2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Canı yanmış kuzumun yha
Yanılmıyorsam sen bebeğine kendi yediğiniz yemeklerden veriyorsun değil mi ?
Domates salçası dokunmuyor mu ?
Tuz nasıl ayarlıyorsun?

Ben tuzsuz salçasız yemek yapıyorum ama yemiyor.. bugün dayanamadım bizim yediklerimizden yedirdim yiyor. Artık ne yapacağımı şaşırdım.

Vallaha salcali kızartma aklına ne gelirse ne yediysek hepsinden veriyorum sucuktan tut da peynirini başlamasına kadar Allah'a şükür hiç birşey olmadı salata suyundan nar ekşili ki limonu cok severek yiyor. Normal biz nasıl tuzlu yiyorsak oda öyle yiyor canım ona özel az tuzlu falan yapmıyorum

Sanırım artık bende öyle yapacağım çünkü başka türlü hem zor hem yemiyor uğraştığımla kalıyorum..

Sanırım artık bende öyle yapacağım çünkü başka türlü hem zor hem yemiyor uğraştığımla kalıyorum..
Bir kere denedim ona ozelt yemedi bende eski usule geri döndüm ki diğerlerinde de öyle yaptım bir sey olmadı e gün kuralına da uymadım ben iştahlı bebek ti benimki 4 aylıkken başladık biz yemek suları ile şimdi artık hepsini biz ne yiyorsak yiyor çağla bunları yemedi yüzünü eksitti suanlik aklımda kalan portakalı kabukla bir dilim veriyorum somura somura yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…