- 16 Ocak 2021
- 4.197
- 7.639
- 29
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #59.941
Ayy ben de merakla bekliyorum da gelmiyo hece şimdilik püürt şeklinde tükürmeyi seviyoGunaydin kizlar bizimki heceleyerekte olsa an ne ve daha sonra de de dedi babası kıskandı beni sevmiyormu diye
Dün birden demeye başladı dün dedesi babaannesi vardi sürekli konuş konuş minnos söyledi ay o tükürme ek gıda verirken tükürüyor birde bizimki her yer batıyorAyy ben de merakla bekliyorum da gelmiyo hece şimdilik püürt şeklinde tükürmeyi seviyo
Konuşması tükmük bizim de çok gülüyorum bir şey anlatacağı zaman pürrrt diye sesler geliyor bir andaDün birden demeye başladı dün dedesi babaannesi vardi sürekli konuş konuş minnos söyledi ay o tükürme ek gıda verirken tükürüyor birde bizimki her yer batıyor
Kuzum o tükürük bizde de vardı hoş hala var ama şimdi bazen bir takılıyor babana ababa de dedede diye başlangıçta sessizce söylüyordu şimdi bağırarak çok tatlı oluyorAyy ben de merakla bekliyorum da gelmiyo hece şimdilik püürt şeklinde tükürmeyi seviyo
Bizimki desin artık ya desin diye kitap okumaktan sohbet etmekten çenem ağrıdıKuzum o tükürük bizde de vardı hoş hala var ama şimdi bazen bir takılıyor babana ababa de dedede diye başlangıçta sessizce söylüyordu şimdi bağırarak çok tatlı oluyor
Valla bende korkuyorum geçmezse diyeGeçmiyor bacım iki dk WC bile giremiyorum
iyiyiz canım Allah'a şükür bahce isi ev işi derken pek fırsatım olmuyor bebislede yoğun ilgili olunca siz nasılsınızKIZLARRRRR nasılsınız napiyorsunuz vallahi çok özledim sizleri S Sefika053 A Acemianne42 @Vizeci06burcumsu12 ffestinalente kızlar 5 aydır girmedim.dahada hatirlayadiklarim var
Benim ortanca alıştı emmeden ayırdıktan sonra bebeklerinden birini seçer her aksam onlarla uyur sarılıp sabahta ilk işi nereye gitti yatağın icinde onu arar gece cise kalkalım yaninda yoksa tekrardan alir yanjnaBenim 2.5 yaşında kızım oyuncaklarını bebeklerini çok sever ama kesinlikle yatakta onlarla uyumuyor bende özeniyorum ayisina sarılıp uyusa vs diye
Benimkinin uyku arkadaşı telefon belirli bir ninnisi var o başladımi alıyor elinde tutup ben sallerken uyuyor zorluğu yok bana Allah'a şükür rahat ikinci tekrarında uyuyor minnoşum az ufakken di yazma ile bebek ike uyumasıHamile iken şekeri olan /tiroid ilacı kullanan anneler bebeklerimize 6. Ay işitme testi yaptırdınız mı?
Uyku arkadaşı olmalı mı?
Bizimki hala çıkmadı bas parmak değil 4 parmağını sokmaya başladı artık salya desen Zaten var bizi ısırmaya çalışıyor bilemedim ben yha ne zaman gelecek gelse bari diycemde oda bir is en ufak darbede diş ağzını parçalayacak artık ne zaman gelirse gelsin de bitecek yavrumHadi kolayca çıkarır inşallah, diş kimlerin çıktı kızlar bizimki 1-1.5aydır salyalı hala tık yok
Gördüğüm her meyveden tattirdim hatta tatmadan hariç yedi hepsini elinde sofrada kavga ediyordu limon verdim sapirtada sapirtada yedi elinden düşünce yıktı ortalığı yemek hepsinden veriyorum Masllahi var Allah'a şükür alerjimizde hic olmadı olmasında zor gecer değilse küçük kase tabaklara yemeklerden özünden katip ekmek doğrayıp ezip veriyorum doyana kadar yiyor doyunca ağlıyor ve emip uyuyor her yemekte böyle. Bir kahvaltıda tam doyamıyor diger öğünlerde küçük hanım cips bile yiyor degilki daha ne kaldiİrmik 2 haftadır veriyorum bugünde sebzelere pirinç ekledim. Bebe bisküvisi(şekersiz) de veriyorum meyvelerle.
bal ve inek sütü bende vermedim daha patlıcan yemeklerinin suyunu ekmek banip verdim çileği de yedirdim ezipVer cnm birsey olmaz 3 gün denersin Mete yumurtanın beyazını da yiyor başladığından beri doktorumuz ver dedi çok şükür bir sıkıntı olmadı benim vermediğim şeyler çilek bal patlıcan inek sütü tuza dikkat etmeye çalıyorum ama bazen bizim yemeklere dadaniyor yavaş yavaş bakliyatta deniyoruz
Kızlar ne kadar süre emzirmeyi düşünüyorsunuz? Benim doktor en az bir yıl dedi. İdeali de iki yılmış. Ben ASLA iki yıl dayanamam gibi geliyor yarım saatte bir memede.
Annn nneeee de diyor em ve emme mam diyor bizimki babasida ba ba ba ba de diyor anne dedikçe annem diye seviyor artık bizim babamızGunaydin kizlar bizimki heceleyerekte olsa an ne ve daha sonra de de dedi babası kıskandı beni sevmiyormu diye
Ben 5 aylıkken kullanmaya başladım hatta resim atmıştım. Şuan binince odadan odaya gidiyor ablasj abisinin peşinden odada istediği yere yemek zamanı yanımıza geliyor ona göre ayarlıyorum pıtı pıtı geziyorKızlar örümcek yürütecler hakkında ne düşünüyorsunuz instegram birini takip ediyorum 10 ağustos gibi doğum yaptı oğlu masallah örümcekte yürüyüp dolaşıyor