- 18 Ağustos 2022
- 2.900
- 8.849
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #60.221
Teşekkür ederimArtık karısık baslayabılırsınız. Bız ılk tadım yaptık 2 gun arayla. 2hafta sonra karısık sekılde gıdıyor. Hatta kendımıze yaptıklarımdan ayırıp bır kenera ona verıyorum. Sonra bızımkılere baharat vs eklemeyı ozmn yapıyorum.
Suan mesela balkabağı corbası yaptım. Havuc, patates, ekledım azıcıkta sehriye kattım. Onu yedırdım
Keyfine gore degısıyor. Ama azda olsa sabah veya oglen aksamda bizle beraber yıyor. 2 ogun kucuk kase en fazla. Bırde arada meyve puresı veya muhallebı yıyor. Onuda ogune eklıyorum.Teşekkür ederimTek öğün mü gidiyorsunuz? Bir de ne kadar yiyor?
Bir tek dışarısı paklıyor zaten bunlarıİki diş ama bır ısırıyor sinirle cekıstırıyor koparcak etımızıbacak kadar boyuna bakmıyor dıklenıyor bır guxel kavga edıyor.
Bırde cam huyumuz var. Yedı 24 camdan bakıncaz
Dün 7 ay kontrolü vardı kıymaya bakliyatlara başlayabilirsin dedi üç öğün gibi yapabilirsin biraz zaman geçince sabah kahvaltı öğlen sebzeli bir şeyler ikindi yoğurt meyve şeklinde dedi kendimize yaptığım yemeklerden ayırıyordum ama yok dedi onaKızlar merhaba hepinize, umarım hepiniz ve bebişler iyisinizdir
Ek gıdada öğüne ne zaman geçmek gerekiyor? Şimdiye kadar havuç, bal kabağı, patates, tatlı patates, kabak, avokado, yumurta, yoğurt, yulaf ve pirinç denedik. 7. Ayda meyve tadımı yaptırmayı planlıyorum. Aşırı olmasa da ilgisi var yemeğe karşı, sevdiği şeyleri fazla fazla yemek istiyor yani birinci gün bir çay kaşığıyla falan kalamıyoruz. Tadım yaptığımız sebzelerden karışık öğün mü başlasam yoksa tadımlara devam mı etsem sizce
Eee anne sütünü ne zaman alacak çocuk?Dün 7 ay kontrolü vardı kıymaya bakliyatlara başlayabilirsin dedi üç öğün gibi yapabilirsin biraz zaman geçince sabah kahvaltı öğlen sebzeli bir şeyler ikindi yoğurt meyve şeklinde dedi kendimize yaptığım yemeklerden ayırıyordum ama yok dedi onaarada veririm ben
Benim Miray kuş ek gıda olayına sıcak değil buraya da yazmıştım, elime vuruyor ağzını kapıyor bugün yayla çorbası yapmıştım tuzunu da az atmışım zaten S Sefika053 kaç ay önceden başladım demişti azcık vereyim dedim kendi yediğimiz yemekten anam benim zilli açtı ağzını ben şok ben iptal, korktum gaz yapar zararı olur diye ama az da olsa yedi ve kaşık gelirken ağzını açma olayı hoşuma gittiKızlar merhaba hepinize, umarım hepiniz ve bebişler iyisinizdir
Ek gıdada öğüne ne zaman geçmek gerekiyor? Şimdiye kadar havuç, bal kabağı, patates, tatlı patates, kabak, avokado, yumurta, yoğurt, yulaf ve pirinç denedik. 7. Ayda meyve tadımı yaptırmayı planlıyorum. Aşırı olmasa da ilgisi var yemeğe karşı, sevdiği şeyleri fazla fazla yemek istiyor yani birinci gün bir çay kaşığıyla falan kalamıyoruz. Tadım yaptığımız sebzelerden karışık öğün mü başlasam yoksa tadımlara devam mı etsem sizce
