2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Durmuyor. Her gun baska bır huy baska bır sıkıntı cıkıyo. Agustos bebgı yapılmazmıs anladım
Hiç sorma ya mızmızlanma durduk yere hiç bitmiyor sürünüyorsun git istediğin yere diyorum yok bizim bir de sinirimiz var tamam kocamı doğurdumda bu kadar da olmaz ne bu sinir babasını geçti

Hiç sorma ya mızmızlanma durduk yere hiç bitmiyor sürünüyorsun git istediğin yere diyorum yok bizim bir de sinirimiz var tamam kocamı doğurdumda bu kadar da olmaz ne bu sinir babasını geçti
O sinir dillere destan. Bı kukruyor evde sokaktan dınle. Pek kızgın. Yuruyemıyorum dıye kızıyor.. Bır zahmet kaldır totonu bne napıyım

İkicik dişi var bir de onları sıkıyor şapşal tam emeklemeden yürüme hevesi sardı
İki diş ama bır ısırıyor sinirle cekıstırıyor koparcak etımızı bacak kadar boyuna bakmıyor dıklenıyor bır guxel kavga edıyor.
Bırde cam huyumuz var. Yedı 24 camdan bakıncaz

Kızlar merhaba hepinize, umarım hepiniz ve bebişler iyisinizdir
Ek gıdada öğüne ne zaman geçmek gerekiyor? Şimdiye kadar havuç, bal kabağı, patates, tatlı patates, kabak, avokado, yumurta, yoğurt, yulaf ve pirinç denedik. 7. Ayda meyve tadımı yaptırmayı planlıyorum. Aşırı olmasa da ilgisi var yemeğe karşı, sevdiği şeyleri fazla fazla yemek istiyor yani birinci gün bir çay kaşığıyla falan kalamıyoruz. Tadım yaptığımız sebzelerden karışık öğün mü başlasam yoksa tadımlara devam mı etsem sizce

Artık karısık baslayabılırsınız. Bız ılk tadım yaptık 2 gun arayla. 2hafta sonra karısık sekılde gıdıyor. Hatta kendımıze yaptıklarımdan ayırıp bır kenera ona verıyorum. Sonra bızımkılere baharat vs eklemeyı ozmn yapıyorum.
Suan mesela balkabağı corbası yaptım. Havuc, patates, ekledım azıcıkta sehriye kattım. Onu yedırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…