- 23 Ekim 2022
- 786
- 1.327
- 28
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #60.321
Kendim ayaktayken ellemiyorum ama eğer uyuyacaksam tedirgin oluyorumBenimki her pozisyonda uyuyor en çok yüzüstü yatmayı seviyor, rahatça dönebilmeye başladığından beri hiç ellemiyorum ben
Dönebiliyor mu bebeğin? Öyleyse tedirgin olma, 1.6 tog uyku tulumu giydiriyorum ben yastık yorgan olmadan yatıyor o yüzden korkmuyorum hiç, kafasını çevirebiliyorsa iki yana dönebiliyorsa rahat ol benceKendim ayaktayken ellemiyorum ama eğer uyuyacaksam tedirgin oluyorum
Evet dönebiliyor, uyku tulumuyla yatıyorDönebiliyor mu bebeğin? Öyleyse tedirgin olma, 1.6 tog uyku tulumu giydiriyorum ben yastık yorgan olmadan yatıyor o yüzden korkmuyorum hiç, kafasını çevirebiliyorsa iki yana dönebiliyorsa rahat ol bence
Sağol cnm size de geçmiş olsun anlamadılar bile ne olduklarını döküntü başlayınca anladilarGeçmiş olsun canım. Burda anlatmıştım bir ara ilk çocuğum olan oğlumda 11 sene önce 6.hastalik olmuştu hava yoluyla bulaşan viral hastalık 3 gün 39-40 yüksek dirençli ateş 4-5.gun döküntüler oluyor. Doktorlar anlamayabiliyor döküntü başlamayınca üst solunum yolu enfeksiyonu teşhisi koyup antibiyotik veriyor
Merhaba bana da 3 günlük diyeti gönderebilirmisinizDün tartıldım 60.3 kilo canım, 67 küsürlerdeydi kilom
Benim Miray kuş benim yaptığım yemekleri de iştahlı yemiyor ama tadsız tutsuz şeylere göre 1 tık daha ilgili bizim yemeklerle, aslında annem de Şefika kafasında 8.ayın içindeyiz ya annem de 1 ay ileriden sayıyor "nerdeyse 9 aylık oldu" diyor "ver bebeğe" diyor da bende korkuyorum açıkcası hala tadım şeklinde az az bizim yediklerimizden veriyorum artıkBi kaç gündür çok iştahsızdı oğlum ya normalde hevesli yiyordu, şimdi ağzını açıyor ama bi isteksiz yiyor hem de az yiyor. Dün akşam bizim için yaptığımız çorbadan yemek istedi, sabah da avokado peynir yumurta küçük küçük parçalar halinde yedi. Ona özel yaptıklarımı beğenmiyor, tuzsuz yemiyor. İrmikli meyve püresi yapmıştım geçen nefret etti ondan, avokado labne yumurta sarısı yapmıştım onu da yemedi, parçalı olunca daha güzel yedi. Kendimize yaptığım tuzlu soğanlı baharatlı çorbayı hapur hupur yedi. Nolcak böyle, zararlı olur diye korkuyorum ama ona yaptığım şeyler de ziyan oluyor hep
Diş canım bizim de öyle oldu 5 gün falan decam etti alt diş patladı geçtiArkadaşlar kızım iki gündür uyuyamıyor ya ne zaman uyutsam 1 saat geçmeden uyanıp çığlık çığlığa ağlıyor ne olmuş olabilir
Benım 3 numara da boyleydı buda aynı. Suan otursun babasıyla acılı kuru fasulye gomer ve abilerinden daha yapılı 6 yasında 9 yas gıbu goruntısu. Herseyı yıyen guzel oluyor. Burda kadın ve anne olan cocuk doktoru[anne olunca ezbere degıl yasanmıslık olarak daha ıyı anlıyor] kımı bebek annr karnındakı tatları arıyor. Annr baba abı abla ne yıyorsa onun kokusunu rengını ayırt edıyor dedı.Bi kaç gündür çok iştahsızdı oğlum ya normalde hevesli yiyordu, şimdi ağzını açıyor ama bi isteksiz yiyor hem de az yiyor. Dün akşam bizim için yaptığımız çorbadan yemek istedi, sabah da avokado peynir yumurta küçük küçük parçalar halinde yedi. Ona özel yaptıklarımı beğenmiyor, tuzsuz yemiyor. İrmikli meyve püresi yapmıştım geçen nefret etti ondan, avokado labne yumurta sarısı yapmıştım onu da yemedi, parçalı olunca daha güzel yedi. Kendimize yaptığım tuzlu soğanlı baharatlı çorbayı hapur hupur yedi. Nolcak böyle, zararlı olur diye korkuyorum ama ona yaptığım şeyler de ziyan oluyor hep
