2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Merhabalaaar. SAT 29 ekim :) idrar testi yaptim 2. Cizgimi gordum. Ama eylül 15 te kimyasal gebelik yasayip totalde kanama + adeti birlestirip 1.5 aylik kanama yasamistim. Ozaman suphelenip kan testi ile ogrenmis 2 gunde bir kan verme durumunu yasamis sonrasinda da dusuk tamamlandi mi hcg 0 landi mi vs diye surekli kan aldirmistim. Simdi korktugum icin gecikmesini iyice bekledim. Evde testle ogrendim :) kan testi icinde haftaya carsamba saglik ocaginda yaptirmayi dusunuyorum. (Oda iyice bekleyip yuksek ciksin ki doktor randevusuna gorunur mu gorunmez mi erken mi vs demeden gidebilmek adina) ama catlicam gercekten 😁 hepimize hayirli saglikli hamilelikler diliyorum. pozitifbiri pozitifbiri beni de sayfa basindaki hamisler alanina ekleyebilir misin 😇

Merhabalaaar. SAT 29 ekim :) idrar testi yaptim 2. Cizgimi gordum. Ama eylül 15 te kimyasal gebelik yasayip totalde kanama + adeti birlestirip 1.5 aylik kanama yasamistim. Ozaman suphelenip kan testi ile ogrenmis 2 gunde bir kan verme durumunu yasamis sonrasinda da dusuk tamamlandi mi hcg 0 landi mi vs diye surekli kan aldirmistim. Simdi korktugum icin gecikmesini iyice bekledim. Evde testle ogrendim :) kan testi icinde haftaya carsamba saglik ocaginda yaptirmayi dusunuyorum. (Oda iyice bekleyip yuksek ciksin ki doktor randevusuna gorunur mu gorunmez mi erken mi vs demeden gidebilmek adina) ama catlicam gercekten 😁 hepimize hayirli saglikli hamilelikler diliyorum. pozitifbiri pozitifbiri beni de sayfa basindaki hamisler alanina ekleyebilir misin 😇
Bende eklenmek istiyorum pozitifbiri pozitifbiri

Rica etsem yaş, kaçıncı bebek, şehir ,tahmini doğum tarihi de yazar mısınız

Kızlar bu konu geçti mi kaçırdım mı bilmiyorum ama sürekli böyle bir akıntı hissi oluyor mu regl olmuşum gibi bir his oluyor korkuyorum bir de dizlerim çok uyuşuk böyle sanki 100 kat merdiven çıkmışım hamlamışım gibi sizde de oluyor mu
Olmaz mı hemde nasıl tuvalete koşuyorum arada
Suan bile yatakta dizlerimi karnıma çektim yatıyorum regl hissi var. Doktor rahim genişliyor o bağlar geriliyor hisler normal dedi 🥺
Evi süpüreyim nefes nefese kalıyorum bide 5 dk da
Akıntı da normal gebelikte hep olacakmış

Kızlar bu konu geçti mi kaçırdım mı bilmiyorum ama sürekli böyle bir akıntı hissi oluyor mu regl olmuşum gibi bir his oluyor korkuyorum bir de dizlerim çok uyuşuk böyle sanki 100 kat merdiven çıkmışım hamlamışım gibi sizde de oluyor mu
Benimde öyle hatta bugün kahvaltıdan fırladım yoksa diye 🙈 azıcık yürüyünce bile yoruluyorum

Ayyy ben özelden yazıp size sonra okuyayim hepsini 72 sayfaymis dedim. Meger herkes yazmis. Tabi gene yazayim. 3.10.1990 yani 32 yaşındayım. 2. Cocugum olacak insallah oglum var bitane. Antalya dan katiliyorum. SAT 29 ekim. Kese icin henüz doktora gitmedim.

Benimde öyle hatta bugün kahvaltıdan fırladım yoksa diye 🙈 azıcık yürüyünce bile yoruluyorum
Bende bazen aha diyip tuvalete koşuyorum ama bembeyaz bi akıntım var.Çok da rahatsız ediyor beni ya.günlük ped de kullanılmaması gerekiyormuş bakteri üremesin diye ☹️ böyle gezmekten de hiç hoşlanmıyorum 😳

Aynen sürekli wc gidiyorum bur şey geldimi diye yok dizlerim ağrıyor birde bende nefes alirken çok zorlanıyorum bu 2 haftadır belirtilerim sadece bunlar

X