- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- Konu Sahibi ffestinalente
Teşekkür ederiim5h atlatıktan sonra kese görunur 8 haftadan sonra kalp atışı Bence gorunur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederiim5h atlatıktan sonra kese görunur 8 haftadan sonra kalp atışı Bence gorunur
Ağızdan al sabah akşam dedi bana siz de mi sabah akşam içeceksiniz kafası çok iyi bir ilaç diyorlar artık grupça içeriz olmadıYarın bende Alcam progestan.. Rahim kalınlaştırması için bebeğini koruyor
Selam hanımlar bende geldim dün 3 gün adet gecikmesinden sonra test yaptım ve pozitiv hesaplarima gore 5 haftalık ♥
Arkadaşım kullanmıştı bunu baya uyutuyo falan diyordu umarım çalışmıyorsunuzdur ya da esnek saatli çalışıyorsunuzdurAğızdan al sabah akşam dedi bana siz de mi sabah akşam içeceksiniz kafası çok iyi bir ilaç diyorlar artık grupça içeriz olmadı
Bana oyle bir etkisi hic olmadi yan etkileri yoktu belki benim bunyem dayanikliydi bilmiyorum ilk 8h dan 37 haftaya kadar sabah agizdan aksam vajinal kulandim cokta memnun kalmistimArkadaşım kullanmıştı bunu baya uyutuyo falan diyordu umarım çalışmıyorsunuzdur ya da esnek saatli çalışıyorsunuzdur
Ya doktorum biraz üzdü beni bugün bende genel olarak anksiyete var çok soru soruyorum bir kez ölüm tehlikesi geçirdim ilaç alerjisinden o günden beridir anksiyetem oldu doktor bana çok paniksin hic sevmem böyle bak yapma bunu kendine dedi stres yapıyorsun dedi aslında adam doğru söyledi ama ben böyle sevgi şefkat arıyorum sanırım doktorda küçük bir yerdeyim çok az doktor var napsam acaba
Civar ilçeleri de bir deneyeceğim daha iyi olur sanırımSana en iyi gelen kimse ona git. Hiç farketmez güven vermesi önemli. 9 ay berabersiniz
Bence soru sormak en doğal hakkımız insan kaç kere yaşar ki böyle bir süreci bu dönemde kendini en iyi hissettiğin doktoru bulmalısın bencedeYa doktorum biraz üzdü beni bugün bende genel olarak anksiyete var çok soru soruyorum bir kez ölüm tehlikesi geçirdim ilaç alerjisinden o günden beridir anksiyetem oldu doktor bana çok paniksin hic sevmem böyle bak yapma bunu kendine dedi stres yapıyorsun dedi aslında adam doğru söyledi ama ben böyle sevgi şefkat arıyorum sanırım doktorda küçük bir yerdeyim çok az doktor var napsam acaba
Kesinlikle , kuşadasındayım Söke’ye falan bi bakayım diyorum en azından deneyeyim enerji çok önemli doktorlaBence soru sormak en doğal hakkımız insan kaç kere yaşar ki böyle bir süreci bu dönemde kendini en iyi hissettiğin doktoru bulmalısın bencede
Civar ilçeleri de bir deneyeceğim daha iyi olur sanırım
Ben sabah akşam birde iğnesini oldum, kafası şöyle benim kafam değildi başkasının ki bendeydi sanki sürekli dönüyordu ve hep yatıyordum hasta gibiAğızdan al sabah akşam dedi bana siz de mi sabah akşam içeceksiniz kafası çok iyi bir ilaç diyorlar artık grupça içeriz olmadı
Beta sonucum 1850
Progesteron 16 çıktı
Beta cuma 609 pazartesi 1850 normal artmış Haftaya gel dedi doktor
Kese icin bütün alttan çok çok minik gözükmüştü 1850 olmasına rağmen aşırı minik böyle ufak leke gibiydi ekranda
1 hafta ben bisey yapmiyim bence haftaya gideyim doktora o zaman yeni diğer doktorlara da bakarım bu hafta dinleneyim
Ben daha once agizdan kullandim ama cok uyku yapti mide bulantisi gozumu acamiyordum simdi fitil olarak kullaniyorum hic yan etkisi yokKızlar sabah hafif kahverengi akıntım oldu doktora koştum hemen 4+5 bugün vajinal ultrasonda çok minik 2.5 mm sanırım kese gördü
Tekrar beta istedi ve Progestan hap verdi
ağızdan al dedi içen var mı fitil olarak kullanma dedi bana
İnşallahh tüm dualarımız seninleBende tekrar kan vermeye gidiyorum insallah güzel artmistir dua edin olur mu
darısı bizim keseciklerimize inşallah o zaman ben en son 289 olan betamla oturuyorum oturduğum yere doktoru dinliyim 2 hafta sonra gidiyimBeta sonucum 1850
Progesteron 16 çıktı
Beta cuma 609 pazartesi 1850 normal artmış Haftaya gel dedi doktor
Kese icin bütün alttan çok çok minik gözükmüştü 1850 olmasına rağmen aşırı minik böyle ufak leke gibiydi ekranda
1 hafta ben bisey yapmiyim bence haftaya gideyim doktora o zaman yeni diğer doktorlara da bakarım bu hafta dinleneyim