2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kızlar dun kanamam oldugunu soylemistim 5 haftalik olduk sat 23 ekimdi bugun kontrolde kese gorunmedi doktor dış gebelikten suphelendi ama hcg 2000 çıktı haftaya gideceğim tekrar

Kızlar dun kanamam oldugunu soylemistim 5 haftalik olduk sat 23 ekimdi bugun kontrolde kese gorunmedi doktor dış gebelikten suphelendi ama hcg 2000 çıktı haftaya gideceğim tekrar
Moral bozma sakın. Beklemek istemiyorsan 2-3 gün sonra tekrar git. Vajinal ultrason mu yaptı?

Moral bozma sakın. Beklemek istemiyorsan 2-3 gün sonra tekrar git. Vajinal ultrason mu yaptı?
Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama icime kurt düştü. Aynen once ultrasonla bakti cikmadi sonra alttan bakti onda da gorunmeyince test verdim artış iyi ama progestan dusuk onleyici igne kan sulandirici filan aliyorum bir haftadir

Selam kızlar ben de geldim doktor kontrolünden kesemizi gördük ama çok net değildi. Karnımda da çok gaz vardı. Haftaya cuma yeniden çağırdı bir de progestan fitil verdi. Bir süre kullanalim dedi garantiye alalım dedi. 4+4 haftaligiz 🥰 4.4 mm de keseyi ölçtü 🤗kan almaya gerek yok dedi tüm kan tahlilleri mi sağlık ocağında yaptırmıştım. Folat da kullanıyordum kan degerlerimi beğendi devam et dedi.
Maşallah çok sevindim darısı başımıza 🧿🧿🧿

Senin şimdi kaç haftalık oldu canım ? Sat ve bat bizim aynıydı ama benimki geç yumurtlama olunca senden 1 hafta geride olurum muhtemelen 🙈 X xname

X