-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #60.081
Selam bizimde sol kol nöroloji gittik beyin emar çektirdik bir şey yok fizik tedavi hareketleri verdi fizik yolladi şuan iyi çok şükür hareketleri devam ediyoruz çocuk nöroloji gidin içiniz rahat etsin insanlarla iletişim iyiSelamlar benim bebeğimin kolları hep arkada. Kucağımdayken dengesini sağlıyor diye düşündüm ancak tummy time’da da aynı şekilde. Kolları arkada iki yana açık gibi düşünün. Dr çok normal değil deyince korktum. Ancak muayene ettiğinde bir problem yok dedi. Göz teması ve insanlarla iletişimi çok iyi. Adını biliyor benim dışımdaki insanlarla da sosyalleşiyor. Bebeğinin kolları arkada olan başka anne var mıdır?
Bizdede aynı canım mümkün değil emeklemeyi bırak yüzüstü durmayı bile sevmiyor ayakta durmayı seviyorKızlar benim Miray kuş ayakta durmayı seviyor gibi ama emekleme pozisyonunu hiç sevmiyor, bu aralar emeklemeye başlama zamanları var mı aramızda başlayanlar?
Emeklemekten geçtim daha sırt üstünden dönebildiği falan yok. Döndürmeye çalışırsam kızıyorda. Ama oturmak ve ayakta olmak hoşuna gidiyor..Kızlar benim Miray kuş ayakta durmayı seviyor gibi ama emekleme pozisyonunu hiç sevmiyor, bu aralar emeklemeye başlama zamanları var mı aramızda başlayanlar?
Sürünme aşamasında adeta komandoKızlar benim Miray kuş ayakta durmayı seviyor gibi ama emekleme pozisyonunu hiç sevmiyor, bu aralar emeklemeye başlama zamanları var mı aramızda başlayanlar?
Evet evet canım sizin yemeklerden yemiyor muBizim kendi yediğimiz mi
Oy kıyamamValla zaten agzını hemen acmıyor diliyle kedi gibi tadına bakıyor önce
Bir kere birdiz lik adimla gitti ama hep dizinin üstünde duruyor uzun süreli daha nasıp olmadıKızlar benim Miray kuş ayakta durmayı seviyor gibi ama emekleme pozisyonunu hiç sevmiyor, bu aralar emeklemeye başlama zamanları var mı aramızda başlayanlar?
Ayakta adımlamayı sevıyor. Emeklemıyoruz ama done done gıtmedıgımuz yer yok.Kızlar benim Miray kuş ayakta durmayı seviyor gibi ama emekleme pozisyonunu hiç sevmiyor, bu aralar emeklemeye başlama zamanları var mı aramızda başlayanlar?
Benimki de oturamıyor ya devriliyor sürekli emeklemede yok yuvarlanarak gidiyor heryereKızlar benim Miray kuş ayakta durmayı seviyor gibi ama emekleme pozisyonunu hiç sevmiyor, bu aralar emeklemeye başlama zamanları var mı aramızda başlayanlar?
Selam benim kızım yüz üstünde sinirlenince sıkılınca yapıyor onu arkaya doğru açıyor çırpınıyorSelamlar benim bebeğimin kolları hep arkada. Kucağımdayken dengesini sağlıyor diye düşündüm ancak tummy time’da da aynı şekilde. Kolları arkada iki yana açık gibi düşünün. Dr çok normal değil deyince korktum. Ancak muayene ettiğinde bir problem yok dedi. Göz teması ve insanlarla iletişimi çok iyi. Adını biliyor benim dışımdaki insanlarla da sosyalleşiyor. Bebeğinin kolları arkada olan başka anne var mıdır?
Sürünmek emeklemek sayılıyor mu sürünüp bir yerlere gidiyor sencerKızlar benim Miray kuş ayakta durmayı seviyor gibi ama emekleme pozisyonunu hiç sevmiyor, bu aralar emeklemeye başlama zamanları var mı aramızda başlayanlar?
Emeklemekten geçtim daha sırt üstünden dönebildiği falan yok. Döndürmeye çalışırsam kızıyorda. Ama oturmak ve ayakta olmak hoşuna gidiyor..
Sürünmek emeklemek sayılıyor mu sürünüp bir yerlere gidiyor sencer
On on mu geri geri mi geri geri gitmediği yer Yok kii dönmesi yetiyor karıştırıyoruz artık evde birşeyleri yeri daim temiz tutuyorum çok hareketli.Sürünmek emeklemek sayılıyor mu sürünüp bir yerlere gidiyor sencer
Oğlumda daha 5 gündür falan oturabiliyor.. Onun dışında ne emekliyor ne yuvarlanıyorBenimki de oturamıyor ya devriliyor sürekli emeklemede yok yuvarlanarak gidiyor heryere
Gören öyle diyor.. Direkt ayaklanır diyorlar ama bakalım..Bizimkiler emeklemeden yürüyecek sanki
Bu da iyiymiş
Arkamı dönünce koltuk altında buluyorum ben çok tehlikeli olmaya başladıOğlumda daha 5 gündür falan oturabiliyor.. Onun dışında ne emekliyor ne yuvarlanıyor
Gören öyle diyor.. Direkt ayaklanır diyorlar ama bakalım..Bu zamanları bile hayal gibiydi..
Ek Gıda ya çok hevesliydim 6 aylık olsun başlıyım diyordum ama bu aralar bir kendimde değilim gibi bir şey yapasım yok nerden başlasam bilemiyorum buharlı pişirici aldım kutusundan çıkarmaya bile üşeniyorum. Yemeklerine koymak için zeytinyağı hangi marka aldınızEk gıda nasıl gidiyor... Neler yediriyorsunuz?
Bebek salçası falan yapıp ufak ufak doğrayıp yemeklere başlayayım diyorum artık.
Doktorumuz soğuk sıkım olması yeterli dedi.. Kristal marka aldım bende. Bir haftadır iştahsızdı sadece meyve ile geçiştirdim. Neyseki dişler patladı iştahı yavaş yavaş açılıyor. Artık moda giriyorum bende.Ek Gıda ya çok hevesliydim 6 aylık olsun başlıyım diyordum ama bu aralar bir kendimde değilim gibi bir şey yapasım yok nerden başlasam bilemiyorum buharlı pişirici aldım kutusundan çıkarmaya bile üşeniyorum. Yemeklerine koymak için zeytinyağı hangi marka aldınız
Yaaa maşallah sizeOn on mu geri geri mi geri geri gitmediği yer Yok kii dönmesi yetiyor karıştırıyoruz artık evde birşeyleri yeri daim temiz tutuyorum çok hareketli.