- 17 Aralık 2016
- 3.302
- 5.945
- 39
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #60.121
Oyuncak dışında herşey bizimkini oyalıyorGünaydın kızlar aldığınız bu çok iyi oyalıyor dediğiniz bir oyuncak var mı
Aşırı mızmız ne yapcağımı şaştımOyuncak dışında herşey bizimkini oyalıyor
Günaydın kızlar aldığınız bu çok iyi oyalıyor dediğiniz bir oyuncak var mı
Ne güzel yiyo ya ama ben uyuyan bebek istiyorum artıkBenim kız ek gıdaya çok kapalı ya, maşallah bende böyle bir bebek istiyorum
Kurmalı oyuncaklar oluyo ya böyle civciv gibiGünaydın kızlar aldığınız bu çok iyi oyalıyor dediğiniz bir oyuncak var mı
Onu bnde ıstıyorum bulan bana da yollasınNe güzel yiyo ya ama ben uyuyan bebek istiyorum artık
5 dakıkadan sonra herseyden sıkılıyor. Muzık li oyıncaklar sevıyodu sıkıldı. Suan kalem kagıt favorisi. Abılerdem gorıyorGünaydın kızlar aldığınız bu çok iyi oyalıyor dediğiniz bir oyuncak var mı
Aa evet olabilir teşekkür ederimKurmalı oyuncaklar oluyo ya böyle civciv gibi
Ya da sesli dans eden yürüyen her şey çok iyi oyalıyor
Tabi bir süre
ne alsam sıkılacakta azda olsa oyalansın biraz nefes alayım diyorum da çok mümkün değil o çıldırıyor ben çıldırıyorum5 dakıkadan sonra herseyden sıkılıyor. Muzık li oyıncaklar sevıyodu sıkıldı. Suan kalem kagıt favorisi. Abılerdem gorıyor
Bunu tüm ağustos anaları olarak tüm gönülden istiyoruzOnu bnde ıstıyorum bulan bana da yollasın
Dışarda ve kucakta ondan iyisi yok zatenİnan benimki de herşey den hızlıca sıkılıyor, bu aralar biraz dışarıya ilgisi arttı kucakta camdan bakmak istiyor ya da dışarı istiyor
Neredeyse 6 . Ayından beri 10 günde bir yapıyor bu ağlamayıİyi geceler kızlar sizde de oluyormu 1 kac gundur uykuda birden aglama krizi geliyor gözlerini bile zor açıyor bağırmaktan ağlamaktan harap oluyor kuzum neden ki diş desem uyanıkken de olur
Evet oluyor bizde deİyi geceler kızlar sizde de oluyormu 1 kac gundur uykuda birden aglama krizi geliyor gözlerini bile zor açıyor bağırmaktan ağlamaktan harap oluyor kuzum neden ki diş desem uyanıkken de olur
Geçmiş olsunKızlar benim bebiş 3 gündür ateşli bugün acile gittik ciğerine inmiş enfeksiyon dua edin teyzeleri iyileşsin geçen gündüzüm kalmadı
Geçmiş olsunKızlar benim bebiş 3 gündür ateşli bugün acile gittik ciğerine inmiş enfeksiyon dua edin teyzeleri iyileşsin geçen gündüzüm kalmadı
Neden acaba minnoslar yaNeredeyse 6 . Ayından beri 10 günde bir yapıyor bu ağlamayı
Bsn gaz sancısı diyorum çünkü karnı taş gibi oluyor o ağlama krizinde geçen armut yedi felaket gaz yaptı pişirince yapmıyor ama çiğ çok karın ağrısı yaptıNeden acaba minnoslar ya
Geçmiş olsun canım bir an önce toparlar inşallahKızlar benim bebiş 3 gündür ateşli bugün acile gittik ciğerine inmiş enfeksiyon dua edin teyzeleri iyileşsin geçen gündüzüm kalmaz