-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #60.181
Yürür canım onun içinde cabalarsak evet
İlk adetini sen din demi ocakta olan canım yaYok ya benim ki hala kucaktan inmiyor çok yoruldum yere yorgan falan serip bırakıyorum yok ağlıyor. Dönmesine destek versem huysuzlasiyor hemen..
Maşallah size..
Aslında dişi bende beklerdjm ama ozaman daha güçlü dislerse koparta bilir yanındayız ilk kacmada tıkanmada müdahale ederim diye yanındayım artık sofra zamanı baaa baaaa da yiyor anne suanlik askida asılı çıkmıyor ağzından
İlk adetini sen din demi ocakta olan canım ya
Pardon öncekinden yanlış yazdım hesap yaparken ocak olacaktı.. 3. Kez oldum çünkü bu ayİlk adetini sen din demi ocakta olan canım ya
Bu ay oldun muPardon öncekinden yanlış yazdım hesap yaparken ocak olacaktı.. 3. Kez oldum çünkü bu ay
Ocak 2 Şubat 3 te oldum bana gelen giden yok daha yaPardon öncekinden yanlış yazdım hesap yaparken ocak olacaktı.. 3. Kez oldum çünkü bu ay
Hangi aylar ne zaman oldunvhesap yapıyorum bende evet sanırım ben şubat 19 gibi olması lazım
Sanırım aradığın ben değilimHangi aylar ne zaman oldunv
Ya ben iyi değilim yorgunluktan bitmiş durumdayım telefonda yazışır gibi yazıp kısa kısa yolluyorum.Hangi aylar ne zaman oldunv
Olsun canim canın sağolsun senden önemli değil ki benim aklımda sen kalmışsınYa ben iyi değilim yorgunluktan bitmiş durumdayım telefonda yazışır gibi yazıp kısa kısa yolluyorum.
Sanırım seninle aynı dönem adet olan ben değilim.
Çünkü hep 10_15 gün ileri atar bende ..
Aralık ayında olmam gerekiyor ilk.
Aralık 19 ocakta 29 Ve mart 11..
Gebemisin yoksamBu ay oldun mu
Yok yok deme .... Gelmedi bu ay da bekliyorum bakalım ya şöyle Ocak ikide oldum ama tam adet olmadım yani kahveli ve iki gündü sonra Şubat 3 te oldum oda 1 hafta sürdü bu ay oldu hala gelen giden yokGebemisin yoksam
Aradığın kisi benim canim. Ilk 2 ocakta sonra 29 ocak da en son da 26 subatta olmusum. Suan duzenli gibi.Yok yok deme .... Gelmedi bu ay da bekliyorum bakalım ya şöyle Ocak ikide oldum ama tam adet olmadım yani kahveli ve iki gündü sonra Şubat 3 te oldum oda 1 hafta sürdü bu ay oldu hala gelen giden yokbenmi yanlış hesapladım düzensizligin dibinimi yaşıyorum napiyorum ama subatta bir ateşlendim üç gün günlük iki tane parol ictim ona yordum ama işte
Yalnız değilsin canım benimki de böle değil ağzını açmıyor ya ek gıda verirken kafayı yicem zayıfladı resmen yediremiyorum. Ağzını açtığı an kaşıkla veriyorm yiyor gel gelelim kendi ağızını açmıyor çok yoruldum yaNiye benim bebekler böyle değil ya
Hiim mart ta daha var senin gününe benimde gelmedi yha aslinda hanj yapmadık yani biliyorum kendimi ama iste o ya acaba duygusuna büründüm yine. Bende ocak 2 Şubat 3 dum mart oldu yok hala gelen giden bekliyorum bakalımAradığın kisi benim canim. Ilk 2 ocakta sonra 29 ocak da en son da 26 subatta olmusum. Suan duzenli gibi.
1.5 yaşında bu bebe isteklieve Maslah iştahlı belkide ac koydular o bebeyi öyle saldırıyor yemeğeNiye benim bebekler böyle değil ya
Bende neredeyse 3 yaşına girecek bir bebiş daha var o hele hiç yemiyor1.5 yaşında bu bebe isteklieve Maslah iştahlı belkide ac koydular o bebeyi öyle saldırıyor yemeğe