2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Bu arada bende kiyafet konusunda yorum yapmak istedim. Pantolonlarimda hep dar giydigim icin hafiften sıkıyor hissi yaşıyorum su siralar. Onun icin hamileler icin satilan kendi pantolonlariniza adepte edeceginiz ucgenimsi lastikli bir aparat var. Gecenlerde gordum. Uzerinize kisa ust giymezseniz anı kurtaracak hatta belki bi kac ayimizi kurtaracaktir 😇 bende alacagim

Bende bazen aha diyip tuvalete koşuyorum ama bembeyaz bi akıntım var.Çok da rahatsız ediyor beni ya.günlük ped de kullanılmaması gerekiyormuş bakteri üremesin diye ☹️ böyle gezmekten de hiç hoşlanmıyorum 😳
Pamuklu bez varsa orkid gibi sürekli değiştir eskiler bez kullanırdı günlük pedmi vardi cnm bezi kullanmadan utule

Pamuklu bez varsa orkid gibi sürekli değiştir eskiler bez kullanırdı günlük pedmi vardi cnm bezi kullanmadan utule
Onlar da pek bana göre değil sanırım.yıka kurut tekrar kullan,ütüle 😀 biraz uyuşuğum galiba ki bu kadar yorgun hissederken çok zor bunu yapmam 😀

Kızlar bu arada bugün doktoruma şu içecek mevzusunu danıştım. Günde 1 türk kahvesi 3-4 bardak demli olmayacak kadar çay birde istediğin kadar kafeinsiz türk kahvesi içebilirsin dedi koşa koşa gittim aldım😄 ama her ihtimale karşı bir normal bir kafeinsiz içerim sanırım
Şimdi koşup bi kahve yaparım bunun üstüne ben 🤱🏼

malesef diyetle vermistim 4 5 kilo ama bebis olunca diyet devam ama spor. biraktim. boy 1.64 kilo 79 😣😣 bu kilo yzuunden hamileligimi sanki sevincle yasayamicam gibi moralim cok bozuk
Sağlıkla gelsin. Kilo yine verilir inanın ben 3aydır uğraştım 86dan 73 e düştüm.şimdi iki kilo almışım bile 😀 tabi dikkat edeceğim ama bi mucize var vücudumuzda.Kiloyu yine verebiliriz.Tadını çıkarmak gerek 🎈🌸

Kızlar bu konu geçti mi kaçırdım mı bilmiyorum ama sürekli böyle bir akıntı hissi oluyor mu regl olmuşum gibi bir his oluyor korkuyorum bir de dizlerim çok uyuşuk böyle sanki 100 kat merdiven çıkmışım hamlamışım gibi sizde de oluyor mu
Bende de öyle oluyor hatta dizime dizlik taktım ben çok ağrıyordu 😅

Sağlıkla gelsin. Kilo yine verilir inanın ben 3aydır uğraştım 86dan 73 e düştüm.şimdi iki kilo almışım bile 😀 tabi dikkat edeceğim ama bi mucize var vücudumuzda.Kiloyu yine verebiliriz.Tadını çıkarmak gerek 🎈🌸
beni bu sene kpss mahvetti kilo aldirdi 85den 79a dustugum ay hamile kaldim:) Rabbim aratmadi ya dogru diyorsunuz şükür💙💙

beni bu sene kpss mahvetti kilo aldirdi 85den 79a dustugum ay hamile kaldim:) Rabbim aratmadi ya dogru diyorsunuz şükür💙💙
Evet çok şükür ,bir de sağlıkla gelirlerse tamamdır ❤️ Sonra hep birlikte diyet ve spor bölümüne geçeriz kadınlar klübünde 😀😀

X