- 26 Nisan 2022
- 2.915
- 3.760
- Konu Sahibi ffestinalente
- #1.841
Kuzum birşey demedi baya baktı ama görünmedi kese haftaya gel dedi 4+55217 LE KESE GÖRÜNMEDİMİ ? ÇOK YÜKSEK DEĞERİN AMA. DOKTOR NE DEDİ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum birşey demedi baya baktı ama görünmedi kese haftaya gel dedi 4+55217 LE KESE GÖRÜNMEDİMİ ? ÇOK YÜKSEK DEĞERİN AMA. DOKTOR NE DEDİ
Baya yüksek canım . Benim 3+2 iken yani reglime 2 gün kala 34 dü değerim. Baya iyimiş seninkiKızlar adetime 4kala beta hcg 400 1 Aralık'ta verdiğimde bugün kontrole gittik 4+5 haftalık sizce değer nasil
HAFTA OLARAK ERKEN TABİ KESENİN GÖZÜKMESİ İÇİN. BETA MAŞALLAH 3 FİLAN SENİN GALİBA :)Kuzum birşey demedi baya baktı ama görünmedi kese haftaya gel dedi 4+5
5217 cogulmu sizce pek bilmiyorumdaHAFTA OLARAK ERKEN TABİ KESENİN GÖZÜKMESİ İÇİN. BETA MAŞALLAH 3 FİLAN SENİN GALİBA :)
Neden böyle düşündünüz ??Dış gebelik olabilirmi
YÜKSEK İHTİMAL ÇOĞUL. 4 HAFTADA 5 BİNLERDE GÖRMEDİM BEN BETA :)5217 cogulmu sizce pek bilmiyorumda
Kuzum 5217 bin degilYÜKSEK İHTİMAL ÇOĞUL. 4 HAFTADA 5 BİNLERDE GÖRMEDİM BEN BETA :)
Bazı arkadaslar beyan yüksek görünmesi lazım diyirlar yuksekse neden görünmedi pekiNeden böyle düşündünüz ??
Kanamanız ,şiddetli ağrınız var mı? 7000 lerde bile keseyi yeni görenler var.doktorunuz dış gebelik olabilir gibi bişey söyledi mi ?Bazı arkadaslar beyan yüksek görünmesi lazım diyirlar yuksekse neden görünmedi peki
Hiç birşey söylemedi sadece haftaya gel dedi canım banaKanamanız ,şiddetli ağrınız var mı? 7000 lerde bile keseyi yeni görenler var.doktorunuz dış gebelik olabilir gibi bişey söyledi mi ?
BEŞBİNLERDE DEMEK İSTEDİM 5217 YA SONUÇ. CANIM DIŞ GEBELİKLE AKLINI KARIŞTIRMA ÜZME KENDİNİ. OLABİLİRDE OLMAYABİLİRDE. AMA KENDİNİ STRESE SOKMA. BİZ DOKTOR DEĞİLİZ. HAFTAYA BELLİ OLUR.Kuzum 5217 bin degil
İki günde bir iki katına çıkması gerekiyor diye biliyorum .doktor kontrolüne gittiniz miKızlar beta değerim 1370 çıktı 5+1 oldum bugün nasıl sizce iki gün önce 1105 ti..
Benimki biraz karışık canım geç yumurtlama oldu bende o yüzdenSon regli tarihi ba alınmıyormu canım? Yumurtlama mı alınıyor dikkate
Tamam canım söylerimHaber verir misin canım kan çıkınca bende verdim bugün doktor istedi yine
Yaptırdığınız hastanenin kendi sitesinde belki sistem girişi vardır.erken öğrenebilirsiniz oradan Ben hep öyle öğrendim ve hala e nabızda düşmedi hiç biriTamam canım söylerim
Doktora yazdım ama dönmedi 1 saat sonra çıkmış olması gerekiyor normalde
Özelde yaptırdığım için de e nabıza hemen düşmüyor bekliyorum ben de
Haftaya cuma gidecem inşİki günde bir iki katına çıkması gerekiyor diye biliyorum .doktor kontrolüne gittiniz mi
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınızHaftaya cuma gidecem inş
Amin inşallah teşekkür ederimİnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız