- 16 Ağustos 2019
- 2.276
- 7.126
- 33
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #59.881
Diş çıkarıyoruz hafıf ıshal gıbı allhtan ates yok. Tam duzene giriyordu gerı cıktı
Bizimki bugün azıcık uç gösterdi iki gündür ayrı bi huysuzdu uyku desen ayrıHadi kolayca çıkarır inşallah, diş kimlerin çıktı kızlar bizimki 1-1.5aydır salyalı hala tık yok
Meyve vermedin mi daha?Seni yicem ya
Herkes başka birşey söylüyor canım bu konuda o yüzden sen bildiğim şekilde devam et çokta takılmaya gerek yok
Ben tarhana yoğurt ve sebzelerle başlamayı tercih etmiştim.
Meyve vermedin mi daha?
Bende en son verdim.. Elma armut muz portakal suyu mandalina bunları tattırdım..Sadece elma armut bir seferde muz verdim. Meyvenin tadını almasa da olur diye düşünüp ben en son verdim
Alt 2 diş çıktıda üstler zorluyor sanırım bugün mızmızmız mutsuz huysuz...Hadi kolayca çıkarır inşallah, diş kimlerin çıktı kızlar bizimki 1-1.5aydır salyalı hala tık yok
İrmik 2 haftadır veriyorum bugünde sebzelere pirinç ekledim. Bebe bisküvisi(şekersiz) de veriyorum meyvelerle.Pürelere tahılları ne zaman eklediniz kızlar
Ya birde anlaması gerçekten güç.. Sabahtır huysuz ne doğru düzgün emiyo ne başka bişi yiyo... Beklediğimiz üst dişler var.. Artık dişten mi dün aşı olduk o yapar mı başka bişi mi nasıl bilicez zor vallahi ya.Ah miniğim. Bebeklerin 1 gaz 2 diş gerçekten çok zorlu yaa minicik bedenleri. İyiki hatırlamıyorlar valla.
Ver cnm birsey olmaz 3 gün denersin Mete yumurtanın beyazını da yiyor başladığından beri doktorumuz ver dedi çok şükür bir sıkıntı olmadı benim vermediğim şeyler çilek bal patlıcan inek sütü tuza dikkat etmeye çalıyorum ama bazen bizim yemeklere dadaniyor yavaş yavaş bakliyatta deniyoruzkızlar değişiklik olsun diye tadım kereviz veren oldumu akşama kereviz yemeği yapacam minnoş az bir şey versem 8+ diyen var 6+ diyen var
Bizimde yok ben 10.ayda anca çıkarır diye düşünüyorumHadi kolayca çıkarır inşallah, diş kimlerin çıktı kızlar bizimki 1-1.5aydır salyalı hala tık yok
Uçları çıktı alt iki dişin ama tam çıkmadı daha. Ne kadar sürer bilmiyorumHadi kolayca çıkarır inşallah, diş kimlerin çıktı kızlar bizimki 1-1.5aydır salyalı hala tık yok
+1Neler yapıyorsunuz gün içinde canım, biz su gibi geçiremiyoruz günleri, oyalayamıyorum hiç her şeyden sıkılıp huysuzlanıyor
Sevip sevmeme durumuna bağlı. Mesela tarhana hiç kaşık haldjdşdkdt direktt ağzından atıyo hepsini.Bebeler kaç kaşık yiyor
Valla ne yaparsam yapayım 82 nin altına düşmemiştim, pilates basladm en azından 80 e indim şükür diyorum sjdkdjd yaza kadar hotmom olma yolunda ilerleyeceğimKızlarr selamherkesler iyidir inşallah. Ya ben diyetisyene gidiyordum ama iradem yok 9 kg fazlam var gebelik öncesine göre . Sizde durumlar nasıl hotmom olacaktım fatmom oldum
Ben kullanıyodum. Uyuyacağjnı anladığım zamanlarda eline veriyordm ya da yanına koyuyodm ama snra istememeye basladı suan vermiyorum battaniye tutmayı tercih ediyoUyku arkadaşı kullanan var mı kızlar? Nasıl alıştırdınız?
Bebişim valla aynısı bizde de var ama ne yardan ne yavrumdan vazgeçerim. Alışcak keremkuşum , neticede babası yani adamda işte yoruluyor eve geliyo bebeğe yardım ediyo yoruluyo, birazcıkta horlayıversinn. Eskiye nazaran biraz daha iyi kerem bu konuda derin uykudaysa duymuyor artk ama tabi sallantıda uyuyorsa bi hareketlenmeye baslıyor. Ben 1-2 yaşına kadar yanımdan ayırmauı düşünmüyorum zaten kemdi beşiğinde yatıyo.sonrasına bakarız artıkKızlar sencer artık uykuda en ufak sesten etkileniyor. Eşim de çok şiddetli horluyor bazen haliyle uyanıyor. Odasını ayırmak için erken içime sinmiyor, eşimi başka odaya göndersem zaten çocuk olduğundan beri sallan yuvarlanız . Herkes sakın odanızı ayırmayın soğukluk girer diyor
Siz ne düşünüyorsunuz?
Yürüteç ben de düşünüyorum ama oturmasını bekliyorum önce, hala öne doğru düşüyo oturtunca+1oyalıcam diye feleğim şaşıyor. Oturtuyorum önüne oyuncak veriyorum sıkılıo, mama sandalyesine koyuyorum sıkılıyo. Yere koyim emeklesn desem feryat kopuyo. Bi biraz yürüteç seviyo bende onda çok tutmuyorum diye ağlıyor
Ben de uyutmadan veriyorum şu ara ama elinde sallayıp sallayıp fırlatıp atıyorBen kullanıyodum. Uyuyacağjnı anladığım zamanlarda eline veriyordm ya da yanına koyuyodm ama snra istememeye basladı suan vermiyorum battaniye tutmayı tercih ediyo