- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
- Konu Sahibi ffestinalente
- #1.101
Hayır canim kokulu ve değişik renkli olması enfeksiyon belirtisi olabilir, varsa dikkate almalisin.
Afedersiniz ama akıntılar kokulu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afedersiniz ama akıntılar kokulu mu
Yok hiç kokusu yok ve bembeyaz süt kıvamında .Sizin var mıAfedersiniz ama akıntılar kokulu mu
ya afedersnz ama koku oluyo sabah idrarda sizde yasiyor musunuz. folik asittenmu acabaHayır canim kokulu ve değişik renkli olması enfeksiyon belirtisi olabilir, varsa dikkate almalisin.
benim var afedersin idrardan sonra pecete ile silince geliyor bazen yogun geliyor bazen gelmiyor gun icinde mutlaka oluyo amaYok hiç kokusu yok ve bembeyaz süt kıvamında .Sizin var mı
ya afedersnz ama koku oluyo sabah idrarda sizde yasiyor musunuz. folik asittenmu acaba
Az mı su içiyorsunuz ? İdrarda koku belki bu yüzden oluyor olabilir ?ya afedersnz ama koku oluyo sabah idrarda sizde yasiyor musunuz. folik asittenmu acaba
benim var afedersin idrardan sonra pecete ile silince geliyor bazen yogun geliyor bazen gelmiyor gun icinde mutlaka oluyo ama
aa oylemi bende enfeksiyon felan mi diyordum iyi ozamanO olur normal. Gebelikten de olur. Hatta ilk belirtilerimdendir kendileri
Şu hamilelik belirtileri cidden degisik hafta haftaya uymuyor. 2 hafta once ogrenmeden once gogus ucu sizlamasi kramplar sık idrar ve gece uyku tutmamasi...sonraki hafta vajinal ignelenme hissi regl agrisi gibi agrilar koltuk alti aşiri kaşınma olayi anormal sekilde yani. bu haftada bulanti basladi. gecen günlerde sabah kalkinca bulanti oluyodu ama geciyodu cok etkilemiyodu. bugun ogleden sonra beni bi bulanti vurdu yani zor tuttum kendimi tuzlu kraker yedim gozleri kapattm uyumusum kalkinca gecti. Yani cok degisik seyler yasadi vucut:)
gunde 1.5 litrenin ustune cikamadim bu ara yazın iyidimde suan cok icemiyorum olabilir haklisnzAz mı su içiyorsunuz ? İdrarda koku belki bu yüzden oluyor olabilir ?
fena valla gecen sudyen takamadim evin icinde artik saldimBenim önceleri sadece yanları agrirdi göğüslerin. Şu an hiçbir yerine dokunamiyorum ucu ayrı yani ayrı kendi ayrı acıyor ağrıyor
Bende ,artık özgürlük vakti.Zaten benim bi tık büyüktü ,artık taşıyorfena valla gecen sudyen takamadim evin icinde artik saldim
Biraz daha çoğaltın bencegunde 1.5 litrenin ustune cikamadim bu ara yazın iyidimde suan cok icemiyorum olabilir haklisnz
bizim rahatimiz onemli bosverin. evinize cok sık gelip giden yoksa rahat edin. calisanlar icinde bol sabir diliyorum zor şişkinlikten patlick gibi oluyo insanBende ,artık özgürlük vakti.Zaten benim bi tık büyüktü ,artık taşıyor
5 hafta 4 günlükmasallah kac haftalıksınız
Kızlar bu konu geçti mi kaçırdım mı bilmiyorum ama sürekli böyle bir akıntı hissi oluyor mu regl olmuşum gibi bir his oluyor korkuyorum bir de dizlerim çok uyuşuk böyle sanki 100 kat merdiven çıkmışım hamlamışım gibi sizde de oluyor mu
Olmaz mı hemde nasıl tuvalete koşuyorum arada
Suan bile yatakta dizlerimi karnıma çektim yatıyorum regl hissi var. Doktor rahim genişliyor o bağlar geriliyor hisler normal dedi
Evi süpüreyim nefes nefese kalıyorum bide 5 dk da
Akıntı da normal gebelikte hep olacakmış
Bende bazen aha diyip tuvalete koşuyorum ama bembeyaz bi akıntım var.Çok da rahatsız ediyor beni ya.günlük ped de kullanılmaması gerekiyormuş bakteri üremesin diye böyle gezmekten de hiç hoşlanmıyorum
Evet bir miktar koku var ama kötü bir koku değil gibiYok hiç kokusu yok ve bembeyaz süt kıvamında .Sizin var mı
Kızlar öğrendim eğer kaşıntı yoksa akıntı hafif beyaz ve seffaf ise ve koku rahatsızlik verecek kötü koku değilse ( bozulmuş balık kokusunu tarif ediyorlar kötü olana o benziyormus) sorun yokmuş hamilelierin yarisinda ilk aylarında normalmis...ama benim gibi olan varsa doktora danışsin şeker rahatsizlıgi olanlarda da olabilir yada ufak ihtimal enfeksiyon bağlı olabilir ...Evet bir miktar koku var ama kötü bir koku değil gibi