2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
burcumsu12 6 ustu 1 anne nurkeri Sirius2023 DuckQueen inşallah dediğiniz gibi diştir. Alt dişler çıkarken hiç anlamamıştık o yüzden hiç aklıma diş gelmedi. Peki böyle ne kadar sürecek çocuk ağla ağla içi çıktı aslında geçen hafta doktoru üstler kabarmış ama daha patlamaz henüz demişti.
Bide kızlar sizin bebekler de emekleme durumu nasıl? Bizim ki dizlerinin üzerine bile yükselmiyor hiç emekleyesi yok

Bizim doktor da daha dişleri çıkmaz demişti ertesi gün dişleri çıkmıştı kızımın o belli olmuyor çok . Benim ki önce dönerek yuvarlanarak istediği şeye gidiyordu ben kumandayı telefonu böyle ilgisi olan şeyleri uzağa koyarak onu teşvik ettim şimdi komando gibi kolunun üzerinde sürünerek gidiyor biraz ama benim ki de oturamıyor hemen devriliyor ayakta da tutunarak çok az durabiliyor genelde gözlemlediğim oturan çocuk sürünmüyor sürünen çocuk oturamıyor bu zamanlarda

Benimki de döne döne heryere gidiyor ama asla sürünme emekleme yok.. desteksiz oturabiliyor hep yanlarına yastık koyup bıraktım şimdi 1-2 haftadır koymuyorum oturuyor. Ayakta da aynı seninki gibi birkaç saniye duruyor tutunarak

Dönerek gidiyorsa sürünmeye de başlar bence benim ki de komik gidiyor zaten
Oturması için yastık koymayı da denedim rahatsız oluyor istemiyor oturmak
Bu arada ek gıda da ben yoğurt havuç kabak bal kabağı patates elma muz verdim başka verdiğiniz şeyler var mı

Uzun zamandır dönüyor o yüzden heralde nasıl olsa ulaşabiliyorum diye hiç emekleme yok..
bizim 2 ay oldu ek gıdaya geçelim ben çoğu şeyi denedim sanırm şimdi sabah ve akşam olarak 2 öğün veriyorum. Sabah yumurta avokado vs akşamda sebze ve yoğurt gibi

Bizimki de uzun zamandır dönüyordu yeni bu hafta sürünmeye başladı dengesini kaybedip tekrar yuvarlanıyor genelde
Ne güzel ben iki haftadır veriyorum daha yarın da avokado deniyim bakalım

Uyanıyor ve uykusu dağılıyor hemen şimdi 2 saat ayaktayız
Bizde de aynı çığlık kıyamet ağlıyor şimdi susmadı babası gitt sevimli dostlar açtı sustu birde altlar çıkarken de uyku düzeni bozulmuştu ama bu kadar değil di diye hatırlıyorum ya

Aslında biz ne altta ne üstte bi sıkıntı yaşamadık.. arada mızmız bi bebek zaten çok birşey farketmedi.
Biz de altlar çıkarken gündüz benim suratıma saldırmıştı ısırmaya falan çalışıp mızmızlanıyordu ama böyle canım sıkılıyor mızmızlığı değildi canı yanıyordu öyle anladım diş geldiğini bir baktım diş vardı bir kaç gün de uyku düzeni bozulmuştu.bugün de çok mutsuz halsiz bir hali vardı ben 6-7 den sonra uyutmuyorum gece uykusuna 22:00 da geçebilsin diye bugün de öyle yaptım 15 dk anca uyudu uykusuz bir kaç gün beni bekliyor belli oldu uyku düzeninde bozulma oldu mu?

Emeklemiyor...pek ilgi alanına da girmiyor.. sürünmüyorda.. öyle takılıyoruz kucakta.

Kızlar benim gibi mutfağa uzak birisi için bir delilik yapıp 2 aileyi iftara davet ettim benim Miray kuş bu aralar gündüz de hep ya kucak ya meme istiyor yemekleri nasıl yetiştirdim Allah biliyor, onun harici diş yerlerine hergün bakmama rağmen (kazıdım resmen) hala diş yok, dün gece sahurda da bize eşlik etti yani bu aralar 10 numara 5 yıldızız

Maşallah iyi cesaret valla ben kahve içmeye bile çağıramıyorum kimseyi bugün ablam uğradı beraber yemek yaptık bulaşıkları gitmeden halletti ama ona rağmen üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum

Olmadı. Extra mizmiz olduğundan zor daldı uykuya okadar.. gece zaten çok sık uyanıyoruz..
Aslında ben çokta anlamlandırmıyorum herşeyi oluyo geçiyo.. ama bariz bi sıkıntı yaşamadık. Her zamanki uyku sorunları.. her zamanki mızmızlık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…