2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kızlar benim kese için 5 aralık haftası çağırmıştı sizce bu cumartesi gitsem gözükme ihtimali olur mu diğer cumartesiyi bekleyemeyeceğim iştende izin alamıyorum. 26.11.2022de betam 289du cumartesi günü de 4+5 oluyorum

Günaydın aynıyız 4+5 oldum
Dün gece sabaha kadar sol kasığım battı ağrıdı adet ağrısı gibi değildi ama çok değişikti benimde demek ki normal
Günaydıın bende de ayni sekilde kasik ağrısı oluyor normal dedi doktorum ya bir sey soracağım 4+5 ne demek oluyor

Son adet tarihine göre kaç hafta kaç gün
Mesela 4 hafta 5 gün olduk biz son adetim 26 ekimdi sizin son adet ne zamandı
Biz aynıyız benim de 26 ekimdi 24 kasımda 170 beta 26 kasımda 482 çıktı. Haftaya cumartesi kese görünür dedi biz eşimle cuma sabahına aldık randevu beklemek çok zor.

Biz aynıyız benim de 26 ekimdi 24 kasımda 170 beta 26 kasımda 482 çıktı. Haftaya cumartesi kese görünür dedi biz eşimle cuma sabahına aldık randevu beklemek çok zor.
Benim de 24ekimdi ama 24 kasımda 36,9 ile öğrendim.Sanırım geç döllenme benim

Kızlar sabah hafif kahverengi akıntım oldu doktora koştum hemen 4+5 bugün vajinal ultrasonda çok minik 2.5 mm sanırım kese gördü
Tekrar beta istedi ve Progestan hap verdi
ağızdan al dedi içen var mı fitil olarak kullanma dedi bana

Ben ilk hamileliğim de başından doğuma 1 hafta kalanakadar vajinal da agizdanda kulandim bebeği taşimama çok yardimci oldu

5h atlatıktan sonra kese görunur 8 haftadan sonra kalp atışı Bence gorunur

Yarın bende Alcam progestan.. Rahim kalınlaştırması için bebeğini koruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…