2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kızlar tüm renkler için kullanıp memnun kaldığınız leke çıkarıcı var mı bende baby me var ama tek beyazlarda kullanıyorum diğer renkleri solduruyor

Kızlar tüm renkler için kullanıp memnun kaldığınız leke çıkarıcı var mı bende baby me var ama tek beyazlarda kullanıyorum diğer renkleri solduruyor
vallaha normal ilac kullanıyorum sabunla çok özel kıyafetlerini önden yıkıyorum makineye de biraz bulaşık ilacı damlatiyom canım hususî bir ilac almıyorum özel kıyafetlerde ugrasıyorum sadece gün deliklerde yika giysin aninda yine lekeli oluyo

Artık lekelerle barıştık cnm biz onlarla yaşamıyı öğrendik
Öyle oluyor artık sevdiğim kıyafetleri hep lekeli
bende özeller için özeniyorum babaanneye gittik mi her yer lekeli geliyoruz babaanne kıyafeti ve özel kıyafet olarak ayrılıyoruz

Merhabalar nasılsınız. Bebeğiniz nası. En önemlisi uykuları nasıl acaba. Benimki 5 aylik meme disjnda uyumuyor

Merhabalar nasılsınız. Bebeğiniz nası. En önemlisi uykuları nasıl acaba. Benimki 5 aylik meme disjnda uyumuyor
Merhaba teşekkür ederim iyiyim bebişde iyi 14 aylık olduk 1 aylık iken nasılsa hala aynıyız. Gündüzleri memede uyutup ayağıma yatırıyorum. Geceleri 6-7 kez uyanır falan aynı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…