- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #1.541
Hatta kadın doğuma gidip kan ver ki başlayacaksan hemen başlasın dozunu falan ayarlasınİŞ ÇIKIŞI GİDİP VERİCEM CANIM HAKLISIN. EVDE İĞNEMDE VAR 1 KUTU.
Amin canım hepimizin yavrularını inşallahAllah'ım sana bağışlasın canim
Bende tekim kimsem yok yanda baya zorluklar çekerimAmin canım hepimizin yavrularını inşallah
Gönlünde varsa sana da nasip etsin ama bakımı cidden zor ya yalan söylemiyim
AKŞAM SONUÇ ÇIKSIN ACİLDE. SABAH KADIN DOĞUMA GİDERİM HEMEN. DAHA ÖNCE 4000 LİK KULLANDIM AMA DEDİĞİN GİBİ DEĞİŞTİREBİLİR DOZUNUHatta kadın doğuma gidip kan ver ki başlayacaksan hemen başlasın dozunu falan ayarlasın
Tek bakmak daha rahat ama kalabalıkta karışan da çok oluyorBende tekim kimsem yok yanda baya zorluklar çekerim
Tebrik ederimmKiizlar uygulamaya gore 5+5 im. Ilk defa kan verdim. beta degeri dusuk mu normal mi anlayamadim degerim 1000 mi oluyo
Kiizlar uygulamaya gore 5+5 im. Ilk defa kan verdim. beta degeri dusuk mu normal mi anlayamadim degerim 1000 mi oluyo
sagolun 1000> deyince simdi tam ne oldgnu anlayamadm o yuzden
ay valla mi bu ne demek pekii niye tam belli degilki acaba canim bilgin var miDeğerin binden büyük ama sarı çizmeli memet aga2000 de olabilir 3bin de aynısı bende de oldu
ay valla mi bu ne demek pekii niye tam belli degilki acaba canim bilgin var mi
anladim canim peki cok sagolBilsem :) bana da öyle dendi. İşte hesapladım kese net görünür diye. Düşündüğüm kdr net değildi. Cuma yine gidicem. Artık umrumda değil betamı takip etmiyorum. Büyük bin zaten 4-5 haftalık gebe demek canım sen de çok takılma bence
bende oyleyim surekli iste kara lahana bezelye yesil kabak yemegi felan yiyorumki rahat olayim diye yoksa 2 gun kati yiyeyim hemen basliyorKabızlıktan şişkinlikten öleceğim. Önerisi olan varsa açığım. Çay kahve günde bire düşürdüm 2 lt en az suyum var
bende oyleyim surekli iste kara lahana bezelye yesil kabak yemegi felan yiyorumki rahat olayim diye yoksa 2 gun kati yiyeyim hemen basliyor
bende onlari hic denememistm gaz zaten mahvediyo onlara bulasmayayim o zamanİki gündür kuru kayısı günkurusu yedim açılayım diye o da bir gaz yaptı anlatamam daha beter oldum
rezene iç canımKabızlıktan şişkinlikten öleceğim. Önerisi olan varsa açığım. Çay kahve günde bire düşürdüm 2 lt en az suyum var
+1 tüm gün kabızım ve ufak ufak ağrılarım saplanıyo umarım gaz sıkışmasıdırKabızlıktan şişkinlikten öleceğim. Önerisi olan varsa açığım. Çay kahve günde bire düşürdüm 2 lt en az suyum var
Sanci yapıyor demi ben de de var çok korkuyorum bebeğe bişey olur diyeKabızlıktan şişkinlikten öleceğim. Önerisi olan varsa açığım. Çay kahve günde bire düşürdüm 2 lt en az suyum var