2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Neler yapıyorsunuz gün içinde canım, biz su gibi geçiremiyoruz günleri, oyalayamıyorum hiç her şeyden sıkılıp huysuzlanıyor

aynen canım ya biz de aynı şeyi işte yoğurtta yaşıyoruz. Tamam vermiyeyim diyorum ama sonra da mahrum kalacak diye üzülüyorum

Bence şuan mahrumluk çok önemli değil arkadaşım allah korusun alerji riski daha önemli. Fakat tamamen kesmekte doğru değil. Keçiden yoğurt yapsan mesela hep onu mu yiyecek nereye kadar? Emiyorsa sen yediğinde yoğurt o zaman da aynı şey oldu mu?

Emzirirken alerji yapmayan besin ek gıdada yapar mı?
Bende bizde bunu anlayamıyorum. Emzirirken hiçbirşey yoktu.
Allah ım çok zor ya.. Zaten yeterince yoruluyoruz ağız tadıyla bari yemek yedirebilseydik.

Bu arada parka gidip mama yedirmek helal olsun sana güzel anne.. Parka gidebilirsem termos işini düşünebilirim...

Az önce de söyledim tekrar söyleyeyim belki birkaç kere söyleyince daha net anlarlar. Bu kişilere birşey yapılınca tüüüüü, şerefsiz, kutsalsız bilmem ne ama kendileri yapınca bir şey yok. Kimi kastediyorlar anlamadım ama derdini dinledik şerefsizlik yapmasın deyince birşey olmuyor benim burda yüzüme gülüp, o olaylarda bana haklısın diyen ve sonrasında benim için sallayıp orada dolup dolup burasını sallamayıp giden insanın burdan medet ummasını tiye alınca benden kötüsü olmuyor. Bunu anlamıyorlar neden çünkü hep işlerine geldiği gibi. Ve işin kötüsü bebekleri alet ettiğimi iddia edip kendileri ediyorlar ama gel gör ki onu bile anlayacak kapasiteleri yok.

Neler yapıyorsunuz gün içinde canım, biz su gibi geçiremiyoruz günleri, oyalayamıyorum hiç her şeyden sıkılıp huysuzlanıyor
Ay kikocum valla yatir kaldır az bir şeyler yedirmeye çalış iki kitap bak iki şarkı dans bir iki de aglama seanslari yapip derken tekrar uyku saati geliyor ya öyle aman aman bir şey yapmıyoruz yani .

Mantıken yapmamasını beklerim ama yapadabilir. Bu iş çok karışık cidden.

Elbet gidicez bacımsu büyüyünce düzeliyormuş öyle diyorlar hahja

Yok canım benim yediklerimden hiçbir sorun yaşamadık işte bir tek yoğurt. Hani süt alerjisi desem ben yerken de olmaz mıydı sütümden geçmez miydi.

Yok canım benim yediklerimden hiçbir sorun yaşamadık işte bir tek yoğurt. Hani süt alerjisi desem ben yerken de olmaz mıydı sütümden geçmez miydi.

Geçerdi kesinlikle. Bizde ilk başta öyle oldu tüm süt ürünlerini kesmek durumunda kaldım sonra doktorumuz böyle olmaz dedi. Yoğurt çorbası yap iç durumu gözlemle dedi ben öyle öyle açtım süt ürünlerini.

10 gün önce biraz ara ver tekrar denersin demişti. Tekrar deneyince yine oldu
. Hafta sonu soracağım nasıl bir yol izleyeyim diye

kızlar değişiklik olsun diye tadım kereviz veren oldumu akşama kereviz yemeği yapacam minnoş az bir şey versem 8+ diyen var 6+ diyen var

Canım sınırını bilmiyorum açıkcası ama ondan olduğuna eminsem ara verirdim. Birde kaçıncı günüydü yumurtanın ilk mi
4 gündür veriyorum ilk gün yoktu son iki gün kızarıklık var ama bu yeterli mi yoksa devam edip vücudun tolere etmesi mi sağlammalı ay doktorumuzmda numara vermiyor ki sorsam
Komtrolümüz hftaya
Ben de biraz daha takip edeyim bakaym
Canım benim bebeğim de yoğurt senin soyledigin gibi oldu hafif böyle minik kızarıklıklar. Şöyle yap bugün de dene devam ediyorsa emin olursun.
Bugün ara verdim yarın tekrar bakıcam

bizdede oladu hafif bir kaç yerinde kızarıklık ben sonraki gün verdim geçti 1 güne önemsemedim o yuzden

Kızarıklık dediğiniz yüzünde mi sadece?

Bizimde bacaklarda da oluyor da.

10 gün önce biraz ara ver tekrar denersin demişti. Tekrar deneyince yine oldu
. Hafta sonu soracağım nasıl bir yol izleyeyim diye

bizdede oladu hafif bir kaç yerinde kızarıklık ben sonraki gün verdim geçti 1 güne önemsemedim o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…