2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Teşekkür ederim Tek öğün mü gidiyorsunuz? Bir de ne kadar yiyor?

Dün 7 ay kontrolü vardı kıymaya bakliyatlara başlayabilirsin dedi üç öğün gibi yapabilirsin biraz zaman geçince sabah kahvaltı öğlen sebzeli bir şeyler ikindi yoğurt meyve şeklinde dedi kendimize yaptığım yemeklerden ayırıyordum ama yok dedi ona arada veririm ben

Eee anne sütünü ne zaman alacak çocuk?

Sabah doktorumun tarifiyle kahvalti veriyorum ben yumurtanin sarisi, yarim dilim ekmek ici, öğütülmüş ceviz, pekmez, lor peynirini 40 cc mama ile veya anne sutu ile sulandirip 7. Ayda artik ogunlere gectik kiyma ve sebzeler, meyveler, pilav,corba var ama bakliyat ve baligi 9.ay itibariyle vereceksin dedi

Benim Miray kuş ek gıda olayına sıcak değil buraya da yazmıştım, elime vuruyor ağzını kapıyor bugün yayla çorbası yapmıştım tuzunu da az atmışım zaten S Sefika053 kaç ay önceden başladım demişti azcık vereyim dedim kendi yediğimiz yemekten anam benim zilli açtı ağzını ben şok ben iptal, korktum gaz yapar zararı olur diye ama az da olsa yedi ve kaşık gelirken ağzını açma olayı hoşuma gitti

Bnmkı o doktor tariflerini sevmedı tukürdü. Karısık kurusuk seyler sevmıyor. Bır kadın doktora goturdum ona da sormustun yemıyor ama bzıım yemekler den cok az tuzlu ayırınca yiyor dedım. Anne olmayan anlamaz. Bılımden once iç gudu. Anne karnında olusuyır damak tadı senın yemeyecegın seylerı oda yemiyor. Bebekleri hafife alıyorlar dedı. Cok mantıklı
Ona yaptıgım hıcbırseyı yemedı. Az tuzlu olunxa yedi. Bırde bnmkı elle bısey ver agzını acmıyor kasık ve catal ıstıyor beyefendi.

Bir tek dışarısı paklıyor zaten bunları memeler yaradan kurtulamıyor ki mahvetti
Dısarda da kedı evde de aslan
Yok artık mercımek kadar mıdelerı sındırım zorlasır ya. İçgudune gore bak bnce. Aldıgu ıstedıgu kadar ver en ıyısı. Bız daha 2 ogun yada az az 3 ogun seklındeyız ona kalmış. Zorlama yapmıyorum
Tavuk suyuna çorba veriyor musunuz? Ben kendimize yaptığımız terbiyeli çorbadan tattırmıştım sevdi onu. Her gün ne yedireceğimi şaşırıyorum artık ben zorlanıyorum ya.
Verdım etsuyuna da verdım. Suyu da bardaktan verıyorum. Benımkı bebek oldugunu anlamıyor. Yemeklerını catal kasıksız yemiyor.
Yaptıgım yemeklerden ona da ayırıyorum az tuzlu seklınde yiyor. Ona ozel sadece meyvelı yogurt ve meyve puresı yapıyorum artık.

Yaa okadar özendigini yemedi gitti sizin yediğinizden yeni Maslah ona yedir böyle sizin yediğiniz herşeyden brokoliyi hasla çiçekli falan ez elinle ben aklina gelen herşeyi veriyorum cideen geçen ilik yedirdim ama uykusu vardı fazla yemedi babası bulgur pirinç yediriyor kırmızı et yediriyor yemekten tivtitip mesela ona göre degik sulu yemek diyeyim icine patates havuç katıyorum onları yemegin suyu ile ezip yediriyorum cok seviyor yemek yemeyi tepsisyi görünce emekleyerek gelip tutunup kendi kakip agzina götürüyor ekmeği falan çocuk yemek yemek istermis annesi Maslah Miray kuşa

Tavuk suyuna çorba veriyor musunuz? Ben kendimize yaptığımız terbiyeli çorbadan tattırmıştım sevdi onu. Her gün ne yedireceğimi şaşırıyorum artık ben zorlanıyorum ya.
Ben yapitrumt tavuk suyuna corba pirinçi ile veriyorum etini ufalayıp. Dun nohut bulgur vardı ondan yedirdim. Ben düşünmüyorum ki biz ne yiyorsak sulu Susuz yemek hepsinden yediriyorum gecen bogrek kisir vardı mesla onlardan yedirdim

Onla uğraşmaktan bir şey yapmaya vakit bulamıyorum ki o kadar teferruatlı yapamam doktor sadece söyledi işte yapabilirsem. Dün kabak yemeği yaptım içine azda bulgur attım sevdi baya. Bu bilgiler doktordan doktora neden değişiyor anlamıyorum herkes farklı bir şey söylüyor

Doktordan doktora değişiyor her şey bizim ki iki haftaya balıkta tattırabilirsin artık dedi kahvaltı için yumurta sarısı iyice haşlanmış peynir ilerleyen zamanda omlet şeklinde olabilir dedi

Doktordan doktora değişiyor her şey bizim ki iki haftaya balıkta tattırabilirsin artık dedi kahvaltı için yumurta sarısı iyice haşlanmış peynir ilerleyen zamanda omlet şeklinde olabilir dedi
Ben bayadir veriyorum balık sırt kısmından tam etli yerinden iyice irdeleyip bakıyorum minik kılçık bile olmasın diye

Çok fazla yemiyor zaten o yüzden kalan kısımlar paso meme bizimki ek gıda aldım biraz emmiyim demiyor bebekten bebeğe değişiyor her şey
Yemeğini yeyip üstüne birde beni emiyor ama nereye gidiyor yediği içtiği hayret ediyorum yani görseniz baya da yiyor ama ney neresine gidiyor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…