2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    323
Yaaa köpüşte nasıl uzanmış
 
Asla et balık tavuk yiyemiyorum 3 haftadır normalde çok severim çok tiksindim etten
 
Bugun kontrolumuz vardi. 10+3 uz normalde ama bebegim 3 gun onceden gidiyomus masallah. Kipir kipirdi o kadar guzel bi his ki ben acibademe gidiyorum sanirim orda 3 kez detayli ultrason yapiliyomus haftaya detayli ultrasona giricem ve nifty icin konusucaz doktorla. Normalde balik cok severdim ama et ve baliktan cok tiksindim. Doktora soyledim haftaya konusalim bunu dedi sanirim takviye vericek. Folik asit icin de haftaya konusalim icmeye devam et dedi.
 
kizlar dün dra giderken kendimi kastım cok stresten. ve dünden beri gecmeyen bas agrim var. bugunde bu saate kdr gecmedi direniyorum ilacsiz gecsin diye ama yok mide bulantimida tetikledi. parol icsem keyfi mi icmis olurum.hani ates grip icin alin diyorlar ya?
 
Iyi akşamlar herkese, TSH değeri birkaç gün önce konuşulmuştu sanırım, ama şu an bulamıyorum. TSH 3.5 çıktı, doktorum 3 haftaya (11.haftaya denk geliyor) tekrar bakalım, 2.5 altına inmesi lazım dedi.

Yüksekken beklemek mantıklı mı anlayamadım. Sizi de bekletti mi doktor, direkt başlattı mı değer yüksek olunca?
 
Geçmiş olsun canım bende öyleyim prilami bıraktım resmen çıktın midem kötü baş ağrım halsizlik aykda duramıyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…