- 1 Ekim 2022
- 291
- 378
- 50
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #60.161
Beslenmesinde bende içme suyunu aynen katmatılmış soğutulmuş kullanıyorumCnm be baştan beri çeşme den akan suyla yıkıyorum vv içme suyunu kaynatilmis soğumuş veriyorum
Konu ile alakasız ama Bartınlı misin?Beslenmesinde bende içme suyunu aynen katmatılmış soğutulmuş kullanıyorum
Ben hiç bi zaman yapmadm bunu aklıma da gelmedi açıkçası böyle bir şeyArkadaşlar selam. Bebişlerinizi hala kaynatılmış soğutulmuş su. İlemi yıkıyorsunuz
Hayır değilimKonu ile alakasız ama Bartınlı misin?
İçme suyu olarak marketten aldığımı içiyoruz
Yıkamada kombiden kovaya dolduruyorum yıkıyoruz.
Bizim çıktıKızlar alt iki disi çıkıp üst dişleri çıkmaya başlayan var mı bebeklerinzn
Nasil bebeğiniz miz mizlik var mı ishal vsBizim çıktı
Cnm bunu ilk defa sende duydum ben ilk banyosu dahil direk çeşme suyunda yıkıyorum nerelisin biz kendimiz bile çeşmeden su iciyoruzBen hala çeşme suyunu kaynat soğut ılıt şeklinde yıkıyorum. Acaba bunu ne zamana kadar yapmalıyım
Kusura bakma canım yanlış yazmışsındır diye bazen klavye değiştiriyor diye öyle yıkamak aklıma hiç gelmedi belki de ondanNereye veriyosunuz anlamadım ben banyo suyundan bahsetmiştim
Bende erkenmi dedim ete başladık yavaş yavaş sevdi kuzum bakalimGeç kalmışsınızver ver yesin tadını ala ala ilerde secmez eti
Nasıl oldu o biz hala yaptığımız yerde takılıyoruzBİZ ARTIK EMEKLİYORUZSANKİ HİÇ GÖRMEMİŞ GİBİ SEVİNDİK YA
Nasıl oldu o biz hala yaptığımız yerde takılıyoruz
Yok ya benim ki hala kucaktan inmiyor çok yoruldum yere yorgan falan serip bırakıyorum yok ağlıyor. Dönmesine destek versem huysuzlasiyor hemen..Ben hep apalama şeklinde iken ayaklarını elimle desteklerdim bir iki gıdım gider bırakırdı ama bugün hic yerde durmamasina rağmen portakala gidicem diye apaladi sonra kahve tepsisini yere koydum bizimki umukcu ne yersen ye hemen geliyor yere tepsi koy yeter kendini atıyor kucaktan koltuktan akşamda iftar sonrasi meyve sofrası kurdum yemeye gelmek için apaladi evde sevinç sesleri yükseldi birden ayy değişik duyguymus 5 sene sonra evde emekleyen bebis
Yorganda ayakları kayıyor duramıyor direk halıya koydum mu ben yatmıyor bu hiç hep döneliyor napıyor ne ediyor koyudugun yerde bulamazsın örümcekte zaten heryere gidiyor da Erkenci bir diş konusu hariçYok ya benim ki hala kucaktan inmiyor çok yoruldum yere yorgan falan serip bırakıyorum yok ağlıyor. Dönmesine destek versem huysuzlasiyor hemen..
Maşallah size..
Rica ederim canım. Ben doğru yazdım sen yanlış okudun. Yıkıyorsunuz kelimesini gözden kaçırmışsın. Ezbere okuma ve yorumlamaKusura bakma canım yanlış yazmışsındır diye bazen klavye değiştiriyor diye öyle yıkamak aklıma hiç gelmedi belki de ondan
Bir tek kaynamış soğumuş su iciriyorum yıkamak benimde aklıma gelmedi ama benim ev sobalı olduğu için hemen hemen bende kaynayıp iliyan su kullanmış oluyorum güğüm ile kaynatıp yıkıyorum ne zaman soba kalkar ozaman geceriz gün ısıya bizdeRica ederim canım. Ben doğru yazdım sen yanlış okudun. Yıkıyorsunuz kelimesini gözden kaçırmışsın. Ezbere okuma ve yorumlama
Oyy hadi hayırlı olsunBİZ ARTIK EMEKLİYORUZSANKİ HİÇ GÖRMEMİŞ GİBİ SEVİNDİK YA