2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kiizlar uygulamaya gore 5+5 im. Ilk defa kan verdim. beta degeri dusuk mu normal mi anlayamadim degerim 1000 mi oluyo

Eklentiler

• 20221206_163521.png
    18,9 KB · Görüntüleme: 82
Bilsem :) bana da öyle dendi. İşte hesapladım kese net görünür diye. Düşündüğüm kdr net değildi. Cuma yine gidicem. Artık umrumda değil betamı takip etmiyorum. Büyük bin zaten 4-5 haftalık gebe demek canım sen de çok takılma bence
ay valla mi bu ne demek pekii niye tam belli degilki acaba canim bilgin var mi

anladim canim peki cok sagol

Kabızlıktan şişkinlikten öleceğim. Önerisi olan varsa açığım. Çay kahve günde bire düşürdüm 2 lt en az suyum var
bende oyleyim surekli iste kara lahana bezelye yesil kabak yemegi felan yiyorumki rahat olayim diye yoksa 2 gun kati yiyeyim hemen basliyor

İki gündür kuru kayısı günkurusu yedim açılayım diye o da bir gaz yaptı anlatamam daha beter oldum
bende oyleyim surekli iste kara lahana bezelye yesil kabak yemegi felan yiyorumki rahat olayim diye yoksa 2 gun kati yiyeyim hemen basliyor

İki gündür kuru kayısı günkurusu yedim açılayım diye o da bir gaz yaptı anlatamam daha beter oldum
bende onlari hic denememistm gaz zaten mahvediyo onlara bulasmayayim o zaman ya yulaf iyi gelir mi acaba yulaf lapasi tariflerini seviyorum bende bayadir yapmiyodum. proteinde yuksek hem. acaba hamisler yiyebilir mi yulaf

Kizlar hamileligin ilk 3 ayinda Tsh degeri kactan sonra sikintili demek net bi deger var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…