2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Bu sabah bebeğimi kaybettim sabaha karşı kanamam başladı leke şeklinde değil kırmızı adet kanamasıydı hafif pıhtı gördüm ped takarak geldim hastaneye ağrım vardı hastaneye geldim apar topar çok üzgünüm rahim ağzı açılmış kese düşüşteymiş kürtaja alıp vakumla içimi temizlediler her şey çok ani oldu şoktayım çok ağladım anesteziden uyanında.
Bir his vardı içimde hissetmiştim günlerdir rahmim kasılıyordu mutsuz bir dönemdeydim eşimle de kötüydük tartışmıştık bebeğe bisey olmasın diye iki progesteron fitil sokmustum ama ona rağmen sabaha karşı kanamam başladı ihtimal yok mu dedim olmadı düşüşteymiş parçalar geliyordu ilk gebeliğimdi ilk ve son kaybım olur insallah cok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum

Hayat acımasız.. allahım sizlere sağlıklı doğumlar nasip etsin kimsenin basına vermesin 🙏🏻 Nasip kısmet üzgünüm kalbi oluşmuştu ruhu vardı allahım onu daha çok sevdi meleklerinin yanına aldı..

Gözlerim dolu dolu oldu yazdıklarını okurken kaybınız için o kadar üzüldüm ki Rabbim sabrını versin😔 ne desek nasıl söylesek içine su serpmez biliyorum ama sen önemlisin ve güçlü olman gerek son sınavın, son kaybın olsun inşallah🙏🏼🙏🏼

Bu sabah bebeğimi kaybettim sabaha karşı kanamam başladı leke şeklinde değil kırmızı adet kanamasıydı hafif pıhtı gördüm ped takarak geldim hastaneye ağrım vardı hastaneye geldim apar topar çok üzgünüm rahim ağzı açılmış kese düşüşteymiş kürtaja alıp vakumla içimi temizlediler her şey çok ani oldu şoktayım çok ağladım anesteziden uyanında.
Bir his vardı içimde hissetmiştim günlerdir rahmim kasılıyordu mutsuz bir dönemdeydim eşimle de kötüydük tartışmıştık bebeğe bisey olmasın diye iki progesteron fitil sokmustum ama ona rağmen sabaha karşı kanamam başladı ihtimal yok mu dedim olmadı düşüşteymiş parçalar geliyordu ilk gebeliğimdi ilk ve son kaybım olur insallah cok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum
Ya canım çok geçmiş olsun 😞 çok üzüldüm ne denir bilmiyorum. 🙏🏼

Hanımlar iyi akşamlar, bende reglim bir gün geçti bugün test tekrarı vermek için doktora gittim ve sonucun 412 çıktı. Şu an için kese olumsuz 3+2 deyim, kan değerlerimde tsh yüksek çıkmış, dahiliyeye yönlendirdi orada da ilaç tedavisi başlanıldı, daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu yada yakınlarında yaşayıp çözülen oldu mu? Gebelikte tsh önemi diye hep duyurdum
Merhabalar tsh kac cikti sizde t3 ve t4 nasil benim de tsh yüksek çıktı ama gerek gormedi beni yonlendirmeye

Çok çok üzüldüm başınız sağolsun Rabbim en kisa zamanda yaralarinizi sarip sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah

Çok üzüldüm canim çok geçmis olsun ne desek boş en kisa zamanda hersey senin icin çok güzel olsun insallah

Çok geçmiş olsun siz şimdi iyi misiniz fiziken? İnş son olur, sağlıklı gelişememiş demek ki. Mümkünse güzelce istirahat edin 1 2 gün ve yine mümkünse çok yalnız kalmayın. Varsa arkadaşlarınız onlar gelsinler yanınıza. Konuyu çok fazla düşünmeye fırsatınız olmasın 🙏🏻💜
Teşekkür ederim kasık ağrım var adet ağrısı , ped takıyorum hastanedeyim hala 😔 şok içindeyim sadece zaman gerekiyor Allah beterinden korusun nasip böyleymiş doktor da dedi ilk gebeliğin bu tekrar olabilir tekrar hamile kalabilirsin dedi kürtaj olmasa içinde parça kalabilir zehirleyebilirdi seni dedi temizledi 🥺 insallah bi dahaki gelişim doğum olur herkes çok ilgiliydi çok ağladım anestezi etkisiyle de hemşireler hep sevdi beni

Sat ne zamandı?
Geç döllenme falan değilse 4+5 5+0da falan da gozukebiliyor kese
ÖNCEKİ REGLİM 7 KASIMDI. GEÇEN HAFTA CUMA GÜNÜ LEKELENME OLDU ORDAN FARKINA VARDIM YERLEŞME LEKESİ BU. TEST YAPTIM O GÜN ÇİFT ÇİZGİYDİ. KARIN AĞRISI ÇOK KESKİNDİ GEÇEN HAFTA ÇARŞAMBADA YAPMIŞTIM. SABAH İŞE GİDERKEN ANLIK BAKTIM NEGATİF SANDIM. CUMA AKŞAM LEKE GÖRÜNCE O TESTE KOŞTUM ODA ÇİFT ÇİZGİYDİ. :) KANLA TEYİD EDEYİMDE ULTRASONU BEKLERİM. ÇOK MUTLUYUM BİR YANDAN GÜZEL İLERLİCEKMİ DİYE ENDİŞE VAR TABİ

