- 10 Kasım 2021
- 941
- 1.943
- 33
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #5.901
Aaa meslek ne siznBenim de kocam yok dedimya hasta diye almadım eveşırnaktayım eminim çok uzağızdır bu sene Şırnak seneye tayin inşallah başka yere sırtımızda çantamız geziyoruz şehir şehir 4 senelik evliyim 3. Şehirim
Kaldırılmadı ayarlarda yapabiliyosun imza falan diyo orayı etkinleştirince oluyoVallah gecen aya kadar vardi,hep görüyordum,nasil biz hamile kaldik kaldırıldı galiba,yok kemsedede göremiyorum
Az önce düzenlemeye çalıştım olmadı demekki kaldırılmış olay, baya iyiydi her gün ne kadar büyüdüğü bile yazıyorduVallah gecen aya kadar vardi,hep görüyordum,nasil biz hamile kaldik kaldırıldı galiba,yok kemsedede göremiyorum
Askeri personel canımAaa meslek ne sizn
Yaa sizinde burda düzeniniz var yani. Beylikdüzündeyim belki bir gün denk düşerizzKendi evim istanbulda benim de kurulu düzenim orda
Olmuyor,denedim gecenlerdeKaldırılmadı ayarlarda yapabiliyosun imza falan diyo orayı etkinleştirince oluyo
Önceden hamile olunca üyenin altında doğuma kalan süre bebeğin gelişimi falan yazıyordu şuan o sizlerde var mı bende mi görünmüyor komple kaldırıldı mı o olay
Vallah gecen aya kadar vardi,hep görüyordum,nasil biz hamile kaldik kaldırıldı galiba,yok kemsedede göremiyorum
Zor ama güzel bir meslek Allah yardımcınız olsun vallaAskeri personel canım
ay bende bitlisteyim 2024e kdrBenim de kocam yok dedimya hasta diye almadım eveşırnaktayım eminim çok uzağızdır bu sene Şırnak seneye tayin inşallah başka yere sırtımızda çantamız geziyoruz şehir şehir 4 senelik evliyim 3. Şehirim
Yaptım oldu sağolunProfil fotonuza tıklayın profil bilgilerine girin orda başkalarının takvimini göster var tıklayıp kaydet deyin görünür
Ben yazdim kaydettim amabisey çıkmıyor,kilo takipi falan da vardi once bende aktifti,simdi o da yokProfil fotonuza tıklayın profil bilgilerine girin orda başkalarının takvimini göster var tıklayıp kaydet deyin görünür
Var canim yaptim ben simdi meğer bir yerlere kapatmıştım o yuzden görmüyordum hic kimsedeAz önce düzenlemeye çalıştım olmadı demekki kaldırılmış olay, baya iyiydi her gün ne kadar büyüdüğü bile yazıyordu
Iste ben bu icerik secenekleri hepsi kaldirmistom ondan yoktuForum secenekleri-icerik seçenekleri sonra fotodaki
Ben ayarlarla oynamamıştım ama kaybolmuş iyi oldu bizde de çıktı görselde göbişlerVar canim yaptim ben simdi meğer bir yerlere kapatmıştım o yuzden görmüyordum hic kimsedeteşekkürler pozitifbiri
İnşallah canım Başakşehir tarafında benim evYaa sizinde burda düzeniniz var yani. Beylikdüzündeyim belki bir gün denk düşerizz
sağol canımm alıştık artıkZor ama güzel bir meslek Allah yardımcınız olsun valla
Sma testini sadece erkekler veriyor. Kadınlardan almıyorlarErkeklerin testi daha kısa sürede çıkıyor diye biliyorum ama sizde mi verdinşz
2 ayınız daha var bizimki 5. Ayda çıktıBiz sma testini saglik ocaginda esime yaptirdik cocuk dusundugumuz icin. Yaklasik 3 ay önce. Hala sonucu cikmadibide aile hekimimiz utanmadan ne aceleniz vardi sonucu bekleseydiniz ya diyor. Hamile kaldiktan sonra sma testi yaptirmanin bir faydasi olacak mi ki bilmedigimden soruyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?