- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #1.801
Yaaaaay maşallah kalp atışınıda duyabilcekmisin acaba
Aaa bunu bilmiyordum ama zaten 1 ile sınırlıyorumGeçen bir sayfa kafeinsiz diye satılan kahvelerin içerğini paylaşmıştı ve kafein almayım derken daha kötü şeyler içiyorsunuz demişti bulamadım o yazıyı ama seçerken dikkatli olun
ayni gun gidecegiz doktora canim ayy hadi hayirli haberler aliriz insallahAyy bu cumartesi bende gidicem 5+5 olucak umarım duyulur doktor diğer hafta çağırdı ama diğer minik kesenin gelişimine bakmam gerek dayanamam kusura bakmasın
İnşallahh hepimizzzayni gun gidecegiz doktora canim ayy hadi hayirli haberler aliriz insallah
Kuzum gittim ama kese gorunmediBeta değeriniz yükselmiştir iyice belki görünebilir ,bize de haber verin
Merhaba karından mi duydunuz acaba kalp atisini?5+6 bugün
Bu nedir ben bilmeden simdi yaptim. Ise yarar bi ozelliktir gibi geldi ama fark goremedim.Meğer varmış da ben görmüyor muşum, gözlerimi açtınız resmen teşekkürler
Benimde 4+5Bende birazdan kan vermeye gideceğim 2 gün önce 236ydı değerim inşallah hayırlı güzel haberler alırım bugünŞuan takvime göre 4+4 deyim
Bu nedir ben bilmeden simdi yaptim. Ise yarar bi ozelliktir gibi geldi ama fark goremedim.
Ben de burdaki arkadaşlara bakarak acaba küçük mü diye düşündüm, yarın doktora gideceğim o zman bir soracağım caninBildiğim kadarıyla normal çünkü benim 6+0 da 6.5 mm göründü hatta sizinkini okuyunca benimki küçük gibi geldi
Canım alt kısımda hamilelik günlükleri oluyor ya, ben onları göremiyordum meğer arkadaşın yönlendirdiği şekilde açmam gerekiyormuşBu nedir ben bilmeden simdi yaptim. Ise yarar bi ozelliktir gibi geldi ama fark goremedim.
Ben dermatologa gitmeyi düşünüyorum, keseyi bir göreyim hayırlısıyla da önceGünaydın kızlar. Nasılsınız? Bu süreçte nasıl besleniyorsunuz? Daha doğrusu neleri içmek yemek sakıncalı? Biraz bunlardan bahsedelim mi? Ve bir de cilt bakımıcilt bakımı için suratımıza sürdüğümüz şeyler bebislere zarar verir mi? Siz neler yapıyorsunuz
Yeni randevu verildi miKuzum gittim ama kese gorunmedi
Benim de hep fazlası çıkıyor ama ikizlerde sanırım mesela 500den bir anda 2bin 3binlere fırlıyormuşGüzel anneler birşey soracam çok acil cevap verir misiniz.Pazartesi beta 162 bugün 430 çıktı 2 katından fazla.Sizce ikiz olabilir mi
Peki bir daha ne zaman gideceksiniz doktoraKızlar bende dün kontrole gittim, alttan muayene ile keseyi gördü yolk saç gözlenmedi dedi
Kese gören arkadaşlar yolk saç gördü mü doktorlarınız