-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #60.141
Olabilir cnmBsn gaz sancısı diyorum çünkü karnı taş gibi oluyor o ağlama krizinde geçen armut yedi felaket gaz yaptı pişirince yapmıyor ama çiğ çok karın ağrısı yaptı
Geçmiş olsun canım bebeklrr hiç hasta olmasa keşke öyle zor kiKızlar benim bebiş 3 gündür ateşli bugün acile gittik ciğerine inmiş enfeksiyon dua edin teyzeleri iyileşsin geçen gündüzüm kalmadı
Gerçekten çok zor buna şükür yine Allah beterinden korusunGeçmiş olsun canım bebeklrr hiç hasta olmasa keşke öyle zor ki
E tabi sende haklısınİnan bel ağrım çok değişir
Ayy ne güzel inci gibi dişleri olsun yavrunun.. belirtileri neydi canım fark ettiğinKızlar sencerin ilk dişi patladı minicik ucu görüyor
Kiyamam geçmiş olsun canım yha ne dir bu hastalıkları böyle keşke olmasalardiKızlar benim bebiş 3 gündür ateşli bugün acile gittik ciğerine inmiş enfeksiyon dua edin teyzeleri iyileşsin geçen gündüzüm kalmadı
Gece ağlayıp bağırarak kalkıyor bir süredir eskiden sessizce uyanır yatağında dönerdi sadece bi de hep salyası vardı ama üstünü sırıl sıklm edecek boyuta geldiAyy ne güzel inci gibi dişleri olsun yavrunun.. belirtileri neydi canım fark ettiğin
Canı yanmış kuzumun yhaGece ağlayıp bağırarak kalkıyor bir süredir eskiden sessizce uyanır yatağında dönerdi sadece bi de hep salyası vardı ama üstünü sırıl sıklm edecek boyuta geldi
Yanılmıyorsam sen bebeğine kendi yediğiniz yemeklerden veriyorsun değil mi ?Canı yanmış kuzumun yha
Vallaha salcali kızartma aklına ne gelirse ne yediysek hepsinden veriyorum sucuktan tut da peynirini başlamasına kadar Allah'a şükür hiç birşey olmadı salata suyundan nar ekşili ki limonu cok severek yiyor. Normal biz nasıl tuzlu yiyorsak oda öyle yiyor canım ona özel az tuzlu falan yapmıyorumYanılmıyorsam sen bebeğine kendi yediğiniz yemeklerden veriyorsun değil mi ?
Domates salçası dokunmuyor mu ?
Tuz nasıl ayarlıyorsun?
Ben tuzsuz salçasız yemek yapıyorum ama yemiyor.. bugün dayanamadım bizim yediklerimizden yedirdim yiyor. Artık ne yapacağımı şaşırdım.
Sanırım artık bende öyle yapacağım çünkü başka türlü hem zor hem yemiyor uğraştığımla kalıyorum..Vallaha salcali kızartma aklına ne gelirse ne yediysek hepsinden veriyorum sucuktan tut da peynirini başlamasına kadar Allah'a şükür hiç birşey olmadı salata suyundan nar ekşili ki limonu cok severek yiyor. Normal biz nasıl tuzlu yiyorsak oda öyle yiyor canım ona özel az tuzlu falan yapmıyorum
Yanlış yazdın galiba ben suyu kaynatıp soğutup veriyorum hala su doldurma olduğu için o da hazır su olursa kaynatmıyorumArkadaşlar selam. Bebişlerinizi hala kaynatılmış soğutulmuş su. İlemi yıkıyorsunuz
Cnm be baştan beri çeşme den akan suyla yıkıyorum vv içme suyunu kaynatilmis soğumuş veriyorumArkadaşlar selam. Bebişlerinizi hala kaynatılmış soğutulmuş su. İlemi yıkıyorsunuz
Bir kere denedim ona ozelt yemedi bende eski usule geri döndüm ki diğerlerinde de öyle yaptım bir sey olmadı e gün kuralına da uymadım ben iştahlı bebek ti benimki 4 aylıkken başladık biz yemek suları ile şimdi artık hepsini biz ne yiyorsak yiyorSanırım artık bende öyle yapacağım çünkü başka türlü hem zor hem yemiyor uğraştığımla kalıyorum..
Geç kalmışsınızBizimkinin ilk et deneyimi
Nereye veriyosunuz anlamadım ben banyo suyundan bahsetmiştimYanlış yazdın galiba ben suyu kaynatıp soğutup veriyorum hala su doldurma olduğu için o da hazır su olursa kaynatmıyorum
Ben hala çeşme suyunu kaynat soğut ılıt şeklinde yıkıyorum. Acaba bunu ne zamana kadar yapmalıyımCnm be baştan beri çeşme den akan suyla yıkıyorum vv içme suyunu kaynatilmis soğumuş veriyorum