- 8 Kasım 2022
- 408
- 887
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #1.821
İkiz olusu betayla alakali olmuyor genelde benimde 2 katindan fazla artti ama tek kese varGüzel anneler birşey soracam çok acil cevap verir misiniz.Pazartesi beta 162 bugün 430 çıktı 2 katından fazla.Sizce ikiz olabilir mi
Sadece şu aşamada kan takibi yapılıyor bende canım muayene olmadım henüz çünkü görünmez bir şey ama ovulasyon testi ile biliyorum geç yumurtlama olduğunuDoktora gittin mi peki canım?
Ben de geç döllenme diye düşünüyorum ama sadece kendim düşünüyorum
Ayy çok teşekkür ederim.İkiz gözümü çok korkutuyor.İkiz olusu betayla alakali olmuyor genelde benimde 2 katindan fazla artti ama tek kese var
Öncelikle hayırlı olsunnKızlar bende dün kontrole gittim, alttan muayene ile keseyi gördü yolk saç gözlenmedi dedi
Kese gören arkadaşlar yolk saç gördü mü doktorlarınız
Benimki planlı değildi ovulasyon testi yapmadım ama bugün keseyi gördümSadece şu aşamada kan takibi yapılıyor bende canım muayene olmadım henüz çünkü görünmez bir şey ama ovulasyon testi ile biliyorum geç yumurtlama olduğunu
Haber verir misin canım kan çıkınca bende verdim bugün doktor istedi yineBenimki planlı değildi ovulasyon testi yapmadım ama bugün keseyi gördüm
Nolur nolmaz diye doktor yine beta hcg istedi
İlk defa kan verdim bugün kaç çıkacak merak ediyorum açıkçası
Kese gorduysek düşük çıkacağını sanmiyorum
ÇOK SEVİNDİM. SAĞLIKLA GELSİN BEBİŞ :)Kizlar hastaneye geldim kan vermek için
İkizlerin tüp bebek olduğunu, bu ay 3 gün hastanede yatarak ağır antibiyotiklerle zatürre tedavisi gördüğümü, bir sürü röntgen tomografi çekildiğini, gebeligin plansız oldugunu anlattım
Doktor da benim kadar şaşırdı tabi
Muayene oldum keseyi gördük ama 1,5 mm daha çok küçük dedi
Kan verdim sonuçlar öğleden sonra çıkacak
Tam 5+0ız bugün
YÜKSEK İHTİMAL DUYABİLİRSİN CANIM.Evet canlar doktorum her ihtimale karşı 2 günde bir kan alacağız demişti 17 küsür ile gebeliği öğrendim ikişer gün arayla 41 ve 127 çıktı sonuçlar.yumurtlama tarihime göre 4+0 ım.15 gün sonra görüşürüz dedi doktor size o gittiğimde bebeğimin kalp atışını da duyabilir miyim
KAÇINCI GÜNDESİN CANIM ?Güzel anneler birşey soracam çok acil cevap verir misiniz.Pazartesi beta 162 bugün 430 çıktı 2 katından fazla.Sizce ikiz olabilir mi
Evet canım haftaya gel dediYeni randevu verildi mi
Degerleriniz baya yuksek adete 4 gun kala 400 cikmasi acaba ikimiz miKızlar adetime 4kala beta hcg 400 1 Aralık'ta verdiğimde bugün kontrole gittik 4+5 haftalık sizce değer nasil
Kuzum kese görünmedi bugün gittimDegerleriniz baya yuksek adete 4 gun kala 400 cikmasi acaba ikimiz mi
Canım senin de mi değer birden artmıştı ? Benim iki gün önceye göre artış 3 katıDegerleriniz baya yuksek adete 4 gun kala 400 cikmasi acaba ikimiz mi
Evet karından duyduk gördük pıt pıt atıyorduMerhaba karından mi duydunuz acaba kalp atisini?
5217 LE KESE GÖRÜNMEDİMİ ? ÇOK YÜKSEK DEĞERİN AMA. DOKTOR NE DEDİKuzum kese görünmedi bugün gittim
Son regli tarihi ba alınmıyormu canım? Yumurtlama mı alınıyor dikkateEvet canlar doktorum her ihtimale karşı 2 günde bir kan alacağız demişti 17 küsür ile gebeliği öğrendim ikişer gün arayla 41 ve 127 çıktı sonuçlar.yumurtlama tarihime göre 4+0 ım.15 gün sonra görüşürüz dedi doktor size o gittiğimde bebeğimin kalp atışını da duyabilir miyim