Diş maalesef. Bazen 2 gun bazen 10 gun suruyo. Diş patlasa bıle hmn gecmeye bılıyotArkadaşlar kızım iki gündür uyuyamıyor ya ne zaman uyutsam 1 saat geçmeden uyanıp çığlık çığlığa ağlıyor ne olmuş olabilir
Diş canım bizim de öyle oldu 5 gün falan decam etti alt diş patladı geçti
Alt iki dişler patladı çoktan altı ay on günlükken çıkmışlardı üstler mi acaba onun için erken değil mi şimdi??Diş maalesef. Bazen 2 gun bazen 10 gun suruyo. Diş patlasa bıle hmn gecmeye bılıyot
Benim de bir taraf soyledigin gibi canım diğer taraf da çok da güzel iyileşti denemez hala orası da kırmızı ama kabarık değil en azındanKızlar sezeryan izleriniz ne durumda? Bnkinşn yarısı çok güzel iyileşti ama diğer yarısı kabarık kırmızı ve şiş neden böyle oldu anlamadım
Zamanı yok ki hem de bi sıralaması yokmuş farklı dişlerde gelebilirAlt iki dişler patladı çoktan altı ay on günlükken çıkmışlardı üstler mi acaba onun için erken değil mi şimdi??
Benim kızarıklık yer yer var az. Ama kesinin üzerinde kabartı bir yer var. Sizde var mı?Kızlar sezeryan izleriniz ne durumda? Bnkinşn yarısı çok güzel iyileşti ama diğer yarısı kabarık kırmızı ve şiş neden böyle oldu anlamadım
Merhaba ne yaptınız acaba amniyosentez önerildi bana,benim de sonucum turner çıktıEvet var. Hep yapan firma hep doktor hatalı pozitif çok oluyor bu hastalıkta dedi. Benim de yek umudum o. Dualarınızı eksik etmeyin
Bizim alt dişler tam 5 aylık olduğunda çıktı üstlerde 7ay 1 haftalık iken.. şimdi üst yanlar belirmeye başlıyor. 1 hafta sonra 8 aylık olucaz...Alt iki dişler patladı çoktan altı ay on günlükken çıkmışlardı üstler mi acaba onun için erken değil mi şimdi??
Benim ara ara iyi.bazi yerleri kırmızı. çok kötü görünüyor ama sorun yapmıyorum.. sadece fazlaca kaşınıyor bu ara..Kızlar sezeryan izleriniz ne durumda? Bnkinşn yarısı çok güzel iyileşti ama diğer yarısı kabarık kırmızı ve şiş neden böyle oldu anlamadım
Ahhh ah benim annemde öyle.. yemeklerin suyundan ver .. pirinç pişir az Tuz at yedir diyor.. şimdi çocuk yetiştirmekte bi tuhaf olmuş 4 tane büyüttüm nereniz eksik diyor :))Benim Miray kuş benim yaptığım yemekleri de iştahlı yemiyor ama tadsız tutsuz şeylere göre 1 tık daha ilgili bizim yemeklerle, aslında annem de Şefika kafasında 8.ayın içindeyiz ya annem de 1 ay ileriden sayıyor "nerdeyse 9 aylık oldu" diyor "ver bebeğe" diyor da bende korkuyorum açıkcası hala tadım şeklinde az az bizim yediklerimizden veriyorum artık
Yok gelişime gore degısır. Erkn degılAlt iki dişler patladı çoktan altı ay on günlükken çıkmışlardı üstler mi acaba onun için erken değil mi şimdi??