2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Ya çok sevindim sizin adiniza benim 3 hamileliğim 2 çocuğum olacak bende kendimde birşey fark ettim belki inanmayacaksınız ama ben hep 11 ay hamile kalıyorum 3 hamileliğimde aynı bu şekil oldu spontane gelişti tüm aylar deniyoruz olmuyordu 11 ay korunmamiza rağmen hamile kaldim kızımda da şimdi de ama mutluyum çünkü kizimin ufak olmasına rağmen (16aylik) ikisini beraber buyutecegim ve sonra rahat olacagim kızım çok sakin bir bebeklik geçirdi yörümeye 12 aylik başladığından beri çok fenaa oldu 😄 inşallah bu bebeğimde onun gibi sakin olur ki ikisiyle de anlaşabileyim tek başima bakacağim çunku yardim alabileceğim kimsem yok yarın sabah da doktora gideceğim hayırlisiyla

Valla ben de mayısta korunma hapını bıraktım, vucudum bi kafayı yedi. Eşime dedim korunma sen de zaten tutmaz.Onda da tek taraflı ileri derece varikosel var. Bikaç ay böylece geçti. Tabi korunmasız 1 bilemedin 2 kez oluyor, diğerlerinde geri çekiliyor eşim istemediğinden :) En son bu ay ateş takibi yaparken dedim bu ay da olmadı adet gelecek agrım da var falan bir gün çok terledim ve yüzüm al al oldu guzelleştim allık sürülü gibi oldum :) Şüpheli tek ilişkim vardı .22 si sabah salı günü yaptım negatif. Dedim uyduruk da olsa 2 test alayım da zaten adet gelecek, gelmezse yaparım:) 23 ü akşamı Eve geldim dedim birini yapayım. 2 saat de su almamıştım idrara cıkmamıştım. Yaptım çat silik çizgi ama bariz. :)24ü sabah yeniden test belirgin çizgi ve ateşim de yükselmişti. Kan verdim 56 çıktı şaşkınım hala 😍 Ben adet olup 2. günü hormon baktıracaktım yumurtalıklarıma baktıracaktım , ne umdum ne oldu :KK70:
Bende biliyormusunuz hatta kaç tane hastane aradım reglimin 3. Günü mesaide olacağım ofise yakın gidip geleceğim yer olsun diye😄😄 çok şükür🙏🏼🙏🏼

Ya çok sevindim sizin adiniza benim 3 hamileliğim 2 çocuğum olacak bende kendimde birşey fark ettim belki inanmayacaksınız ama ben hep 11 ay hamile kalıyorum 3 hamileliğimde aynı bu şekil oldu spontane gelişti tüm aylar deniyoruz olmuyordu 11 ay korunmamiza rağmen hamile kaldim kızımda da şimdi de ama mutluyum çünkü kizimin ufak olmasına rağmen (16aylik) ikisini beraber buyutecegim ve sonra rahat olacagim kızım çok sakin bir bebeklik geçirdi yörümeye 12 aylik başladığından beri çok fenaa oldu 😄 inşallah bu bebeğimde onun gibi sakin olur ki ikisiyle de anlaşabileyim tek başima bakacağim çunku yardim alabileceğim kimsem yok yarın sabah da doktora gideceğim hayırlisiyla
Ne mutlu size bakalım 2. Cinsiyeti ne olacak🤭🤭🤭

Ya minnoslarımızın cinsiyeti suan belli ve biz bunu bilmiyoruz 🙈🤣 çok sinir bozucu değil mi teknoloji acilen ilerlemeli daha fazla
Hic hisleriniz var mı?
Tamam sağlıklı olsun hayırlısı olsun elbette ama işin eğlence kısmı icine doğan var mı cinsiyeti 😍🥰🙈🙈🙈😅😅

Ya minnoslarımızın cinsiyeti suan belli ve biz bunu bilmiyoruz 🙈🤣 çok sinir bozucu değil mi teknoloji acilen ilerlemeli daha fazla
Hic hisleriniz var mı?
Tamam sağlıklı olsun hayırlısı olsun elbette ama işin eğlence kısmı icine doğan var mı cinsiyeti 😍🥰🙈🙈🙈😅😅
Önüme gelen 100 bin kişi oğlun olucak diyo ama ben nedense kız hissediyorum ya da biraz kıza daha yatkınım diye mi bilmiyorum🤭🤭🤭 sizlerde var mııı

Hic hisleriniz var mı?
Ahahahhah gen takı töreni diye bir video var her izlediğimde çok gülerim babasindan kemer burun anneden boy haladan fellik bakislar diye 🤣🤣🤣🤣bakalım yavrularimiz kime benzeyecek ama erkek hissediyorum nedense 🙈🙈 sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez😍😍

Önüme gelen 100 bin kişi oğlun olucak diyo ama ben nedense kız hissediyorum ya da biraz kıza daha yatkınım diye mi bilmiyorum🤭🤭🤭 sizlerde var mııı
Benim içime kız doğuyor 😅 ama severken kızım demiyorum hissetmesin erkekse bilinçaltına işlenir vs inanıyorum o tür olaylara 🙈 ama erkek olursa şaşırırım kız gibi hissediyorum rüyamda erkek bebek gördüm halbuki 😅🤣

Ahahahhah gen takı töreni diye bir video var her izlediğimde çok gülerim babasindan kemer burun anneden boy haladan fellik bakislar diye 🤣🤣🤣🤣bakalım yavrularimiz kime benzeyecek ama erkek hissediyorum nedense 🙈🙈 sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez😍😍
Ya Aykut elmasın videosu hahahaha aşırı aşırı gülmüştüm o videoya 🤣😅😂😂 allahım sağlıklı hayırlı genleri nasip etsin hepsine bizde hala teyze yok amca dayı var kızsa benzeyeceği biri yok sanırım 👼🏻😅

D8CF1034-266B-480A-9C85-42269CA964BF.jpeg

Bunu yaptım yuvarlak döndü sağa sola ama yuvarlaya yuvarlaya anlamadım bisey 😂

Bende biliyormusunuz hatta kaç tane hastane aradım reglimin 3. Günü mesaide olacağım ofise yakın gidip geleceğim yer olsun diye😄😄 çok şükür🙏🏼🙏🏼
Beklemedigin anda oluyor hep...

Hic hisleriniz var mı?
Valla benim iki oğlum var, benden erkek dışı bişey çıkmaz gibi geliyor😂😂😂

Hic hisleriniz var mı?
Nedense herkes kizin olcak derken ben erkek hissediyorum 😊

X