Teşekkür ederim kasık ağrım var adet ağrısı , ped takıyorum hastanedeyim hala 😔 şok içindeyim sadece zaman gerekiyor Allah beterinden korusun nasip böyleymiş doktor da dedi ilk gebeliğin bu tekrar olabilir tekrar hamile kalabilirsin dedi kürtaj olmasa içinde parça kalabilir zehirleyebilirdi seni dedi temizledi 🥺 insallah bi dahaki gelişim doğum olur herkes çok ilgiliydi çok ağladım anestezi etkisiyle de hemşireler hep sevdi beni
Benim de ilk gebeliğim kürtajla sonuçlanmıştı sizin duygularınızı şu anda çok iyi anlıyorum ama kürtaj olduğum hastaneye 1,5 sene sonra doğum yapmak için gittim ❤️ hayırlısı ne zamansa o zaman oluyor şu anda yine hamileyim ama beta artışım tam 2 kat değil.Hayırlısı diyorum yine🙏🏻 Çok geçmiş olsun

ÖNCEKİ REGLİM 7 KASIMDI. GEÇEN HAFTA CUMA GÜNÜ LEKELENME OLDU ORDAN FARKINA VARDIM YERLEŞME LEKESİ BU. TEST YAPTIM O GÜN ÇİFT ÇİZGİYDİ. KARIN AĞRISI ÇOK KESKİNDİ GEÇEN HAFTA ÇARŞAMBADA YAPMIŞTIM. SABAH İŞE GİDERKEN ANLIK BAKTIM NEGATİF SANDIM. CUMA AKŞAM LEKE GÖRÜNCE O TESTE KOŞTUM ODA ÇİFT ÇİZGİYDİ. :) KANLA TEYİD EDEYİMDE ULTRASONU BEKLERİM. ÇOK MUTLUYUM BİR YANDAN GÜZEL İLERLİCEKMİ DİYE ENDİŞE VAR TABİ
Yaa hayırlısı olsun inşallah sağlıkla devam eder
Ben de en son 2 kasımda adet oldum
3 hafta önce pembe lekelenmem oldu devamı gelmedi
30 Kasım bat günümdü olmadım test yaptım negatif çıktı
Bugün 7.gun sabah tekrar test yaptım pozitif
2 tane üst üste yaptım hatta ikisi de pozitif ama silik çizgiler
Geç döllenme mi kimyasal mi onu da anlamadım kan da vermedim
O yüzden sordum yakınmış tarihlerimiz

Yaa hayırlısı olsun inşallah sağlıkla devam eder
Ben de en son 2 kasımda adet oldum
3 hafta önce pembe lekelenmem oldu devamı gelmedi
30 Kasım bat günümdü olmadım test yaptım negatif çıktı
Bugün 7.gun sabah tekrar test yaptım pozitif
2 tane üst üste yaptım hatta ikisi de pozitif ama silik çizgiler
Geç döllenme mi kimyasal mi onu da anlamadım kan da vermedim
O yüzden sordum yakınmış tarihlerimiz
30 KASIMDA ERKEN GEBELİK TSTİMİ YAPTIN ? GEÇ DÖLLENMEDİR YÜKSEK İHTİMAL. ŞUAN BENİMDE BAYAĞI SİLİKTİ GEÇEN ÇARŞAMBA DÜN AKŞAM YAPTIĞIM DAHA KOYU. GÜN GEÇTİKÇE KOYULAŞIRSA SORUN YOK DEMEKTİR. SENİN 7 GÜN KAN VER YADA 2 GÜN SONRA DAHA KOYULAŞIRSA TESTİN O ZAMAN KAN VER VE SORUN YOKTUR KOYULAŞTIYSA. İNŞALLAH YOLUNDADIR.

30 KASIMDA ERKEN GEBELİK TSTİMİ YAPTIN ? GEÇ DÖLLENMEDİR YÜKSEK İHTİMAL. ŞUAN BENİMDE BAYAĞI SİLİKTİ GEÇEN ÇARŞAMBA DÜN AKŞAM YAPTIĞIM DAHA KOYU. GÜN GEÇTİKÇE KOYULAŞIRSA SORUN YOK DEMEKTİR. SENİN 7 GÜN KAN VER YADA 2 GÜN SONRA DAHA KOYULAŞIRSA TESTİN O ZAMAN KAN VER VE SORUN YOKTUR KOYULAŞTIYSA. İNŞALLAH YOLUNDADIR.
Erken de yaptım kaset de yaptım negatifti canım ikisi de geçen hafta
Hiçbir şeyle ugraşasim yok aslında sata göre 4+6 olması lazım bugün ama kesenin görüneceğini hiç sanmıyorum silikliginden dolayı
Hoş hala pozitif olabileceğine de inanmıyorum orası ayrı 🤣

X