2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
yaaa kıyamam ya çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm, rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah

VALLA İLK GEBELİĞİMDE HAMİLEYİM DİYE KAN VERDİM NEGATİFTİ. 10 GÜN SONRA VERDİM ADETİM BAYAĞI GEÇMİŞTİ 450 CİVARI ÇIKMIŞTI BETA. HİÇ BELLİ OLMAZ CANIM. BİR KAN VER BENCE

VALLA İLK GEBELİĞİMDE HAMİLEYİM DİYE KAN VERDİM NEGATİFTİ. 10 GÜN SONRA VERDİM ADETİM BAYAĞI GEÇMİŞTİ 450 CİVARI ÇIKMIŞTI BETA. HİÇ BELLİ OLMAZ CANIM. BİR KAN VER BENCE
Test çok silik ya beni o yanıltıyor aslında
Hiç ugrasasim yok beta takibiyle çünkü
Sen de anladığım kadarıyla istemiyorsun beta takip etmeyi çok stresli isler

Test çok silik ya beni o yanıltıyor aslında
Hiç ugrasasim yok beta takibiyle çünkü
Sen de anladığım kadarıyla istemiyorsun beta takip etmeyi çok stresli isler
KASETTE SİLİK ÇIKABİLİR. AMA ERKEN GEBELİKTE KOYULAŞMASI LAZIM. BEN O KADAR KAN VERDİMKİ. ÇOK SIKILDIM VE İNSANLARI KANDIRIYORMUŞUM GİBİ GELDİ. GEÇEN EŞİM ELBİSELERİ ASTI ODADA TESTLERİ GÖRMÜŞ BUNLAR NEGATİF DİYE HIZLICA GELDİ YANIMA. SANKİ O TEST YAPMIŞ BENDEN ÖNCE ALLAHIM. 2 İNCİ SİLİK YA KIPKIRMIZI DEĞİL YA :) O GÜNDE TARTIŞDIK AYRILALIM FİLAN DEDİ KAYNANAMI ARADIM GELDİ ONADA SÖYLEMEK ZORUNDA KALDIM HAMİLEYİM. ANAM ŞİMDİ POZİTİF YA KANDADA GÜZEL İLERLER İNŞALLAH. GÖNLÜMÜZE GÖRE OLSUN İNŞALLAH RABBİM NASİP ETTİ İNŞALLAH

Çok üzgünüm.Be diyeceğimi ne söyleyeceğimi bilemedim rabbim inşallah daha hayırlısını nasip etsin

Ay o da yalancı çıkartmaya çalışıyormuş gibi olmuş
Aslında kalp atışını duymadan kimseye söylememek lazım da mecbur bırakmayanlar iste
Anlayış yok napcan öğrenene kadqr her şeyini soruyorlar
İnşallah canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun

TARTIŞDIK YA YASAK ELMADAKİ KIZLAR GİBİ HAMİLEYİM DEMİYORSUN DİMİ DEDİ AİLEMDE DUYDU DEDİ SEVİNDİLER SEVİNCLERİNİ KURSAKLARINDA BIRAKMA BU SEFER DEDİ. BENDE DEDİM BENİM ELİMDE OLAN BİRŞEYMİ NELER ÇEKTİM 3 DEFA TÜP BEBEKTE ARTI 2 DÜŞÜĞÜM OLDU İLK ÖNCE BEN ÜZÜLÜYORUM DEDİM SONRA SENİN AİLEN. KOCADA AİLESİ EL OLUNCA SENDE ONLARA EL OLUYORSUN. KİMSE KENDİ KIZI GİBİ GÖRMÜYOR .

Kız heveslerini kursaklarında bırakma ne demek ya sanki senin elinde
Kavgada söylenmez derler ya o cins bi laf yani
Genetik test falan yaptırmış miydin canım sen pıhtılaşma problemi var mi?

Kız heveslerini kursaklarında bırakma ne demek ya sanki senin elinde
Kavgada söylenmez derler ya o cins bi laf yani
Genetik test falan yaptırmış miydin canım sen pıhtılaşma problemi var mi?
MALESEF KENDİ AÇILARINDAN BAKIYORLAR. YAPTIRDIM CANIM PIHTILAŞMA VAR. CORASPİN KULLANIYORUM. ŞU TAHLİLİ YAPİM İĞNESİNE BAŞLICAM.

Canım ya çok mu zor tekmi baktın kuzum
Tek baktım canım 1 yaşına kadar ömrümden ömür gitti
İznim bitince ise başladım bakıcı aldık şimdi o bakıyor ama ilk yıl gerçekten kabus gibiydi
Şimdi çok şükür biraz daha kolay bakımları yürüyorlar bir şey isteyince anlatıyorlar düşüp canlari açılınca bi şekilde belli ediyorlar
Şu an da koltuklara vs tırmanma seyi başladı işte düşüp kafayı gözü vurmasınlar diye ugrasiyorum

Allah'ım sana bağışlasın canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…