2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Benim oğlumda irmiğe meyve falan pek yemiyor. Bizle beraber masada yiyor birde kaşık olmayacak ekmeği yemeklere bandırıp elimle yediriyorum parmağımla eziyorum yiyor tam gonyalı olacak herhalde... kaşık maması tarzında pek yemiyor. Avokado labne yumurta sarısı ceviz 4lüsünü seviyor ... ama tabii Bi gün güzel yediyse bi kaç gün yemiyor . .
İlk başlarda kafama takiyordum ama annem ablam cocuklu arkadaşlarım falan öyle olur zaten diyor artık takmıyorum isterse yiyor istemezse yemiyor.

Canları nasıl isterse paşaların öyle oluyor artık

Çok hareketliler benimki öyle yanına yatayım her yerime çıkıyor ısırıyor ayakta durmaya çalışıyor bu kadar harekete yorulup uyumuyor bi
Hala kucakta olan tek bebek benimki mi acaba ..
Oturuyor başkada bi numarası yok. Oturur vaziyette oyuncağına uzanırken yana falan devrilme durumunda müdahale etmiyorum ki kendince kalkmaya çalışsın falan yok ...bi süre bekleyip mizirdanıyor.. ya oturacak yada kucakta gezecek hala..

Çok hareketliler benimki öyle yanına yatayım her yerime çıkıyor ısırıyor ayakta durmaya çalışıyor bu kadar harekete yorulup uyumuyor bi
Valaha öyle yha dun ikimiz uyumuşuz benden önce uyanmış ne gözüm kaldı parmaklanmadik ne burnum yuzum kaldi salyalanmayik bitirdi karnıma da tam yatmis oyyy yok böyle uyandırma sekli ya

Gercekten ya. Bırazda içgüdüsel davranmamız lazım. Ezbere degıl bbeege gore hareket edersek cozucez bu işi
Uykuya dusmanlar. alada zıplıyır yerde donuyor ustune kucakta hopluyor adımlıyor ama uyku 5 dakka
Sen boyle alatınca aklıma gobuslu eller arkada olan dayılar geldı. Canı kıymetlı bosver annesı. Bırden ayaklanır o. Kibar olucak işte Ne guzl.
Sız kafelerde parklarda uslu oturuo cayını ıcen, bızse arkadan feryat fıgan kosmalı yuvarlanmalı adranalımlı bebek kosturan olucaz. O acıdan bak bıde

Hiç beklenmedik zamanda her şeyi yapabiliyorlar hepsini birdende yapabilir bir günü bir günlerini tutmuyor

Aralıksız uyumayı özledim
Feryat figan kısmın ne kadar doğru

rkadaşlar merhaba, bebeğim 7buçuk aylık. Doktoru 2 muayenedir bebeğimin esnek olduğunu söylüyor. Bundan güzel jimnastikçi olur diyor. Kolları bacakları kalçası çok esnekmiş. Bugün muayene de adımlayabiliyor mu diye sordu. Desteksiz oturuyor, ayakta bizim desteğimiz ile dik duruyor ama adım atmıyor. Bu esneklik konusu onun için sorun olur mu dediğimde artık adım atması lazım yürümesi gecikirse konuşucaz dedi. Biraz canım sıkıldı. Bu arada emeklemiyor ama dönerek heryere gidiyor.
Böyle bir durumla karşılaşan olduysa bilgilendirir ise çok sevinirim

Esneklik konusuna bir şey diyemem ancak ben de bebekken emeklememişim dönerek ilerliyormuşum bi yerlerden tutunup kalkmaya başlayınca yürümüşüm.

İyi aksamlar kızlar ramazan gelince sahur iftar şimdi fırsat buldum içinizde bebesi reflu olan varmi yatma şekli farkli gelince doktor soramadım arkadaşlar gördü bizim kide böyle dedi reflu çıktı dedi ama biz mama içince istifra etmiyoruz hirlama sesi geliyor yemekten sonrada birde yemek yerken surekli öksürüyor kafası böyle yatıyor

Eklentiler

• IMG-20240315-WA0059.jpeg
    130,5 KB · Görüntüleme: 66
Yani benimki de 7.5 aylik adimlamadigi gibi emeklemeye de çalışmıyor, dik oturmuyor öne dogru yıkılıyor sadece yuvarlaniyor ama telaş etmiyorum gayet normal bence süreç

Ek gıda konusunda şefika gibi ben de yedigimizden direkt vermeye basladim aksam küçük parcalarla tavuk pilav patates yedi bizle birlikte miktari cok degildi ama iste mesele bu aylarda yemeye alismasi zaten tuzsuz baharatsiz vs yemeyi sevmiyor suyu da biberondan ziyade bardaktan icmeyi seviyor kedi gibi yalanarak

Canım benim ilk çocukta aynı idi bu da aynı olacak gibi ilk kızım 10 aylık iken anca emeklemeye başlamıştı yaşına dogru da yürümüştü, o da yuvarlanma falan sevmezdi daha dogrusu yerde oyalanmayın sezmezdi bu da aynısı yani demem o ki çok erken daha hiç panik stres yapma

4.bebegım hepsı farklı sekılde emekledı. Benım 3 numara adımlamadan 9 aylıkken yurudu bırden. Gelısım farklı hepsınde. Bence farklı doktora goturup gorus alabilirsin. Ezbere konuauyor kımı doktor ıher bebek farklı

Kızlar benim bebeğim 6. Hastalık olmuş 2 haftadır hastalıklarla uğraşıyorum her cumartesi acildeyiz 5 günlük gitmeyen ateş sonrası döküntüleri dün başladı benek benek bugün tamamen kızardı yavrum

Eklentiler

• IMG_20240317_125250.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20240317_125156.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…