• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Bizim hemşire daha aramadı biz daha yaptırmadık, koldan mıydı bu aşı da yaa kıyamam yavruya ya şifa olsun çok geçmiş olsun 🙏

Bende emzirmeyi bırakmayı düşünüyorum ya çok gece uyanıyoruz ama daha kendimi hazır hissetmiyorum kararlı olmak lazım malum 🙋🏻‍♀️
Evet koldan ve ağıza damla oldu
Emzirmeyi bırakmak istiyorum hangi doktora gitsek sakın bırakma diyor daha bizim Paşa'nın bıngıldak kapanmadı oruç tuttum 12 gün diş serüvenine girdi yemeği aşı bıraktı memeyle kavgaya başladı mecbur orucu bıraktım hiç gönlü yok memeyi bırakmaya sanırım bende daha hazır değilim bakalm

Merhabalar hayırlı geceler güzel anneler nasılsınız bayadır yazamadım diger ay rahatlayacaz diye diye. Nerdeyse 20 aylık olacaklar her ay öncekini aratıyor🤣 Sizlerde kelime durumları nasıl acaba bu ara takacak bunu buldum 12 aylıkken baba hayır , kız karfesımın ısmı merve diyordu sonra sadece baba kaldı geriye sagolsın anne ve anneanne eklendi ama baska bi kelime yok herşeyi her komutumu cok cok iyi anlıyor ve yapıyor fakat kelime cıkarmaya gelince yok her cocuk kendı gelısımı farklıdır biliyorum elbet fakat nöyle aynı aralıklarda cocuklarm cıkardıgı keşımelerı görunce insan bi imreniyor sabırsızlanıyor🙊 halbuki biliyorumki ne zaman susacak diyecegız🤣🤣
Kitap okuyun bolca ve ekrandan olabildiğince uzak tutun..Bir de fırsat tanıyın eğer siz beklemeden konuşuyorsanız taklit etmesi için zaman tanımıyorsanız bu da etkili olabilir.

Back
X