- 24 Ekim 2015
- 3.175
- 6.009
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
- #5.961
Kız ben 2017 ekim annelerindeydim aynı böyleydi bizimYaptım cnm cok teşekkür ederim 1 yil once boyle değildi degismis![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ben 2017 ekim annelerindeydim aynı böyleydi bizimYaptım cnm cok teşekkür ederim 1 yil once boyle değildi degismis![]()
Direk yazinca gorunuyordu imza vs yeni çıkmış sanırım bende hep bu takvimden takip ettim 2021 haziran annesiyimKız ben 2017 ekim annelerindeydim aynı böyleydi bizim![]()
Çok benziyor belirtileri sende içim rahat etsin diyorsan yaptır bir testSağol canim haber ettiğin için çok şükür yaa sanırım bende de öyle yanma yok çünkü idrae yaparken demek ki yerleşme ağrısı zaten enfeksiyonada benziyor yazıyordu internette hep
Keseyi ilk gördüğümde vajinal ultrasonda sata göre 4+6ydım kesenin boyu 7 mm di sanırımİnşallah canım.. ben tüp bebek merkezini tanıyorum ama canım önceki grbeliğimde vermişti, bebek yok diye vermedi bu sefer.. sen ne zaman gördün canım keseyi ve bebeği? Kesen kaç mm di o esnada?
Bi derdim yok ya cinsiyet teorisi varmış ondan tutuyo mu denemek istedim
Önceki mesajda yanlış yazmışım silemedim düzeltemedim 0 olmayacak başlarında canım bebek ölçümü 4 mmydiİnşallah canım.. ben tüp bebek merkezini tanıyorum ama canım önceki grbeliğimde vermişti, bebek yok diye vermedi bu sefer.. sen ne zaman gördün canım keseyi ve bebeği? Kesen kaç mm di o esnada?
Sen beni çok yanlış anladın canımm ne söylerdin sen olsan ne tahmin ederdin ne derdin demek istedim bu görüntülere..Bi derdim yok ya cinsiyet teorisi varmış ondan tutuyo mu denemek istedimsenin ortada görünüyo bu kaç haftalık ultrason bilmiyom 8.haftadan sonrası geçersizmiş zaten hurafelere hevesle bakınıyom işte yoksa bi derdim yok yahu
![]()
Yok kuzum haftaya gidicemÇok şükür canım naptın anca girebildim bugün geri gittin mi devlete
Anladım canımSen beni çok yanlış anladın canımm ne söylerdin sen olsan ne tahmin ederdin ne derdin demek istedim bu görüntülere..ilki 6 haftalık ikinci 8 haftalık
Erkek oldu 5 yaşındaAnladım canımkeseye bakarsam çok belirsiz bence seninki tam ortada ama illa bir şey diyeceksem kız derim buna
Allah bağışlasınErkek oldu 5 yaşındaçok erken söylemişti dr 11 haftalıktı kesin erkek dedi.. bakalım 2023 Ağustos annelerinin ne zaman belli olacak
![]()
Teşekkür ederim inşallah içim rahatladıİçini ferah tut bir hafta önde yada geride olması önemli değilmiş hemşirem öyle dedi arayı toparlar bebişinnnn
YaaaaaaBak bakalımmmm erkek
Çoookkk yakınızzzz bende marmara park ın ordayım
Ben ayvayı inci ince dilimledim ve üzerieine limon az da tuz attım yedim hem bulantılarıma hem gribime iyi geldi, yeşil elma, portakal suyu, nar ve çaya limon sıkıp içtim 2 gün c vitamini bombardımanın dan somra iyi oldum çok şükürSelam kızlar napıyorsunuz nasıl gidiyor kaç gündür giremedim üstünüze sağlık kızımla grip olduk benim yatak halim bi taraf kızımın öksuruğu ateşi bi taraftan benimde öksürmekten içim çıkıyor ilaçta içemiyorumçay mentol falan ne varsa artik içiyorum tuzlu su ile gargara yapıyorum ama hiç hafiflemedi ne onerirsiniz ?
Bende 6+4 gittim kalp atışı yoktu benimde hiç bulantım ve tiksinme olmadiGunaydin kizlar mide bulantiniz nezaman basladi benim hic midem bulanmiyor tiksinmede yok 6+3 um daha kalp atislarinida goremedik zaten 5+5 gittigimde insallah kotu bi durum yoktur ☹