- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 35
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #5.941
Ay gerçekten mi ya ayy çok heyecanlandımm zaten hala umudum vardı da şimdi daha da umut oldu bana yazdıklarınızBen 6+2 gibi gittiğimde kese görünmüştü ama bebek görünmemişti. Hatta doktor korkuttu beni, boş gebelik olabilir, haftaya tekrar gel, göremezsek rahmini temizleyelim dedi. Sonra 7+5 gibi özele gittim, kalp atışını duydum. Özeldeki doktor 6. Haftalarda görünmeyebilir, normal demişti.
Bana ultrason kagibi bile vermedi ama 10 mm demisti boyutuna1.49 cm yazıyor altında canım senin?
Benim de 2 gün geri cikti canim 6+1 ken 5+6 cikti. Ama senin daha baya erken görünmemesi normal bence anca büyüyordur ben de umutluyum hala cokSata göre 5+5 ama ultrasonda 5+3 çıktı
Gözüktügünde kese boyutunuz kacti acaba?5+2 burda bak benimde gözükmedi daha 5 mm yarım cm dedi çok erken şuan dedi
mide bulantisini isteme cnm inan onu besleyecgin saglikli seyleri yiyemiyosun bile..ceviz yicem diyordm tiksiniyorum yiyemiyorum. bi tek meyve yiyebiliyorum rahatca bide kahvalti..İnşallah canım. Hayırlısıyla bi kalp atışını duysaydık. Mide bulantım hiç yok olsun istiyorum resmenhamileyim gibi gelmiyo şuan ben burdayım anne diye hissettirsin bana istiyorum
İnşallah canım yaBenim de 2 gün geri cikti canim 6+1 ken 5+6 cikti. Ama senin daha baya erken görünmemesi normal bence anca büyüyordur ben de umutluyum hala cok
Banada verdi boş keseye bakıp duruyorum öyleBana ultrason kagibi bile vermedi ama 10 mm demisti boyutuna
Olsun en azından bakıp hayal kurabilceğin bir şey vermiş ki çok normal bu haftada sadece kese olması bana da sanki hiç hayal kurma der gibi vermediBanada verdi boş keseye bakıp duruyorum öyle
Olsun en azından bakıp hayal kurabilceğin bir şey vermiş ki çok normal bu haftada sadece kese olması bana da sanki hiç hayal kurma der gibi vermedi
Nece sonra gecti cnm ama cok az yine belliHadi ya 4 mü bende niye çıktı ki acaba internette aradım 2 aydan sonra olurmuş diyordu ama tabi tecrübelisin sen geçtimi doğumdan sonra
İnşallah canım.. ben tüp bebek merkezini tanıyorum ama canım önceki grbeliğimde vermişti, bebek yok diye vermedi bu sefer.. sen ne zaman gördün canım keseyi ve bebeği? Kesen kaç mm di o esnada?İkimizin gebeliği de tüp bebek canım. Banada vermedi ilk keseyi gördüğümüzde ki özelde bayada iyi bi doktor. Bebeği gördü ama kalp atışını tam dinlemeden doğum paketi bile aldırmadı bence bizim gibi tüp bebek olanlarda ekstra temkinli davranıyorlar. Haksızda sayılmazlar sanki. Ama korkulacak bir durum değil seninde eminim ki bir sonraki gidişinde hem bebek görünecek hem kalp atışı duyulacak
Bende 5+2 de gittim kese vardı ama başka bişey yoktu göremedim 7 ocakta kalp atışı için gideceğimKızlar size birşey soracağım benim bugün 5+3 çıktı ultrasonda, kese var ama içinde birşey gözükmedi, bu günlerde ultrasona girenler sizin nasıldı? Bebek yada yolk gözüktümü?
Kağıtta kaç haftalık olduğu yazıyor mu biryer de yoksa doktor mu söyledi? Ay ben sormadım oda söylemedi yazıyorsa kağıda bakayım
Ay ben yapamadim nasil olacakYaptım oldu sağolun
Kendi profilinden forum seçeneklerine giriyorsun sonra imzaları görmek istiyorum butonunu aktifleştiriyorsun ve de profiline doğacak bebeğinin tahminini doğum gününü yazıyorsun oluyorAy ben yapamadim nasil olacak
Yaptım cnm cok teşekkür ederim 1 yil once boyle değildi degismisKendi profilinden forum seçeneklerine giriyorsun sonra imzaları görmek istiyorum butonunu aktifleştiriyorsun ve de profiline doğacak bebeğinin tahminini doğum gününü yazıyorsun oluyor
Çok şükür canım naptın anca girebildim bugün geri gittin mi devleteTahliler ayrı 1 buçuk dedi bütçeyi baya aşıyor bizim malesef devlet Hastanesi'ne gidicegim randevu alıp inşallah güzel haberler alirim Perşembe günü ikisininde kalp atışlarını duyduk uyumlu dedi haftasıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?