2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Yürür canım onun içinde cabalarsak evet Vallaha kimdi benle ayni gün âdet olan biri vardı ya o lazım bana ben veriyorum canım ya alıştırdim benden önce babası alistirdi eline veriyorum kendi kemire kemire fare gibi yiyor heleki o bebe bisküvileri içinden geçiyor

Aslında dişi bende beklerdjm ama ozaman daha güçlü dislerse koparta bilir yanındayız ilk kacmada tıkanmada müdahale ederim diye yanındayım artık sofra zamanı baaa baaaa da yiyor anne suanlik askida asılı çıkmıyor ağzından

Hangi aylar ne zaman oldunv
Ya ben iyi değilim yorgunluktan bitmiş durumdayım telefonda yazışır gibi yazıp kısa kısa yolluyorum.
Sanırım seninle aynı dönem adet olan ben değilim.
Çünkü hep 10_15 gün ileri atar bende ..
Aralık ayında olmam gerekiyor ilk.
Aralık 19 ocakta 29 Ve mart 11..

Olsun canim canın sağolsun senden önemli değil ki benim aklımda sen kalmışsın kısa kısa yazman bende sıkıntı yaratmadı

Gebemisin yoksam
Yok yok deme .... Gelmedi bu ay da bekliyorum bakalım ya şöyle Ocak ikide oldum ama tam adet olmadım yani kahveli ve iki gündü sonra Şubat 3 te oldum oda 1 hafta sürdü bu ay oldu hala gelen giden yok benmi yanlış hesapladım düzensizligin dibinimi yaşıyorum napiyorum ama subatta bir ateşlendim üç gün günlük iki tane parol ictim ona yordum ama işte

Aradığın kisi benim canim. Ilk 2 ocakta sonra 29 ocak da en son da 26 subatta olmusum. Suan duzenli gibi.

Aradığın kisi benim canim. Ilk 2 ocakta sonra 29 ocak da en son da 26 subatta olmusum. Suan duzenli gibi.
Hiim mart ta daha var senin gününe benimde gelmedi yha aslinda hanj yapmadık yani biliyorum kendimi ama iste o ya acaba duygusuna büründüm yine. Bende ocak 2 Şubat 3 dum mart oldu yok hala gelen giden bekliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…