Bnmkı o doktor tariflerini sevmedı tukürdü. Karısık kurusuk seyler sevmıyor. Bır kadın doktora goturdum ona da sormustun yemıyor ama bzıım yemekler den cok az tuzlu ayırınca yiyor dedım. Anne olmayan anlamaz. Bılımden once iç gudu. Anne karnında olusuyır damak tadı senın yemeyecegın seylerı oda yemiyor. Bebekleri hafife alıyorlar dedı. Cok mantıklıSabah doktorumun tarifiyle kahvalti veriyorum ben yumurtanin sarisi, yarim dilim ekmek ici, öğütülmüş ceviz, pekmez, lor peynirini 40 cc mama ile veya anne sutu ile sulandirip 7. Ayda artik ogunlere gectik kiyma ve sebzeler, meyveler, pilav,corba var ama bakliyat ve baligi 9.ay itibariyle vereceksin dedi
Ona yaptıgım hıcbırseyı yemedı. Az tuzlu olunxa yedi. Bırde bnmkı elle bısey ver agzını acmıyor kasık ve catal ıstıyor beyefendi.Benim Miray kuş ek gıda olayına sıcak değil buraya da yazmıştım, elime vuruyor ağzını kapıyor bugün yayla çorbası yapmıştım tuzunu da az atmışım zaten S Sefika053 kaç ay önceden başladım demişti azcık vereyim dedim kendi yediğimiz yemekten anam benim zilli açtı ağzını ben şok ben iptal, korktum gaz yapar zararı olur diye ama az da olsa yedi ve kaşık gelirken ağzını açma olayı hoşuma gitti
Dısarda da kedı evde de aslanBir tek dışarısı paklıyor zaten bunlarımemeler yaradan kurtulamıyor ki mahvetti
Yok artık mercımek kadar mıdelerı sındırım zorlasır ya. İçgudune gore bak bnce. Aldıgu ıstedıgu kadar ver en ıyısı. Bız daha 2 ogun yada az az 3 ogun seklındeyız ona kalmış. Zorlama yapmıyorumDün 7 ay kontrolü vardı kıymaya bakliyatlara başlayabilirsin dedi üç öğün gibi yapabilirsin biraz zaman geçince sabah kahvaltı öğlen sebzeli bir şeyler ikindi yoğurt meyve şeklinde dedi kendimize yaptığım yemeklerden ayırıyordum ama yok dedi onaarada veririm ben
Verdım etsuyuna da verdım. Suyu da bardaktan verıyorum. Benımkı bebek oldugunu anlamıyor. Yemeklerını catal kasıksız yemiyor.Tavuk suyuna çorba veriyor musunuz? Ben kendimize yaptığımız terbiyeli çorbadan tattırmıştım sevdi onu. Her gün ne yedireceğimi şaşırıyorum artık ben zorlanıyorum ya.
Yaa okadar özendigini yemedi gitti sizin yediğinizden yeni Maslah ona yedir böyle sizin yediğiniz herşeyden brokoliyi hasla çiçekli falan ez elinle ben aklina gelen herşeyi veriyorum cideen geçen ilik yedirdim ama uykusu vardı fazla yemedi babası bulgur pirinç yediriyor kırmızı et yediriyor yemekten tivtitip mesela ona göre degik sulu yemek diyeyim icine patates havuç katıyorum onları yemegin suyu ile ezip yediriyorum cok seviyor yemek yemeyi tepsisyi görünce emekleyerek gelip tutunup kendi kakip agzina götürüyor ekmeği falanBenim Miray kuş ek gıda olayına sıcak değil buraya da yazmıştım, elime vuruyor ağzını kapıyor bugün yayla çorbası yapmıştım tuzunu da az atmışım zaten S Sefika053 kaç ay önceden başladım demişti azcık vereyim dedim kendi yediğimiz yemekten anam benim zilli açtı ağzını ben şok ben iptal, korktum gaz yapar zararı olur diye ama az da olsa yedi ve kaşık gelirken ağzını açma olayı hoşuma gitti
Ben yapitrumt tavuk suyuna corba pirinçi ile veriyorum etini ufalayıp. Dun nohut bulgur vardı ondan yedirdim. Ben düşünmüyorum ki biz ne yiyorsak sulu Susuz yemek hepsinden yediriyorum gecen bogrek kisir vardı mesla onlardan yedirdimTavuk suyuna çorba veriyor musunuz? Ben kendimize yaptığımız terbiyeli çorbadan tattırmıştım sevdi onu. Her gün ne yedireceğimi şaşırıyorum artık ben zorlanıyorum ya.
