- 10 Aralık 2021
- 1.910
- 1.739
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #1.481
AKŞAM İŞ ÇIKIŞI VEREYİM. İLK DÜŞÜK OLAN GEBELİKTEDE AĞRILAR OLUYORDU. YERLEŞME SANIRIM DİMİBence ver canim bende 4+1 de verdim birde bugun verdim kandada ogrenince insan tam emin oluyor ver icin rahatlasin
Kuzum her gebelikte böyle bir durum yaşayacaksın diye bir kural yok. Öncelikle tam teslimiyet Allah a bırakacaksın ve sakin olacaksın. Boşsa da dolduramayız değil mi, herşeye gücümüz bir yere kadar yetiyor. Bebişin daha çok küçük annesi gözükmez çok normal. Ne zaman çağırdıysa o güne kadar o güzel noktacıgını sev konuş ona inşirah suresi oku annesi zaman verYa ben sizin yorumlarınıza bilginize çok güveniyorum çok kafam dolu 6 mm dedi ama yolk kesesi yok henüz 10 mm de gozukuyormus yolk kesesi olumlu sözler duymaya o kadar çok ihtiyacım varki şuan 3 ay önce boş gebelik geçirdiğim için çok tedirginim
Canım acele etme bak ben betam 3000 lerin üstüydü kesin, ben bile net göremedim. bu cuma gidicem inşallah kalp zaten döllenmeden 35 gün sonra atmaya başlıyor. yani en az 7. haftanı doldur 8lere gel sonra bakılır.Dün asm 713 cikti bugün doktor istedi 1196 cikti pazartesi çağırdı pazartesi kalp atışını duyabilirsiniz yoksa kesimi görünür cumartesi 193 du
fotoyu tam koy söylimDün doktora gittim herşey normal seyrinde dedi kesem olması gereken yere yerleşmiş biraz aşağıdaydi... Çok şükür...10 gün sonra kalp atışı için çağırdı ama kaç mm olduğunu demedi bana fotoğraf atcam bilen varsa bakıp söyleyebilir mi
Evet agrilar hep var hatya adetın sökülecek gibi agrilar oluyor korkma ara ara devam ediyor alt karin ve kasık agriları ayaklarinizi sicak tutun bu agrilar 3 aya kadar devam ediyor diyorlarAKŞAM İŞ ÇIKIŞI VEREYİM. İLK DÜŞÜK OLAN GEBELİKTEDE AĞRILAR OLUYORDU. YERLEŞME SANIRIM DİMİ
Allahım sabrını versin inşallah çok çok üzüldümHayat acımasız.. allahım sizlere sağlıklı doğumlar nasip etsin kimsenin basına vermesinNasip kısmet üzgünüm kalbi oluşmuştu ruhu vardı allahım onu daha çok sevdi meleklerinin yanına aldı..
Kuzum benimBu sabah bebeğimi kaybettim sabaha karşı kanamam başladı leke şeklinde değil kırmızı adet kanamasıydı hafif pıhtı gördüm ped takarak geldim hastaneye ağrım vardı hastaneye geldim apar topar çok üzgünüm rahim ağzı açılmış kese düşüşteymiş kürtaja alıp vakumla içimi temizlediler her şey çok ani oldu şoktayım çok ağladım anesteziden uyanında.
Bir his vardı içimde hissetmiştim günlerdir rahmim kasılıyordu mutsuz bir dönemdeydim eşimle de kötüydük tartışmıştık bebeğe bisey olmasın diye iki progesteron fitil sokmustum ama ona rağmen sabaha karşı kanamam başladı ihtimal yok mu dedim olmadı düşüşteymiş parçalar geliyordu ilk gebeliğimdi ilk ve son kaybım olur insallah cok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum
YaaaaaaBu sabah bebeğimi kaybettim sabaha karşı kanamam başladı leke şeklinde değil kırmızı adet kanamasıydı hafif pıhtı gördüm ped takarak geldim hastaneye ağrım vardı hastaneye geldim apar topar çok üzgünüm rahim ağzı açılmış kese düşüşteymiş kürtaja alıp vakumla içimi temizlediler her şey çok ani oldu şoktayım çok ağladım anesteziden uyanında.
Bir his vardı içimde hissetmiştim günlerdir rahmim kasılıyordu mutsuz bir dönemdeydim eşimle de kötüydük tartışmıştık bebeğe bisey olmasın diye iki progesteron fitil sokmustum ama ona rağmen sabaha karşı kanamam başladı ihtimal yok mu dedim olmadı düşüşteymiş parçalar geliyordu ilk gebeliğimdi ilk ve son kaybım olur insallah cok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum
Çoğul gebelikler bilmiyorum canm doktor banada bişey demedi iki kalp atışı duyulunnc kesin oluyor diye biliyorum ikizlik beta degeri tam belirleyici değilKuzum merhaba birşey soracam som adet tarihim 4 Kasım bende 1aralikda kan testi yaptım adetime 4 gün kala 399 sence nasıl çoğul gebelikmidir kaç haftalık acaba
Sormadım başım cok dönüyordu kan şekerim düştü galiba kese görmek için çağrıyordum dimiCanım acele etme bak ben betam 3000 lerin üstüydü kesin, ben bile net göremedim. bu cuma gidicem inşallah kalp zaten döllenmeden 35 gün sonra atmaya başlıyor. yani en az 7. haftanı doldur 8lere gel sonra bakılır.
