2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Hayırlı olsun 2025 aile yılı şerefine güzellikler yapılırsa belki düşünebilirim ikinciyi yoksa hazır hissetmiyorum
Teşekkür ederiiim
Ben hiç düşünmiyordum beni tanıyan herkes bilir. Tövbe bismillah falan diyodum. Kardeşimin doğum günü 2 şubattı. O gün işte biraz duygusal bi gündü benim için, ilk defe onsuz bir doğum gününi kutladım. Acı çekiyodm yani kaybımdan dolayı. Sonra dedim ben bu duyguyu tattım, kardeşliği biliyorum, keremde bilsin. Öyle gaza geldim. Eşime söyledm o zaten istiyordu. Aralarıda cok uzun tutarsam rahatlığa alısırım yapmam diye ya şimdi ya hiç dedm ahsjdjfj yaptm. Allahta nasip etti hemen şükür

Kaybınız için başınız sağ olsun. İki güzel kardeşi sağlıkla büyütün inşallah

Başın sağolsun canım, inşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz mutluluğunuz ikiye katlansın

Ay güzelim ben eylülde kreşe göndermenin hayaline tutunuyorum şu an, asla asla asla belki bi 5-6 yaşındayken ancak öncesi
Ben o zaman rahatlığa alısırım yapmam shsndjf yaşmda o zaman olcaktı 36 falan oy zor gelirdi shsndjd o yüzden hemencik yaltm zaten yoruluyom zaten mafolutom ahksj aradan cıkar hsjdjd

Ben o zaman rahatlığa alısırım yapmam shsndjf yaşmda o zaman olcaktı 36 falan oy zor gelirdi shsndjd o yüzden hemencik yaltm zaten yoruluyom zaten mafolutom ahksj aradan cıkar hsjdjd
Kuzum ben de 30 oldum yıl sonunda, şimdi bi tane daha yapsam tüm 30 larım küçük bebekle geçecek diye düşündüm. Hem daha hayatımda oturtmam gereken şeyler var iyice geç kalmak istemiyorum O yüzden 40a doğru yaparım olursa, olmazsa da kahrolmam bi tane oğlum var zaten. Benim mantık beyle şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…