- 30 Haziran 2022
- 1.736
- 3.695
- 63
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #5.921
İnşallah canım yaAman iki günden bişey olmaz kötü düşünme senn inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Evet ilk önce erkek daha sonra sorun varsa erkekte kadından alınıyor kan örneğiSma testini sadece erkekler veriyor. Kadınlardan almıyorlar
biz haziranda verdik sma testini. ikimizdende kan aldilar.ekimde cikti. kasimda hamile kaldim2 ayınız daha var bizimki 5. Ayda çıktı
canim cok yeni daha. bide herkeste belirti olcak diye bisi yok. inan tedirginliklern cok normal. kanaman cok vs olmadigi surece endise yapma. Allahin izniyle kalp atisini duycagin gunu bekleKızlar bugün 5+5 im bi gün kasık ağrım oluyor bir gün olmuyor olmadığı zaman korkuyorum belirti vermeyince acaba birşeymi oldu diye çok stresliyim gerçekten nolcak bu halim psikolojim bozuldu kese gözüktü 5+2 de
Canım benim 6+1 di gittiğimde.kese 5+6 gözüküyor dedi küçük dedi. Bende de bişey görünmedi maalesef ama senin çok erken daha çıkar bebiş.. kesen kaç mm çıktı?Kızlar size birşey soracağım benim bugün 5+3 çıktı ultrasonda, kese var ama içinde birşey gözükmedi, bu günlerde ultrasona girenler sizin nasıldı? Bebek yada yolk gözüktümü?
İnşallah canım. Hayırlısıyla bi kalp atışını duysaydık. Mide bulantım hiç yok olsun istiyorum resmencanim cok yeni daha. bide herkeste belirti olcak diye bisi yok. inan tedirginliklern cok normal. kanaman cok vs olmadigi surece endise yapma. Allahin izniyle kalp atisini duycagin gunu bekle
Sata göre de mi 5+3sün canım yoksa ultrasonda mı sadece öyle çıktı?Kızlar size birşey soracağım benim bugün 5+3 çıktı ultrasonda, kese var ama içinde birşey gözükmedi, bu günlerde ultrasona girenler sizin nasıldı? Bebek yada yolk gözüktümü?
Ben 6+2 gibi gittiğimde kese görünmüştü ama bebek görünmemişti. Hatta doktor korkuttu beni, boş gebelik olabilir, haftaya tekrar gel, göremezsek rahmini temizleyelim dedi. Sonra 7+5 gibi özele gittim, kalp atışını duydum. Özeldeki doktor 6. Haftalarda görünmeyebilir, normal demişti.Kızlar size birşey soracağım benim bugün 5+3 çıktı ultrasonda, kese var ama içinde birşey gözükmedi, bu günlerde ultrasona girenler sizin nasıldı? Bebek yada yolk gözüktümü?
1.49 cm yazıyor altında canım senin?Canım benim 6+1 di gittiğimde.kese 5+6 gözüküyor dedi küçük dedi. Bende de bişey görünmedi maalesef ama senin çok erken daha çıkar bebiş.. kesen kaç mm çıktı?
5+2 burda bak benimde gözükmedi daha 5 mm yarım cm dedi çok erken şuan dediKızlar size birşey soracağım benim bugün 5+3 çıktı ultrasonda, kese var ama içinde birşey gözükmedi, bu günlerde ultrasona girenler sizin nasıldı? Bebek yada yolk gözüktümü?
Anladım canım normal o zaman perşembe tekrar çağırdı beni inşallah gözükürBen 6+2 gibi gittiğimde kese görünmüştü ama bebek görünmemişti. Hatta doktor korkuttu beni, boş gebelik olabilir, haftaya tekrar gel, göremezsek rahmini temizleyelim dedi. Sonra 7+5 gibi özele gittim, kalp atışını duydum. Özeldeki doktor 6. Haftalarda görünmeyebilir, normal demişti.
Anladım canım saol5+2 burda bak benimde gözükmedi daha 5 mm yarım cm dedi çok erken şuan dedi
Sata göre 5+5 ama ultrasonda 5+3 çıktıSata göre de mi 5+3sün canım yoksa ultrasonda mı sadece öyle çıktı?
Ben kızıma hamileyken cildimde en ufak bir leke deformasyon olmadı. Aksine cildim pürüzsüzleşti parladı. Saçlarım yumuşacık ve parlaktı. Tüylerim çıkmıyordu. O bence bebeğin cinsiyeti ile ilgili değil tamamen kader kısmetLeke olunca kizmi oluyor ilk defa böyle birşey duyuyorum
İnşallah canım benimBen kızıma hamileyken cildimde en ufak bir leke deformasyon olmadı. Aksine cildim pürüzsüzleşti parladı. Saçlarım yumuşacık ve parlaktı. Tüylerim çıkmıyordu. O bence bebeğin cinsiyeti ile ilgili değil tamamen kader kısmetinşallah bunda da hamilelik olumlu anlamda yarar
Bak bakalımmmm erkekİlk gebeliği olmayanların önceki gebeliklerinde 6. Veya 7. Haftada çekilmiş kese bebek ultrason görüntülerini atıp ve bebeklerin cinsiyetini yazabilir mi? Bir şey deniyorum çok merak ettim affınıza sığınıyorum valla böyle bir şeyle meşgul ediyorum. Şu ramzi teorisine bakıyorum tutuyo gibi herkesteama ultrasonda 6. Veya 7.hafta olmalı karından veya vajinal olduğunu yazar mısınızz kızlar
Çoookkk yakınızzzz bende marmara park ın ordayımYaa sizinde burda düzeniniz var yani. Beylikdüzündeyim belki bir gün denk düşerizz
Karından ultrason ise doktorun işaretlediği yer bebekse tuttu sizdeBak bakalımmmm erkek
Çoookkk yakınızzzz bende marmara park ın ordayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?