Canım atıyorum tekrardan hepsi bu fotonunKuzum her gebelikte böyle bir durum yaşayacaksın diye bir kural yok. Öncelikle tam teslimiyet Allah a bırakacaksın ve sakin olacaksın. Boşsa da dolduramayız değil mi, herşeye gücümüz bir yere kadar yetiyor. Bebişin daha çok küçük annesi gözükmez çok normal. Ne zaman çağırdıysa o güne kadar o güzel noktacıgını sev konuş ona inşirah suresi oku annesi zaman ver
Canım acele etme bak ben betam 3000 lerin üstüydü kesin, ben bile net göremedim. bu cuma gidicem inşallah kalp zaten döllenmeden 35 gün sonra atmaya başlıyor. yani en az 7. haftanı doldur 8lere gel sonra bakılır.
fotoyu tam koy söylim
Teşekkür ederim kuzum senin ikizmiÇoğul gebelikler bilmiyorum canm doktor banada bişey demedi iki kalp atışı duyulunnc kesin oluyor diye biliyorum ikizlik beta degeri tam belirleyici değil
Canım Rabbim sana sağlık versin çok zor evet yaşadım bunu 2 kere ama Allah'ın takdiriHayat acımasız.. allahım sizlere sağlıklı doğumlar nasip etsin kimsenin basına vermesinNasip kısmet üzgünüm kalbi oluşmuştu ruhu vardı allahım onu daha çok sevdi meleklerinin yanına aldı..
Allahım sabır versin inşallah canım dualarım seninleBu sabah bebeğimi kaybettim sabaha karşı kanamam başladı leke şeklinde değil kırmızı adet kanamasıydı hafif pıhtı gördüm ped takarak geldim hastaneye ağrım vardı hastaneye geldim apar topar çok üzgünüm rahim ağzı açılmış kese düşüşteymiş kürtaja alıp vakumla içimi temizlediler her şey çok ani oldu şoktayım çok ağladım anesteziden uyanında.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki tam bir sene önce aynı olay başım dan geçmişti ama şöyle düşün kısmeti bu kadarmis onunda bu dünyada... 4 sene önce oğlum kucağımda öldü 21 yaşında İstanbul'da bir başıma kucağımda götürdüm ölüsünü acile ben diş çıkarmasını beklerken toprağa koydum.. sonra fark ettim ki insan zaman gecirdikce alışıyor bağlaniyor, ama kürtaj ona nazaran o kadarda canımı yakmadi sağlıklı değil dedim ve inanıp duaya sığındım bu günler gidecek diye ... Ya doğduktan sonra gitseydi daha zor olurdu inan... İnşallah sağlıklı bebeklerin tekrardan olacaktır.. Dualarim seninleBu sabah bebeğimi kaybettim sabaha karşı kanamam başladı leke şeklinde değil kırmızı adet kanamasıydı hafif pıhtı gördüm ped takarak geldim hastaneye ağrım vardı hastaneye geldim apar topar çok üzgünüm rahim ağzı açılmış kese düşüşteymiş kürtaja alıp vakumla içimi temizlediler her şey çok ani oldu şoktayım çok ağladım anesteziden uyanında.
Yok daha belli bişey cnmTeşekkür ederim kuzum senin ikizmi
Canım atıyorum tekrardan hepsi bu fotonun
Çok çok geçmiş olsunBu sabah bebeğimi kaybettim sabaha karşı kanamam başladı leke şeklinde değil kırmızı adet kanamasıydı hafif pıhtı gördüm ped takarak geldim hastaneye ağrım vardı hastaneye geldim apar topar çok üzgünüm rahim ağzı açılmış kese düşüşteymiş kürtaja alıp vakumla içimi temizlediler her şey çok ani oldu şoktayım çok ağladım anesteziden uyanında.
EVET DEDİĞİN GİBİ ADET AĞRISI GİBİ 2 DÜŞÜK 3 TÜP BEBEK GEÇMİŞİM OLUNCA ÇOK KORKUYORUM. ALLAHIM NASİP ETMİŞTİR İNŞALLAH AĞRILAR SÜRSÜN AMA SONUÇ İYİ OLSUN SABAH EVDEN ÇIKMADAN NMAZIMI KILIP DUAMI EDİP ALLAHIMA ÖYLE ÇIKIYORUM KORUSUN BU SEFER İNŞALLAH BEBEK SEVMEK İSTİYORUM VALLA. BU HAFTA TÜP BEBEĞE BAŞLICAKTIK SURPRİZ OLDU BİZE. SICAK TUTUYORUM KENDİMİ AYAKLARIMI ÜSTÜMÜ.Evet agrilar hep var hatya adetın sökülecek gibi agrilar oluyor korkma ara ara devam ediyor alt karin ve kasık agriları ayaklarinizi sicak tutun bu agrilar 3 aya kadar devam ediyor diyorlar
Ver canım bence testler pozitifseKIZLAR BEN KAN TESTİ DAHA YAPMADIM. ERKEN GEBELİK TESTLERİM POZİTİF HER GÜN DAHA KOYULAŞIYOR. 4+2 BUGÜN ADET GİBİ AĞRILAR VAR BATMALAR. SİZDEDE VARMI ? KAN VERSEMMİ BUGÜN DAYANAMIYORUM VALLA
Çok geçmiş olsun siz şimdi iyi misiniz fiziken? İnş son olur, sağlıklı gelişememiş demek ki. Mümkünse güzelce istirahat edin 1 2 gün ve yine mümkünse çok yalnız kalmayın. Varsa arkadaşlarınız onlar gelsinler yanınıza. Konuyu çok fazla düşünmeye fırsatınız olmasınBu sabah bebeğimi kaybettim sabaha karşı kanamam başladı leke şeklinde değil kırmızı adet kanamasıydı hafif pıhtı gördüm ped takarak geldim hastaneye ağrım vardı hastaneye geldim apar topar çok üzgünüm rahim ağzı açılmış kese düşüşteymiş kürtaja alıp vakumla içimi temizlediler her şey çok ani oldu şoktayım çok ağladım anesteziden uyanında.