- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 29
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #1.081
Gebelikten gebeliğe değişir bence.Valla benim de bazı kokular karşısında bulanıyorArkadaşlar benim mide bulantım çok ama çok fazla bu normal mi ilk gebeliğimde 11-12. Haftaya kadar hiç bulanma olmamıştı
Sanırım normal bugün doktorumda sordu mide bulantın var mı diyeArkadaşlar benim mide bulantım çok ama çok fazla bu normal mi ilk gebeliğimde 11-12. Haftaya kadar hiç bulanma olmamıştı
Pamuklu bez varsa orkid gibi sürekli değiştir eskiler bez kullanırdı günlük pedmi vardi cnm bezi kullanmadan utuleBende bazen aha diyip tuvalete koşuyorum ama bembeyaz bi akıntım var.Çok da rahatsız ediyor beni ya.günlük ped de kullanılmaması gerekiyormuş bakteri üremesin diyeböyle gezmekten de hiç hoşlanmıyorum
malesef diyetle vermistim 4 5 kilo ama bebis olunca diyet devam ama spor. biraktim. boy 1.64 kilo 79Benim gibi kilo sorunu olan varmı değerli anneler167 boy 75 kilo
Onlar da pek bana göre değil sanırım.yıka kurut tekrar kullan,ütülePamuklu bez varsa orkid gibi sürekli değiştir eskiler bez kullanırdı günlük pedmi vardi cnm bezi kullanmadan utule
Öyle demeeyinn yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun kilodur bu verilir istediğinizdemalesef diyetle vermistim 4 5 kilo ama bebis olunca diyet devam ama spor. biraktim. boy 1.64 kilo 79bu kilo yzuunden hamileligimi sanki sevincle yasayamicam gibi moralim cok bozmu
Şimdi koşup bi kahve yaparım bunun üstüne benKızlar bu arada bugün doktoruma şu içecek mevzusunu danıştım. Günde 1 türk kahvesi 3-4 bardak demli olmayacak kadar çay birde istediğin kadar kafeinsiz türk kahvesi içebilirsin dedi koşa koşa gittim aldımama her ihtimale karşı bir normal bir kafeinsiz içerim sanırım
Sağlıkla gelsin. Kilo yine verilir inanın ben 3aydır uğraştım 86dan 73 e düştüm.şimdi iki kilo almışım bilemalesef diyetle vermistim 4 5 kilo ama bebis olunca diyet devam ama spor. biraktim. boy 1.64 kilo 79bu kilo yzuunden hamileligimi sanki sevincle yasayamicam gibi moralim cok bozuk
Yine gittiğinizde doktorunuza da danışın tabiii ama afiyetler olsunŞimdi koşup bi kahve yaparım bunun üstüne ben
Bende de öyle oluyor hatta dizime dizlik taktım ben çok ağrıyorduKızlar bu konu geçti mi kaçırdım mı bilmiyorum ama sürekli böyle bir akıntı hissi oluyor mu regl olmuşum gibi bir his oluyor korkuyorum bir de dizlerim çok uyuşuk böyle sanki 100 kat merdiven çıkmışım hamlamışım gibi sizde de oluyor mu
Insallah saglikli dogsun hepsi melek onlar melekÖyle demeeyinn yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun kilodur bu verilir istediğinizde
beni bu sene kpss mahvetti kilo aldirdi 85den 79a dustugum ay hamile kaldim:) Rabbim aratmadi ya dogru diyorsunuz şükürSağlıkla gelsin. Kilo yine verilir inanın ben 3aydır uğraştım 86dan 73 e düştüm.şimdi iki kilo almışım biletabi dikkat edeceğim ama bi mucize var vücudumuzda.Kiloyu yine verebiliriz.Tadını çıkarmak gerek
Yaş 28
Sat 27 ekim
Kese 4+4
Tahmini doğum 3 Ağustos
Ankara
İlk bebek
Yaşa canım buna mi sıkılıyon doğurunca kesin veririz bebeğe bakmak kolay mımalesef diyetle vermistim 4 5 kilo ama bebis olunca diyet devam ama spor. biraktim. boy 1.64 kilo 79bu kilo yzuunden hamileligimi sanki sevincle yasayamicam gibi moralim cok bozuk
Evet çok şükür ,bir de sağlıkla gelirlerse tamamdırbeni bu sene kpss mahvetti kilo aldirdi 85den 79a dustugum ay hamile kaldim:) Rabbim aratmadi ya dogru diyorsunuz şükür
Afedersiniz ama akıntılar kokulu muBende bazen aha diyip tuvalete koşuyorum ama bembeyaz bi akıntım var.Çok da rahatsız ediyor beni ya.günlük ped de kullanılmaması gerekiyormuş bakteri üremesin diyeböyle gezmekten de hiç hoşlanmıyorum
Son 6-7 aydır kpss çalışmaktan oldu benimde kilolarıimm 8 kilo aldım kpss sürecindebeni bu sene kpss mahvetti kilo aldirdi 85den 79a dustugum ay hamile kaldim:) Rabbim aratmadi ya dogru diyorsunuz şükür