2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Selam bizimde sol kol nöroloji gittik beyin emar çektirdik bir şey yok fizik tedavi hareketleri verdi fizik yolladi şuan iyi çok şükür hareketleri devam ediyoruz çocuk nöroloji gidin içiniz rahat etsin insanlarla iletişim iyi

Kızlar benim Miray kuş ayakta durmayı seviyor gibi ama emekleme pozisyonunu hiç sevmiyor, bu aralar emeklemeye başlama zamanları var mı aramızda başlayanlar?
Emeklemekten geçtim daha sırt üstünden dönebildiği falan yok. Döndürmeye çalışırsam kızıyorda. Ama oturmak ve ayakta olmak hoşuna gidiyor..

Selam benim kızım yüz üstünde sinirlenince sıkılınca yapıyor onu arkaya doğru açıyor çırpınıyor

Benimki de oturamıyor ya devriliyor sürekli emeklemede yok yuvarlanarak gidiyor heryere
Oğlumda daha 5 gündür falan oturabiliyor.. Onun dışında ne emekliyor ne yuvarlanıyor
Bizimkiler emeklemeden yürüyecek sanki

Bu da iyiymiş
Gören öyle diyor.. Direkt ayaklanır diyorlar ama bakalım.. Bu zamanları bile hayal gibiydi..

Ek gıda nasıl gidiyor... Neler yediriyorsunuz?
Bebek salçası falan yapıp ufak ufak doğrayıp yemeklere başlayayım diyorum artık.

Oğlumda daha 5 gündür falan oturabiliyor.. Onun dışında ne emekliyor ne yuvarlanıyor

Gören öyle diyor.. Direkt ayaklanır diyorlar ama bakalım.. Bu zamanları bile hayal gibiydi..
Arkamı dönünce koltuk altında buluyorum ben çok tehlikeli olmaya başladı işimiz gittikçe zorlaşacak gibi hareketlenmelerle

Ek gıda nasıl gidiyor... Neler yediriyorsunuz?
Bebek salçası falan yapıp ufak ufak doğrayıp yemeklere başlayayım diyorum artık.
Ek Gıda ya çok hevesliydim 6 aylık olsun başlıyım diyordum ama bu aralar bir kendimde değilim gibi bir şey yapasım yok nerden başlasam bilemiyorum buharlı pişirici aldım kutusundan çıkarmaya bile üşeniyorum. Yemeklerine koymak için zeytinyağı hangi marka aldınız

Doktorumuz soğuk sıkım olması yeterli dedi.. Kristal marka aldım bende. Bir haftadır iştahsızdı sadece meyve ile geçiştirdim. Neyseki dişler patladı iştahı yavaş yavaş açılıyor. Artık moda giriyorum bende.
Patates havuç brokoli gibi sebzeler yoğurt vb gibi başlayabilirsiniz.. Yani ben öyle yaptım. Yine tabii bebeğiniz için en iyisini siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…