2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kiizlar uygulamaya gore 5+5 im. Ilk defa kan verdim. beta degeri dusuk mu normal mi anlayamadim degerim 1000 mi oluyo

Eklentiler

• 20221206_163521.png
    20221206_163521.png
    18,9 KB · Görüntüleme: 82
Bilsem :) bana da öyle dendi. İşte hesapladım kese net görünür diye. Düşündüğüm kdr net değildi. Cuma yine gidicem. Artık umrumda değil betamı takip etmiyorum. Büyük bin zaten 4-5 haftalık gebe demek canım sen de çok takılma bence
ay valla mi bu ne demek pekii niye tam belli degilki acaba canim bilgin var mi

Bilsem :) bana da öyle dendi. İşte hesapladım kese net görünür diye. Düşündüğüm kdr net değildi. Cuma yine gidicem. Artık umrumda değil betamı takip etmiyorum. Büyük bin zaten 4-5 haftalık gebe demek canım sen de çok takılma bence
anladim canim peki cok sagol🌼

Kabızlıktan şişkinlikten öleceğim. Önerisi olan varsa açığım. Çay kahve günde bire düşürdüm 2 lt en az suyum var
bende oyleyim surekli iste kara lahana bezelye yesil kabak yemegi felan yiyorumki rahat olayim diye yoksa 2 gun kati yiyeyim hemen basliyor

İki gündür kuru kayısı günkurusu yedim açılayım diye o da bir gaz yaptı anlatamam daha beter oldum
bende oyleyim surekli iste kara lahana bezelye yesil kabak yemegi felan yiyorumki rahat olayim diye yoksa 2 gun kati yiyeyim hemen basliyor

İki gündür kuru kayısı günkurusu yedim açılayım diye o da bir gaz yaptı anlatamam daha beter oldum
bende onlari hic denememistm gaz zaten mahvediyo onlara bulasmayayim o zaman😁 ya yulaf iyi gelir mi acaba yulaf lapasi tariflerini seviyorum bende bayadir yapmiyodum. proteinde yuksek hem. acaba hamisler yiyebilir mi yulaf

X