2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Hanımlar merhaba size bir sorum olacak
Ben yaklaşık 3-4 haftalık hamileyim fakat hamile olduğumu öğrenmeden önce dişime kanal tedavisine başlandı. Su an geçici dolgu var ve yarın kalıcı dolgu için randevum vardı sizce ne yapmalıyım. Çevrenizde benim gibi olan var mı

Öncelikle hayırlı olsun sizinki gibi olmadı ama 3 hafta sonra diş temizletme randevum vardı doktorum yaptırmasan daha iyi dedi ki diş temizleme de uyuşturmuyor kanal biraz riskli geldi en iyisini doktorunuz bilir tabi

Öncelikle hayırlı olsun sizinki gibi olmadı ama 3 hafta sonra diş temizletme randevum vardı doktorum yaptırmasan daha iyi dedi ki diş temizleme de uyuşturmuyor kanal biraz riskli geldi en iyisini doktorunuz bilir tabi
Çok teşekkür ederim doktoruma danıştım hiçbir şey olmaz git dedi ama çok korkuyorum internette herkes zararlı diyor

Merhabalar benim doktorum hamilelik riski varsa yapamam demişti kanalımı. Sorusturmakta fayda var

Arkadaşlar günaydın doktorlarınızı buldunuz mu benim kafam çok karışık
Selam, henüz değil
Dün doktora gitmeden sadece beta baktırdım özelde, yarın da baktırırım.

İlk etapta öylesine bir devlet hastanesine randevu aldım perşembe gününe. En azından progestan vs hemen başlamam gerekiyorsa onu versin. Sonra düzenli takip için doktor arayışım devam edecek, karar vermek zor

Günaydınlar benimde özelde bir doktorum var burada da önerilmişti 2-3 kez gittim enerjimiz uymaya devam ederse onunla devam edeceğim henüz çok erken

Hayır hala bulamadım malesef... Kafama göre doktor bulamıyorum. Muhtemel sezeryan olacak tüplerimi de bağlatmayı düşünüyorum. Kafam çok karışık. Yarın yine sağlık ocagına kan vereceğim,6. gün oluyor ilk testin ardına. Yükselişe göre randevu alacağım önümüzdeki haftaya
Arkadaşlar günaydın doktorlarınızı buldunuz mu benim kafam çok karışık

Tüplere çok güvenmeyin derim benim küçük kardeşim annemde bağlıyken oldu kayma yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…