-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #62.041
Artık lekelerle barıştık cnm biz onlarla yaşamıyı öğrendikKızlar tüm renkler için kullanıp memnun kaldığınız leke çıkarıcı var mı bende baby me var ama tek beyazlarda kullanıyorum diğer renkleri solduruyor
Oda bizlerden biri gibi oluk gariiArtık lekelerle barıştık cnm biz onlarla yaşamıyı öğrendik
vallaha normal ilac kullanıyorum sabunla çok özel kıyafetlerini önden yıkıyorum makineye de biraz bulaşık ilacı damlatiyom canım hususî bir ilac almıyorum özel kıyafetlerde ugrasıyorum sadece gün deliklerde yika giysin aninda yine lekeli oluyoKızlar tüm renkler için kullanıp memnun kaldığınız leke çıkarıcı var mı bende baby me var ama tek beyazlarda kullanıyorum diğer renkleri solduruyor
Öyle oluyor artık sevdiğim kıyafetleri hep lekeliArtık lekelerle barıştık cnm biz onlarla yaşamıyı öğrendik
bende özeller için özeniyorum babaanneye gittik mi her yer lekeli geliyoruz babaanne kıyafeti ve özel kıyafet olarak ayrılıyoruzvallaha normal ilac kullanıyorum sabunla çok özel kıyafetlerini önden yıkıyorum makineye de biraz bulaşık ilacı damlatiyom canım hususî bir ilac almıyorum özel kıyafetlerde ugrasıyorum sadece gün deliklerde yika giysin aninda yine lekeli oluyo
Öyle oluyor artık sevdiğim kıyafetleri hep lekeli
bende özeller için özeniyorum babaanneye gittik mi her yer lekeli geliyoruz babaanne kıyafeti ve özel kıyafet olarak ayrılıyoruz
lekeli götür bakalım lekeli gelcekmi ozellikle batmasın dedikçe hep mutlaka batıriyorlar
Hiç birşey yapmasın suyla bile batıyor sirtlarini once ıslatıp sonra biryerlere sürtunuyo ve lekesini yine yapıyo nasıl yapıyorsaAynen yaa bu durum bende de çok oluyor, tertemiz gidiyoruz bir meyve bile yesek çocuğun üstü kirleniyor
Artık bakmıyorum çocuklu intagrama psikolojim bozuluyorİnstagramda bebeğim kahvaltıda ne yedi, 1 günde ne yedi videoları yine sinirimi zıplatmaya başladıver tarifini geç kardeşim, çocuğun tabağını gösterme, yiyen var yemeyen var
Ben takip ettiğimden değil de keşfette çıkanlarArtık bakmıyorum çocuklu intagrama psikolojim bozuluyor
Bir de iki çocukla yetişemiyorum diyip instagramdan da çıkmıyorlar ben bir çocukla hiçbir şeye yetemiyorumİnstagramda bebeğim kahvaltıda ne yedi, 1 günde ne yedi videoları yine sinirimi zıplatmaya başladıver tarifini geç kardeşim, çocuğun tabağını gösterme, yiyen var yemeyen var
Ay düşünemiyorum bile 2Bir de iki çocukla yetişemiyorum diyip instagramdan da çıkmıyorlar ben bir çocukla hiçbir şeye yetemiyorum
Üç çocukla wc ye anca çıkıyom vallaha çıkamamak için kendimi sıkıyorum mecbur durumlar da okulda açıldı dersler biri ilk okul okadar zor ki ilk okul 1. Sınıf öteki 5 oda kendince zor lu tv haber telefon bir haberim yani artıkAy düşünemiyorum bile 2
Maşallah senin iş daha zor tabiÜç çocukla wc ye anca çıkıyom vallaha çıkamamak için kendimi sıkıyorum mecbur durumlar da okulda açıldı dersler biri ilk okul okadar zor ki ilk okul 1. Sınıf öteki 5 oda kendince zor lu tv haber telefon bir haberim yani artık
Merhabalar nasılsınız. Bebeğiniz nası. En önemlisi uykuları nasıl acaba. Benimki 5 aylik meme disjnda uyumuyorÇalışma hayatım yok ve eşimde öyle hizmet bekleyen biri değil sağolsun oyüzden düşünmüyorum. Kendi haline bırakıyorum. Elbette gün gelir kendikendine uyur.. Ayaklarım tutuluyor oturmaktan biyerlerim fena acıyorama öyle huzurlu uyuyorki kucağımda.. Bazen fena yoruluyorum ama ben oğluşumu illa anne olmak için yada bu dünyaya bir birey getirmek için doğurmadım. Hayatı beraberce yaşamak için doğurdum. Yatağına koyup kendikendine uyusun modu bana garip geliyor şuan için. Kucağımda uyusun gece saat başı uyansın.. Bana ihtiyacı var demekki. Zaten büyüyünce kucakta durmayacak..
Merhaba teşekkür ederim iyiyim bebişde iyi 14 aylık olduk 1 aylık iken nasılsa hala aynıyız. Gündüzleri memede uyutup ayağıma yatırıyorum. Geceleri 6-7 kez uyanır falan aynı yaniMerhabalar nasılsınız. Bebeğiniz nası. En önemlisi uykuları nasıl acaba. Benimki 5 aylik meme disjnda uyumuyor
Günde üç kere en az rahat bir bir buçuk saat uyuyor bizimki sabah öğlen aksam üstü aksamda 9 dedimi ışıklar kapanıp yatakda oynascazMerhabalar nasılsınız. Bebeğiniz nası. En önemlisi uykuları nasıl acaba. Benimki 5 aylik meme disjnda uyumuyor