- 25 Temmuz 2022
- 972
- 2.384
- 43
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #62.281
Teşekkür ederiiimHayırlı olsun2025 aile yılı şerefine güzellikler yapılırsa belki düşünebilirim ikinciyi yoksa hazır hissetmiyorum
Kaybınız için başınız sağ olsun. İki güzel kardeşi sağlıkla büyütün inşallahTeşekkür ederiiim
Ben hiç düşünmiyordum beni tanıyan herkes bilir. Tövbe bismillah falan diyodum. Kardeşimin doğum günü 2 şubattı. O gün işte biraz duygusal bi gündü benim için, ilk defe onsuz bir doğum gününi kutladım. Acı çekiyodm yani kaybımdan dolayı. Sonra dedim ben bu duyguyu tattım, kardeşliği biliyorum, keremde bilsin. Öyle gaza geldim. Eşime söyledm o zaten istiyordu. Aralarıda cok uzun tutarsam rahatlığa alısırım yapmam diye ya şimdi ya hiç dedm ahsjdjfj yaptm. Allahta nasip etti hemen şükür
Teşekkür ederimmm amin inşallahKaybınız için başınız sağ olsun. İki güzel kardeşi sağlıkla büyütün inşallah
Başın sağolsun canım, inşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz mutluluğunuz ikiye katlansınTeşekkür ederiiim
Ben hiç düşünmiyordum beni tanıyan herkes bilir. Tövbe bismillah falan diyodum. Kardeşimin doğum günü 2 şubattı. O gün işte biraz duygusal bi gündü benim için, ilk defe onsuz bir doğum gününi kutladım. Acı çekiyodm yani kaybımdan dolayı. Sonra dedim ben bu duyguyu tattım, kardeşliği biliyorum, keremde bilsin. Öyle gaza geldim. Eşime söyledm o zaten istiyordu. Aralarıda cok uzun tutarsam rahatlığa alısırım yapmam diye ya şimdi ya hiç dedm ahsjdjfj yaptm. Allahta nasip etti hemen şükür
Beğenmedime basıyodum az dahaTeşekkür ederimmm amin inşallahşey dermişim darısı hepinize ahskdjfjf ben yaptm sizde yapn abijim neden sadece ben yorulayım shaksnsks
Bunlar iyi günlerinTeşekkür ederimmm amin inşallahşey dermişim darısı hepinize ahskdjfjf ben yaptm sizde yapn abijim neden sadece ben yorulayım shaksnsks
Sağol bebeğiimBaşın sağolsun canım, inşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz mutluluğunuz ikiye katlansın
Haksjdkf ayıp olur ama bi hukukumuz var hNsnddBeğenmedime basıyodum az daha
Yaa işte bu sihirli cümle shsndj bide oda erkek olursa oh noBunlar iyi günlerin
Ben hiç istemiyordum ahsjdjf istemiyom diyenden korkcksın dhdndjrBen istiyorum ama istemiyorum, en çok istemiyorum
Ay güzelim ben eylülde kreşe göndermenin hayaline tutunuyorum şu an, asla asla asla belki bi 5-6 yaşındayken ancak öncesiBen hiç istemiyordum ahsjdjf istemiyom diyenden korkcksın dhdndjr
Ben o zaman rahatlığa alısırım yapmam shsndjf yaşmda o zaman olcaktı 36 falan oy zor gelirdi shsndjd o yüzden hemencik yaltm zaten yoruluyom zaten mafolutom ahksj aradan cıkar hsjdjdAy güzelim ben eylülde kreşe göndermenin hayaline tutunuyorum şu an, asla asla asla belki bi 5-6 yaşındayken ancak öncesi
Kuzum ben de 30 oldum yıl sonunda, şimdi bi tane daha yapsam tüm 30 larım küçük bebekle geçecek diye düşündüm. Hem daha hayatımda oturtmam gereken şeyler var iyice geç kalmak istemiyorumBen o zaman rahatlığa alısırım yapmam shsndjf yaşmda o zaman olcaktı 36 falan oy zor gelirdi shsndjd o yüzden hemencik yaltm zaten yoruluyom zaten mafolutom ahksj aradan cıkar hsjdjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?