2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kızlar ne kadar süre emzirmeyi düşünüyorsunuz? Benim doktor en az bir yıl dedi. İdeali de iki yılmış. Ben ASLA iki yıl dayanamam gibi geliyor yarım saatte bir memede.

Ben de eğer ki emmeye devam ederse en az 1.5 yaşına kadar emziririm diye düşünüyorum (şimdi sana çok uzun zaman gibi geliyor olabilir ama 6 ayımız doldu, Ek gidaya başladıktan sonra da bu kadar sık aralıklar ile emzirmek durumunda kalmayacağız zaten zaman hızlı geçiyor en az 1 yılı bari tamamla derim)

Evet bir yıl tamamlanacak mecbur. Ama maks 1.5 yaşına kadar emziririm diye düşünüyorum

Kızlar bebeğim kabız oldu ya bugün 5. Gün( önce de kaka sıkıntımız vardı 4-5 gün yapmıyordu ama şimdi ek gıdaya başladık ya çok rahatsızım bu durumdan

Kızlar bebeğim kabız oldu ya bugün 5. Gün( önce de kaka sıkıntımız vardı 4-5 gün yapmıyordu ama şimdi ek gıdaya başladık ya çok rahatsızım bu durumdan
Ek gıdalarında zeytinyag kullanmiyormusun yumurtasını çorbasına kullaniyorum gün kurusunu sicak suda islayip soğuduğunda biraz ver kendini ezip ver cnm ya da kayisi püresi alıp yedirebilirsin hipp

İyiyiz cnm çok şükür nasılsın bebiş nasıl
Erkek anneleri 4 . Ay atağından daha çıkamadık şu saat oldu uyumuyor ben uyutmaya çalışıyorum o sürünerek yanımda uzaklaşıyor
2023 Ekim annelerinden yazıyorum oğlum 4.ay atağında ne demek 4.ay atağından çıkamadık e bize geçecek atak dediler bu atak geçmeli yoksa gerçekten tırlatacağım

Kızlar selam bende 2023 Ekim annesiyim.Hepinizin bebeleri iyidir inşallah Son 10 sayfadır okuyorum da bebeklerinizle dışarı çıkın açık havanın tadını çıkarın felan diye konuşmuşsunuz acaba büyüdükçe yürüyüş yapmak, bebeler ile gezmek zorlaşıyor mu?
Biz soğuk bir ilde yaşıyoruz ama doğduğundan beri haftada 4-5 kez dışarı çıkarıp yürüdük hep alışkınım yani onunla çıkmaya ama büyüdükçe ağlayınca oyalamak felan zorlaşıyor mu?

Ben atak olayına inanmıyorum bebeklerimizin karakteri şekilleniyor ihtiyaçları değişiyor sadece benm kucak düşkünü çok zor bir oğlum var büyüdükçe oyalamak daha kolaylaştı çünkü sesli ve hareketli oyuncaklar ilgisini çeker oldu az da olsa onlara oynuyor en azından dışarı çıkmayı özellikle açık havayı seviyor

Öncelikle bebeğin hayırlı olsun, sağlıklı hayırlı ömürleri olsun inşallah, biz o dışarı çıkın muhabbetini bizim de bebekler huysuz evde bile oyalamak ta zorlandığımız için birbirimizi motive etme amaçlı paylaşıyoruz ve benim de gördüğüm nerdeyse hepimizin bebekleri açık hava da hem sakin oluyor hem de araba da uyuyor gel gelelim büyüyünce dışarı da oyalamak daha mı zor olur kısmına (yine Bebekten bebeğe değişir ama sen zaten rutin çıktığın için bebeğin bu döngüyü de kabul ettiğinden zorlanmayacağını düşünüyorum inşallah) uyku süreleri kısaldığı ve dikkatleri dağıldığı için daha hareketli oluyorlae belki ama yine de iyi geliyor onlara

Burcummmm bu 2 gündür benimkine birşey oldu, gündüz gece her anlamda ekstra çok huysuz acaba diş mi geliyor diyorum o da hala yok, gazı mı tuvaleti mi diyorum ikisi de varsa da yapıyor ama yok ne elde ne emerek sakinleştiremiyorum, hasta mı olacak diye gözlüyorum sanki bir eli kulağını çekti gibi diyorum ama net birşey yok sadece beni istiyor sanki anlamadım

Canım anlattıkların birebir diş ama maalesef patlayana kadar 3 gün süren de varmış haftalarca süren de varmış

Aslında atak olayına bende inanmıyorum zaten çoğu doktor da inanmıyor ama bu atak haftası günlerinde oğlum ekstra huysuz zor bir bebek oluyor aşırı zorluyor beni o yüzden acaba mı diyorum.
İnşallah ben de oğlumla bundan sonra daha çok etkinlik yapıp oynayabilirim zira her şeyden sıkılıyor.Büyüdükçe parkta oynamak daha kolay olacak sanırım

Anladım teşekkürler Sanırım bebeklerimizin gelişimleri için her gün az da olsa dışarı çıkmak en iyisi Hem bizlere hem onlara çok iyi geliyor.İnşallah büyüdükçe oğlumun huyu değişmez de rahat rahat çıkarız evde oyalamak daha zor oluyor.

Ek gıdalarında zeytinyag kullanmiyormusun yumurtasını çorbasına kullaniyorum gün kurusunu sicak suda islayip soğuduğunda biraz ver kendini ezip ver cnm ya da kayisi püresi alıp yedirebilirsin hipp
Evet canım şuan zaten tadım sürecinde çorba vs başlamadım henüz. Mesela 2 gündür avokado yiyor hem 1 çay kaşığı ona ekledim hem de ayrı olarak 1 çay kaşığı zeytinyağı verdim. Ona rağmen hala yapmadı çok üzülüyorum bugün kayısı püresi alsam mı acaba

Dene cnm istersen ben bir yere gitmiştim yanımda yoktu kaysi püresi aldim hem çok sevmişti hemde büyüğünü rahat yapmıştı bizimkide yapıyor zorlanıyor kati günde yaklaşık 80 ml yakın şu veriyormusun insallah d7zelir cnm zor kabızlık

Bizim cocuk gelisim doktorumuz artık kalabalik ortamlarda bulunun yaşıtları varsa görüşün dedi sosyallesmesi açısından bugün dışarı çıktık hiç ses yok etrafı full izliyor eve geldik hemen yattı

Çocuk psikiyatrisi 1 yıl , pediatri 2 yıl emzirin diyor. Aslında ilk yıl ana öğün anne sütü. Benim gibiyseniz 40 günde sütünüz biter ve mama bebe olur

Çok şükür bu akşam beklenen kaka geldi su veriyorum ama sevmiyor ağzında bekletip çıkarıyor. Bugün pediatrist bir arkadaşımla konuştum, eğer kakası çok katı değilse bebişin keyfi yerindeyse sorun yapma dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…