- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #1.861
Gayet güzel maşallah , sağlıkla ilerlesin inşallah :) Yani duysan da çok derinden duyabilirsin veya kuvvetle muhtemel duymayabilirsin. Çünkü bana hep doktorlar 7. haftadan sonra gel dediler ona ragmen derinden duyuluyordu.Evet canlar doktorum her ihtimale karşı 2 günde bir kan alacağız demişti 17 küsür ile gebeliği öğrendim ikişer gün arayla 41 ve 127 çıktı sonuçlar.yumurtlama tarihime göre 4+0 ım.15 gün sonra görüşürüz dedi doktor size o gittiğimde bebeğimin kalp atışını da duyabilir miyim
Canım sadece betaya göre hareket edilmiyor demek ki. Kurma kafanda. Doktor ne derse o. Haftayı bekle bakalım.Hiç birşey söylemedi sadece haftaya gel dedi canım bana
Doğru söylüyorsun canım günde bir tane Türk kahvesi yeterli ve sağlıklı bir tercih olur herhaldeGeçen bir sayfa kafeinsiz diye satılan kahvelerin içerğini paylaşmıştı ve kafein almayım derken daha kötü şeyler içiyorsunuz demişti bulamadım o yazıyı ama seçerken dikkatli olun
İnşallah canım benimGayet güzel maşallah , sağlıkla ilerlesin inşallah :) Yani duysan da çok derinden duyabilirsin veya kuvvetle muhtemel duymayabilirsin. Çünkü bana hep doktorlar 7. haftadan sonra gel dediler ona ragmen derinden duyuluyordu.
Canım sadece betaya göre hareket edilmiyor demek ki. Kurma kafanda. Doktor ne derse o. Haftayı bekle bakalım.
Bizi de burdan bilgilendirin olur muBen dermatologa gitmeyi düşünüyorum, keseyi bir göreyim hayırlısıyla da önceinternette araştırdım kullanılabilecek kremleri ama yine de bir doktor yönlendirsin istiyorum
Merhaba karından mı baktılarKuzum kese görünmedi bugün gittim
Bugün tam 5 haftalıkKAÇINCI GÜNDESİN CANIM ?
Merhaba evet baya baktı ultrasyon aletiyle hata 2 farklı aletle baktı ama gorunmediMerhaba karından mı baktılar
Canim ben persembe aksami verdim 206 cikti dün verdim 2360 cikti fazla mi beliuorum ben 1500 filan bekliyordum ama normal herhaldeCanım senin de mi değer birden artmıştı ? Benim iki gün önceye göre artış 3 katı
Siz şüpheye düşmeyin bakın doktorunuzda düşmemiş haftaya bakalım demiş haftaya güzel haberlerle gelin inşallahMerhaba evet baya baktı ultrasyon aletiyle hata 2 farklı aletle baktı ama gorunmedi
430 DEĞERLE İKİZ SANMIYORUM. MUHTELEM TEK BEBİŞ HAYIRLI OLSUN. :)Bugün tam 5 haftalık
Hmm kimisi goruyor kimisi icin erken olabiliyor 1 hafta sonta tekrar gidersin canim insallah gorursunKuzum birşey demedi baya baktı ama görünmedi kese haftaya gel dedi 4+5
İnşallah canım benim şimdi sonuçlar çıkmış beta 5217Hmm kimisi goruyor kimisi icin erken olabiliyor 1 hafta sonta tekrar gidersin canim insallah gorursun
İnşallah canım benim beta çok mu yüksek 5217.90Siz şüpheye düşmeyin bakın doktorunuzda düşmemiş haftaya bakalım demiş haftaya güzel haberlerle gelin inşallah
Valla baya yuksek adetten once bile 400 bence gebeliginiz cogul daha kucukler o yuzden kese gozukmedi ama cogul diye dusunuyorum insallah hayirlisi ve sagliklo olsun canimİnşallah canım benim şimdi sonuçlar çıkmış beta 5217
Git sor canım en azından için rahatlar ben dayanamadım bugün telefonda sordum doktorumaBen de burdaki arkadaşlara bakarak acaba küçük mü diye düşündüm, yarın doktora gideceğim o zman bir soracağım canin
Normaldir canım benim içim rahat seninkide normal benceCanim ben persembe aksami verdim 206 cikti dün verdim 2360 cikti fazla mi beliuorum ben 1500 filan bekliyordum ama normal herhalde
Hayırlı olsunMerhaba benımde 6+1 dün doktora gittik kesemizi gördük bebişte nokta kadardıı 2 hafta sonra tekrar istedi gitmemizi görcezz net bebişkoyu inşallahhhben sampuan dus jeli rollon bunları degiştirdim :) şampuan ve duş jelinde dalana geçtim doğal içerikli oldugu içinn roll on da siveron aldımm memnunum şimdilik
İnşallah kuzum benimValla baya yuksek adetten once bile 400 bence gebeliginiz cogul daha kucukler o yuzden kese gozukmedi ama cogul diye dusunuyorum insallah hayirlisi ve sagliklo olsun canim
Makyaj malzemenizi vs değiştirdiniz miiiHayırlı olsunben de herşeyi yves rocher aldım ya.çok temiz içeriği dedi herkes.Roll-on da çok iyiymiş keşke daha önce alsaydım