rüyamda erkek bebek gördüm halbuki

Ya Aykut elmasın videosu hahahaha aşırı aşırı gülmüştüm o videoya allahım sağlıklı hayırlı genleri nasip etsin hepsine bizde hala teyze yok amca dayı var kızsa benzeyeceği biri yok sanırım

Bende biliyormusunuz hatta kaç tane hastane aradım reglimin 3. Günü mesaide olacağım ofise yakın gidip geleceğim yer olsun diye çok şükür
Beklemedigin anda oluyor hep...

Valla benim iki oğlum var, benden erkek dışı bişey çıkmaz gibi geliyor

Nedense herkes kizin olcak derken ben erkek hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…