2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kendim ayaktayken ellemiyorum ama eğer uyuyacaksam tedirgin oluyorum 😄
Dönebiliyor mu bebeğin? Öyleyse tedirgin olma, 1.6 tog uyku tulumu giydiriyorum ben yastık yorgan olmadan yatıyor o yüzden korkmuyorum hiç, kafasını çevirebiliyorsa iki yana dönebiliyorsa rahat ol bence

Geçmiş olsun canım. Burda anlatmıştım bir ara ilk çocuğum olan oğlumda 11 sene önce 6.hastalik olmuştu hava yoluyla bulaşan viral hastalık 3 gün 39-40 yüksek dirençli ateş 4-5.gun döküntüler oluyor. Doktorlar anlamayabiliyor döküntü başlamayınca üst solunum yolu enfeksiyonu teşhisi koyup antibiyotik veriyor
Sağol cnm size de geçmiş olsun anlamadılar bile ne olduklarını döküntü başlayınca anladilar

Bi kaç gündür çok iştahsızdı oğlum ya normalde hevesli yiyordu, şimdi ağzını açıyor ama bi isteksiz yiyor hem de az yiyor. Dün akşam bizim için yaptığımız çorbadan yemek istedi, sabah da avokado peynir yumurta küçük küçük parçalar halinde yedi. Ona özel yaptıklarımı beğenmiyor, tuzsuz yemiyor. İrmikli meyve püresi yapmıştım geçen nefret etti ondan, avokado labne yumurta sarısı yapmıştım onu da yemedi, parçalı olunca daha güzel yedi. Kendimize yaptığım tuzlu soğanlı baharatlı çorbayı hapur hupur yedi. Nolcak böyle, zararlı olur diye korkuyorum ama ona yaptığım şeyler de ziyan oluyor hep🙁
Benim Miray kuş benim yaptığım yemekleri de iştahlı yemiyor ama tadsız tutsuz şeylere göre 1 tık daha ilgili bizim yemeklerle, aslında annem de Şefika kafasında 8.ayın içindeyiz ya annem de 1 ay ileriden sayıyor "nerdeyse 9 aylık oldu" diyor "ver bebeğe" diyor da bende korkuyorum açıkcası hala tadım şeklinde az az bizim yediklerimizden veriyorum artık

Bi kaç gündür çok iştahsızdı oğlum ya normalde hevesli yiyordu, şimdi ağzını açıyor ama bi isteksiz yiyor hem de az yiyor. Dün akşam bizim için yaptığımız çorbadan yemek istedi, sabah da avokado peynir yumurta küçük küçük parçalar halinde yedi. Ona özel yaptıklarımı beğenmiyor, tuzsuz yemiyor. İrmikli meyve püresi yapmıştım geçen nefret etti ondan, avokado labne yumurta sarısı yapmıştım onu da yemedi, parçalı olunca daha güzel yedi. Kendimize yaptığım tuzlu soğanlı baharatlı çorbayı hapur hupur yedi. Nolcak böyle, zararlı olur diye korkuyorum ama ona yaptığım şeyler de ziyan oluyor hep🙁
Benım 3 numara da boyleydı buda aynı. Suan otursun babasıyla acılı kuru fasulye gomer ve abilerinden daha yapılı 6 yasında 9 yas gıbu goruntısu. Herseyı yıyen guzel oluyor. Burda kadın ve anne olan cocuk doktoru[anne olunca ezbere degıl yasanmıslık olarak daha ıyı anlıyor] kımı bebek annr karnındakı tatları arıyor. Annr baba abı abla ne yıyorsa onun kokusunu rengını ayırt edıyor dedı.
Ben yaptıgım yemekge bırax tuz attıktan sonra bır kase ayırıp sonea tuz, baharat arttırıyotum

Kızlar sezeryan izleriniz ne durumda? Bnkinşn yarısı çok güzel iyileşti ama diğer yarısı kabarık kırmızı ve şiş neden böyle oldu anlamadım

Kızlar sezeryan izleriniz ne durumda? Bnkinşn yarısı çok güzel iyileşti ama diğer yarısı kabarık kırmızı ve şiş neden böyle oldu anlamadım
Benim de bir taraf soyledigin gibi canım diğer taraf da çok da güzel iyileşti denemez hala orası da kırmızı ama kabarık değil en azından

Benim ara ara iyi.bazi yerleri kırmızı. çok kötü görünüyor ama sorun yapmıyorum.. sadece fazlaca kaşınıyor bu ara..

Benim Miray kuş benim yaptığım yemekleri de iştahlı yemiyor ama tadsız tutsuz şeylere göre 1 tık daha ilgili bizim yemeklerle, aslında annem de Şefika kafasında 8.ayın içindeyiz ya annem de 1 ay ileriden sayıyor "nerdeyse 9 aylık oldu" diyor "ver bebeğe" diyor da bende korkuyorum açıkcası hala tadım şeklinde az az bizim yediklerimizden veriyorum artık
Ahhh ah benim annemde öyle.. yemeklerin suyundan ver .. pirinç pişir az Tuz at yedir diyor.. şimdi çocuk yetiştirmekte bi tuhaf olmuş 4 tane büyüttüm nereniz eksik diyor :))
Benim oğlum memeden yana.. özenle hazirladiklarimdan da yemiyor kendi yediklerimizdende bir kaç kaşık alıyor okadar..
Daha küçük sorun etmiyorum...
Yemeyi reddettiği birsey olmadı çok şükür. Az önce ilk balığınıda yedi ..

X