2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Hemde coook. Uykusuzluk bana koyuyor ya. Dogdugundan berı uyumayı sevmıyor. Acı cekmesini sorma. Çok zor cıkıyor dişlerı ve hepsı bırden cıkıyor acelesı var
Ben yaptıgım yemeklere az tuz ekleyip ona ayırıyorum. Cozum bu sekıl bulduk

Down sendromu zaten anne karnındayken belli olmuyor mu sonradan olan bir şey değil sanırım
Bir de otizm ile ekranı ilişkilendiriyorlar genelde o da çocuk tv izledi diye otizm olmuyor otizm olan çocuğun durumunu kötüleştiriyormuş tv izletmek ablamın oğlunda otizm var benim de

Kafasını vura vura ogrendı sıpa cok devrildi. Hatta battanıye ustune oturup battanıye ceke ceke az kendını devirmedi
Ay benim çiçeğimde kafasını vuruyordu çok oyun matı aldım onda düşünce o kadar acımıyor sanırım önceden ağlıyordu baya düşüncebide koltuğa kafasını vuruyordu ben içerden gelene kadar oyun çiti aldım onun içine atıyorum şimdi

Bende uykuyu çok severim aslında ama annelik te bana dokunmadı gibi gündüz toplasan 2 saat uyumuyor bile gün içinde .Gece de yanımda uyuyor uyandıkça memeyi verip uyumaya devam ediyorum geceyi çok hatırlamıyorum kaç kez kalkıyor vs haberim yok yani
Instagram da bebeğe özel tarifler yapıyorlar ya onlara hevesim var ama yapabilir miyim bilmiyorum

Benımkı matta falan durmuyoki. Oda oda geziyor döne döne. Geri geri park edıyor bıde totosunu oyle oturuyor
Aman özenme bacım hıc. Buldugunu yesın. Bak sonra cekıyon cok. Yemek buldumu yesın
Gunduz 15 dakka gecede saat bası kalkıyor bana uyku demenn

Aferin ona benim kocam çok pimpirkli çocuk konusunda ya kafasını bir yere vursa düşse etse bana günü zehir eder noldu çocuğa diye o yüzden çite hapsediyorum mecbur.peşimden gelsin isterdim bende evi dolaşsın falan yürüteçe koymayı bi düşünüyorum ama evde yer kalmadı yürüteçle gidebileceği takılıp devrilir korkumda var. la aldım onda baya oyalanıyor şimdilik
Öyle yapanları görünce kendimi eksik hissediyorum ya kötü annemiyim ben herkes çeşit çeşit yapıyor diye
15 dk çok azmış ya uykuya nasıl geçiyor ki saat başı uyanıyor ben mesela sabah geç uyandığımız için 10-11 falan gece de 10 da uykuya geçirmeye çalışıyorum . uyanınca öğlen 1 gibi uyutuyorum ya 30 dk ya da 1 saat uyuyor sonra iki saatte bir uyutmam gerekiyor yüzünden anlaşılıyor zaten uykusu olduğu yine keyfine göre ya 30 dk ya da 25 dk falan uyuyor akşam 6-7 den sonra uyutmuyorum mesela çünkü uyursa gece 12 yi geçiyor uyuması. Gecede 2 3 saat deliksiz uyuyup gözlerini açmadan memeyi arıyor geri dalıyor

Aa nıye kotu anne olasın. Çesıt cesıt yapmak maharet degılkı. Bırde ınsta ya cok takılma. Gostermelık analılşarda cok. Baba kafa vurdu dıye bana zehır edemz basta kendı bakamadı tv ye dalmıs bebıs otururken yana kaykılmıs babanın haberı yok. Kolay mı bakmak 7,24 bunlara.
Uykuya kendı nezmn ısterse ozmn dalıyor. Saat oturtamadık. Gazı bıttı dısı basladı. Su donemler atlayınca insaallah bı duzen kurucaz. Diş sarsıyo bızı

Okadar özenip hazırlıyorum ki haşlanmış yumurta avokado peynir yada irmik armut elma falan kaç kere çöpe döktüm.. ekmeği yemeğin suyuna bandirip verdiğim kadar istekli açmadı ağzını.. relax olun bence .. tuzuna şekerine baharatına dikkat ettikten sonra herseyi yiyebilir..
Bal ,patlıcan, çilek gibi yasaklı yiyecekler dışında..
Herseyden vermeye çalışıyorum koca bir tabak yemiyor sonuçta.. arada hala özel birseyler de hazırlıyorum tabi.
Şimdi kayısı kaynatiyorum suyunu iciririm. Kayisilarini öğlen uykusundan sonra yoğurtla karıştırıp vericem.
Yumurta labne ceviz yediririm şimdide
İnsan strese giriyor yoksa napicam diye düşünürken..

Bizim ki bebek ıhh dese hemen kucağına alıyor çok nazlı yapacak bu kızı baba kız aşkı diye bir şey var gerçekten sanırım ben odadan çıksam peşimden ağlamıyor babası gitsin odadan kıyamet kopuyor
Instagram gerçekten bataklık
Biz da gaz pek sıkıntı olmadı öyle ama diş evet etkiliyor inşallah düzene girer en kısa zamanda

Bu arada odalarınızı ne zaman ayırmayı düşünüyorsunuz.. aynı odada uyurken parmak ucunda gezmek vs cok yordu beni.. gerci bizim evimiz cok küçük nerede uyursa uyusun parmak ucunda geziyoruz biz..

İnşallah hepımızınkı toparlar biraz. En ıyısı ne bulursa yesınler. Bızımkıler avokado degıl menemen bebesı

Bu arada odalarınızı ne zaman ayırmayı düşünüyorsunuz.. aynı odada uyurken parmak ucunda gezmek vs cok yordu beni.. gerci bizim evimiz cok küçük nerede uyursa uyusun parmak ucunda geziyoruz biz..
2 yasına kadar zor gıbı. Ne zmn benı rahat bırakır odasına ozmn gecer. Oda da abı ıle paylasıcak zaten. Ama suan cokzor

labneyi kendin mi yapıyorsun aldığın bir marka var mı

Benim ki beşikte bile yatmıyor koynumda hep evim dublex üst kata çocuk odası yapıcam mecbur alt katta yer yok uzun süre koynumda uyuyacak gibi ben çok seviyorum birlikte uyumayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…