Tadinca degil doyuncaya kadar yiyor bizimki tadım verince ağlıyor gerisi nerde diyeTavuk suyuna çorba veriyor musunuz? Ben kendimize yaptığımız terbiyeli çorbadan tattırmıştım sevdi onu. Her gün ne yedireceğimi şaşırıyorum artık ben zorlanıyorum ya.
Onla uğraşmaktan bir şey yapmaya vakit bulamıyorum ki o kadar teferruatlı yapamamDısarda da kedı evde de aslan
Yok artık mercımek kadar mıdelerı sındırım zorlasır ya. İçgudune gore bak bnce. Aldıgu ıstedıgu kadar ver en ıyısı. Bız daha 2 ogun yada az az 3 ogun seklındeyız ona kalmış. Zorlama yapmıyorum
Verdım etsuyuna da verdım. Suyu da bardaktan verıyorum. Benımkı bebek oldugunu anlamıyor. Yemeklerını catal kasıksız yemiyor.
Yaptıgım yemeklerden ona da ayırıyorum az tuzlu seklınde yiyor. Ona ozel sadece meyvelı yogurt ve meyve puresı yapıyorum artık.
Çok fazla yemiyor zaten o yüzden kalan kısımlar paso meme bizimki ek gıda aldım biraz emmiyim demiyor bebekten bebeğe değişiyor her şeyEee anne sütünü ne zaman alacak çocuk?
Doktordan doktora değişiyor her şey bizim ki iki haftaya balıkta tattırabilirsin artık dedi kahvaltı için yumurta sarısı iyice haşlanmış peynir ilerleyen zamanda omlet şeklinde olabilir dediSabah doktorumun tarifiyle kahvalti veriyorum ben yumurtanin sarisi, yarim dilim ekmek ici, öğütülmüş ceviz, pekmez, lor peynirini 40 cc mama ile veya anne sutu ile sulandirip 7. Ayda artik ogunlere gectik kiyma ve sebzeler, meyveler, pilav,corba var ama bakliyat ve baligi 9.ay itibariyle vereceksin dedi
Yeni gün arkadaşı senin kiBen yapitrumt tavuk suyuna corba pirinçi ile veriyorum etini ufalayıp. Dun nohut bulgur vardı ondan yedirdim. Ben düşünmüyorum ki biz ne yiyorsak sulu Susuz yemek hepsinden yediriyorum gecen bogrek kisir vardı mesla onlardan yedirdim
Ahahaha aynen öyleYeni gün arkadaşı senin ki
Ben bayadir veriyorum balık sırt kısmından tam etli yerinden iyice irdeleyip bakıyorum minik kılçık bile olmasın diyeDoktordan doktora değişiyor her şey bizim ki iki haftaya balıkta tattırabilirsin artık dedi kahvaltı için yumurta sarısı iyice haşlanmış peynir ilerleyen zamanda omlet şeklinde olabilir dedi
Yemeğini yeyip üstüne birde beni emiyor ama nereye gidiyor yediği içtiği hayret ediyorum yani görseniz baya da yiyor ama ney neresine gidiyor yokÇok fazla yemiyor zaten o yüzden kalan kısımlar paso meme bizimki ek gıda aldım biraz emmiyim demiyor bebekten bebeğe değişiyor her şey