- 17 Aralık 2016
- 3.302
- 5.945
- 39
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #59.861
Benim Miray kuş ta ek gıda hiç istemiyor ya, dün benimki ile aynı zaman dogumlu Obenin storysine baktım (kim bu diyenler için Geniş Aile dizisinin Zekaisi nin eşi olur kendisi) bebeği kaşığı almış ağzına götürüyor, benimki kaşık görünce ağzını sıkıyor hiç bir gıdayı sevdi diyemiyorum ya
Obenin bebe oldum olası öyle oturması, uzanması, yemesi maşallah 41 kere
Aynen maşallah yaa geçen de kaleci kızım diye paylaşmıştı, eşi önüne dogru birşey atıyor çocuk hava da yakalamaya çalışıyor, benimki eline verdiğim şey düşünce miskinlikten uzanmak istemiyor
Aynen maşallah yaa geçen de kaleci kızım diye paylaşmıştı, eşi önüne dogru birşey atıyor çocuk hava da yakalamaya çalışıyor, benimki eline verdiğim şey düşünce miskinlikten uzanmak istemiyor
Ben doğururken o kadın hala hamileydi geçende gördüm bebesini bir an için buluttan büyük olmasını bekledimmaşallah o kadar gelişkin bir bebek olmuş ki. Bizimki de öyle illah önüne getiriceksin herşeyi
O da sanırım bebek için yardım almıyor ama iyi idare ediyor maşallah, gece falan bazen uyku rutini nasıl oturtmaya çalışıyor onu falan anlatıyor aile olarak da eğlenceliler seviyorum onları takibi
Kadın tam benim kafa baksana durumlarına, geçenlerde de Yurt dışına çıktılar (ben hava güzel diye parka çıkmayı kendime başarı diye burda yazarken elalem başka ülkeye gidip geliyorGeçende instagramdan tüm analı silince ben oda arada gitti. Evet kadın benim de gördüğüm kadarıyla kocasıyla birlikte halledebiliyor. Maşallah çok güzel bir aileler
maşallah 41 kere gerçekten baksana 1 yaş bebesi gibi haha
Bende böyle düşünüyorum. Süzgeç var bizde de bu iş için kullandığım onu kullanıyorum özel almadım. Evi doldurmanın alemi yok. Oioi almıştım heveslenip ona bile gerek yokmuş.
Valla basıl gidiyorlar ben anlamadım
Festimm kadının sayfasının da reklamını yapmış gibi oldum ama inan bende bilmiyorum, gittiler geldiler valladiyorum ya hep biz burda bir avuç kişiye bile emojisiz foto koyamıyoruz millet bebeğimi ailesini her gününü bir şekilde paylaşıyor maşallah ( bak yazarken bile maşallah çekip duruyorum )
Canım gece saat başı uyandı normalde öyle bir bebek değil sindiremediğinden uyandı biraz karnına masaj yaptıktan sonra baya gaz çıkardı uzun uyudu öyleCanım zor sindirmek ne demek? Nasıl anladın onu
Canım burnunun üzeri kızarmıştı bir de bacak eklem yerlerinde döküntüler olmuştu 2-3 gün sonra kurudular pul pul. Bu ilk verdiğimde böyleydi yani on gün önce. Dün verdiğimde ise yine burnunun üstü ve sırtında oldu bu sefer ama bu sefer döküntü yapmadı geçmiş mesela bugün.Kızarıklık dediğiniz yüzünde mi sadece?
Bizimde bacaklarda da oluyor da.
Canım gece saat başı uyandı normalde öyle bir bebek değil sindiremediğinden uyandı biraz karnına masaj yaptıktan sonra baya gaz çıkardı uzun uyudu öyle
ben bazen irmik meyve yapıyorumPürelere tahılları ne zaman eklediniz kızlar
Ben yaklaşık bir buçuk iki sene önce covid geçirdim, eşim de. İkimiz de ateşsiz geçirdik. Kemik ağrısı, öksürük falan ile. Eşim sadece öksürüktü hatta_PinaColada_
Hoşgeldin canımcığım.
Vallahi o dediğin durum bizde de var. Ben zaman geçmesin istedikçe zaman su gibi akıyor. Yorucu ama çok keyifli. Yemesi, kakası, dönmesi, uyuması hepsi bir olay ama olsun.
Katı gıdaya meyveyle başlatan koca yürekli anaafiyetler olsun fındığa. 3 kuralı çok önemli canım. Klasik, standart söylenen bir mevzu değil. 2 gün tepki vermeyip 3. gün tepki veren bebeler bile varmış.
Geçmiş olsun. Bizde kovid geçirdik. Ufak bir ateşi oldu. Kovid geçirseniz ateşsiz olması pek mümkünlü değil sanki ama doktor daha iyi bilir
Doktor yüzünde kızarıklık olursa alerji belirtisi olabilir demişti.Canım bu gerhangi bir besine alerjisi olduğınu nasıl anlıycaz ben yumurta denedim yüzünde çok minik iki tane kızarıklık çıktı bu yeterli mi alerji demek için bilgin var mı
Ben yaklaşık bir buçuk iki sene önce covid geçirdim, eşim de. İkimiz de ateşsiz geçirdik. Kemik ağrısı, öksürük falan ile. Eşim sadece öksürüktü hattaağır bir nezle gibiydi.
Kız neyle başlamamız gerek ki katı gıdayaevde meyve vardı onu verdim. Dün de hava almaya çıkmıştım sonra kardeşimle yemeğe oturduk yanında yoğurt geldi onu verdim tamamen rastgele yani
Doktor yüzünde kızarıklık olursa alerji belirtisi olabilir demişti.
Bn alerji olusmadıgını anladıgımdan berı ırmık, kırık porınc ve yulaf unu verıyorum.Pürelere tahılları ne zaman eklediniz kızlar