2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Benim 2.5 yaşında kızım oyuncaklarını bebeklerini çok sever ama kesinlikle yatakta onlarla uyumuyor bende özeniyorum ayisina sarılıp uyusa vs diye
Benim ortanca alıştı emmeden ayırdıktan sonra bebeklerinden birini seçer her aksam onlarla uyur sarılıp sabahta ilk işi nereye gitti yatağın icinde onu arar gece cise kalkalım yaninda yoksa tekrardan alir yanjna

Hamile iken şekeri olan /tiroid ilacı kullanan anneler bebeklerimize 6. Ay işitme testi yaptırdınız mı?

Uyku arkadaşı olmalı mı?
Benimkinin uyku arkadaşı telefon belirli bir ninnisi var o başladımi alıyor elinde tutup ben sallerken uyuyor zorluğu yok bana Allah'a şükür rahat ikinci tekrarında uyuyor minnoşum az ufakken di yazma ile bebek ike uyuması

Hadi kolayca çıkarır inşallah, diş kimlerin çıktı kızlar bizimki 1-1.5aydır salyalı hala tık yok 🤷🏻‍♀️
Bizimki hala çıkmadı bas parmak değil 4 parmağını sokmaya başladı artık salya desen Zaten var bizi ısırmaya çalışıyor bilemedim ben yha ne zaman gelecek gelse bari diycemde oda bir is en ufak darbede diş ağzını parçalayacak artık ne zaman gelirse gelsin de bitecek yavrum

İrmik 2 haftadır veriyorum bugünde sebzelere pirinç ekledim. Bebe bisküvisi(şekersiz) de veriyorum meyvelerle.
Gördüğüm her meyveden tattirdim hatta tatmadan hariç yedi hepsini elinde sofrada kavga ediyordu limon verdim sapirtada sapirtada yedi elinden düşünce yıktı ortalığı yemek hepsinden veriyorum Masllahi var Allah'a şükür alerjimizde hic olmadı olmasında zor gecer değilse küçük kase tabaklara yemeklerden özünden katip ekmek doğrayıp ezip veriyorum doyana kadar yiyor doyunca ağlıyor ve emip uyuyor her yemekte böyle. Bir kahvaltıda tam doyamıyor diger öğünlerde küçük hanım cips bile yiyor degilki daha ne kaldi 😂😂😂

Ver cnm birsey olmaz 3 gün denersin Mete yumurtanın beyazını da yiyor başladığından beri doktorumuz ver dedi çok şükür bir sıkıntı olmadı benim vermediğim şeyler çilek bal patlıcan inek sütü tuza dikkat etmeye çalıyorum ama bazen bizim yemeklere dadaniyor yavaş yavaş bakliyatta deniyoruz
bal ve inek sütü bende vermedim daha patlıcan yemeklerinin suyunu ekmek banip verdim çileği de yedirdim ezip

Kızlar ne kadar süre emzirmeyi düşünüyorsunuz? Benim doktor en az bir yıl dedi. İdeali de iki yılmış. Ben ASLA iki yıl dayanamam gibi geliyor yarım saatte bir memede.

Sütüm azaldı geceden sabaha zaten hep ağzında iki gun oldu emmeyi karıştırmış yukarısına emmis mormartmis o dercee alışmışim acısını bile hissetmedim sabah gördüm. Ben de iki yaşına kadar zor gibi azaldı gibi artık akillaninca bırakırim gibi 1.5 yas falan ablam yaşında emmeden ve bezden ayırdı oglani ikisni bir yaptı isede gitcek olunca bakalım ben napcam

Kızlar örümcek yürütecler hakkında ne düşünüyorsunuz instegram birini takip ediyorum 10 ağustos gibi doğum yaptı oğlu masallah örümcekte yürüyüp dolaşıyor
Ben 5 aylıkken kullanmaya başladım hatta resim atmıştım. Şuan binince odadan odaya gidiyor ablasj abisinin peşinden odada istediği yere yemek zamanı yanımıza geliyor ona göre ayarlıyorum pıtı pıtı geziyor

Benımkı yumurta yı hıc sevemedi. Yıyor ama yuzunu burusturarak😂😂
Yogurt corbalarına ise bayılıyoruz
Kuru trabzon hurması verdı gecen gun babası bıtınce agladı bırdaha ıstıyor
Daha hazır hıc bırsey vermedım vermeyı de dusanmuyırum.
Yaotıgım muhallebi bebek sutlacı falan dondurucuya attım. Yaoamadıgum zman olursa benmaru usulu eritıyorum

Uyku arkadsı yok guvenlı gelmıyor bana. Battaniyesini bıle yuzune kapatıyor. Bırde cok donuyor tehlıkelı buluyorum bızım için...

X